Pagani i Pogani

Ne pravdam se demantujem lazi.
Briga me sta ljudi misle uopsteno, Znam ko sam i kakva mi je vera i kako zivim.
I kako zive JS.
rekoh nema dokaza nikakvih za to sto neki pisu ili ovde ili u medijima
na zvanicnom sajtu se moze videti ucenje i sta ono podrazumeva
a podrazumeva ljubav mir i visok moral.
A obicno onima kojima smeta moral blate JS namerno
Da bi tako sebe opravdali.
eto svi cine zlo a nije tako.
JS su ljudi koji su se rasili svakog oblika zla i nemorala.
Ok.

Rekao sam jednom i reći ću opet,Božijem čoveku se ne treba oduzimati pravo da ima decu,nuspojave mogu biti strašne. Osoba nema osećaj,suzbija nagone..to negde mora da ostavi posledicu.
Не разумијем шта си хтио рећи са овим, коме се одузима то право у на еденом случају? Код ЈС нема целибата.

Хоћеш рећи да сте ви савршени, те као такви немате потребу за покајањем?
Niko nije savrsen, ali to ne treba da bude izgovor da neko zivi gresno u porocima. Js su se resili poroka tj nemaju poroke i drze se visokog mora zmaci ne zive gresno. A drugo je ako covek pogresi i naravno da svim ljudima treba pokajanje.
Dakle velika je razlika izmedju ziveti gresno i pogresiti a takodje nije isto ciniti male ili velike grehe
Js se drze toga da ne cine te grehe koje Bog osudjuje.

Niko nije savrsen, ali to ne treba da bude izgovor da neko zivi gresno u porocima. Js su se resili poroka tj nemaju poroke i drze se visokog mora zmaci ne zive gresno. A drugo je ako covek pogresi i naravno da svim ljudima treba pokajanje.
Dakle velika je razlika izmedju ziveti gresno i pogresiti a takodje nije isto ciniti male ili velike grehe
Js se drze toga da ne cine te grehe koje Bog osudjuje.
Значи скоро па савршени, ех ништа и нико је праведни Јов у успоредби са вама, зар не?

Au jbte,ovi gori i od katolika...
JS se vode ovim:
Поновљени закон 19:15 "Ниједан једини сведок не може другога осудити за било какву грешку или грех који би могао да почини. На сведочењу два сведока или на сведочењу три сведока то питање треба да се утврди."
Što znači sledeće, ako neka pedofilčina siluje neko dete ili uopšte silovanje potrebno je dva ili više svedoka za taj čin. Obično ti silovatelji su starešine pa se žrtva ništa i ne pita.
Ako bi i žrtva nešto rekla, nema dva svedoka a i reč starešine je jača od običnog pionira. Ukoliko žrtva napusti kulu stražara sa trajnim posledicama, društvo kule stražare ih proglase "otpadnikom" i sve najcrnje se priča o njemu. Sledi totalno izopštavanje. Srećom neko se i oporavi donekle pa i prenese šta se radi tamo. Ono što je pohvatano od tih monstruma, društvo kule stražara je moralo debelo da plate odštetu.
Ostali pioniri kao da su drogirani jer čak i roditelji žrtve će biti na stranu starešine čak šta više ubediće ih da su na jehovinom putu. Njima je organizacija najbitnija.
Što se tiče paganizma, veruju u dva boga, jedan je jehova drugi je sotona. Njega (sotonu) nazivaju bogom ovog sveta i veoma ga poštuju (verovatno zbog straha) ali takođe veruju da će nebeski bog jehova (koji je dobar) pobediti zlog boga u nekakvom armagedonu.
Ono što sada osuđuju kao paganština je i slavljenje božića, a koji su i oni slavili. Zatim krst, takođe paganština a na njihovom logu je bio templarski krst.
Obični pioniri veruju sve što im razboriti rob kaže, oni ne proveravaju ništa. Dali su svoj život u ruke probisvetima koji ih oblikuju kako hoće.

Poslednja izmena od moderatora:
evo ga ovaj izdemonizirani sto nema svoj zivot pa je zaduzen ovde da pise laxi
Nemoj da ja podmesem krivicnu prijavu protiv tebe pa na sudu da sve lepo dokazes Sale a da tebe neko zove pedofilom sta mislis o tome. ili si samo zao

Poslednja izmena:
ti si najzlija osoba koja postoji
Bog ce te unistiti uskoro ne brini sacekaces jos malo
nego da nisi ti.pedofil pa ti je krivo sto te js ne primaju
to je kao homofobija ti su prikriveni
tako i ti pises o tome sta volis pa zao mi te je js ne primaju pedofile i zive moralno ti si verovatno nemoralan pa onda ti smeta moral jasno

Poslednja izmena:
Evo bog će da te posluša odma, samo naruči.
A što se vadiš na boga, ajde podnesi krivičnu prijavu, čekam to, samo da ne bude kao kad si mi pretila policijom pa još ih nema :hahaha:
pa odustala sam bila jer me.mrzelo da na tebe trosim vreme ali ako mi bude dosadno prijavicu te ne brini imam prijatelja advokata da znas

ti si najzlija osoba koja postoji
Bog ce te unistiti uskoro ne brini sacekaces jos malo
nego da nisi ti.pedofil pa ti je krivo sto te js ne primaju
to je kao homofobija ti su prikriveni
tako i ti pises o tome sta volis pa zao mi te je js ne primaju pedofile i zive moralno ti si verovatno nemoralan pa onda ti smeta moral jasno
Dodajemo post a :per:

dakle ti mene optužuješ da sam pedofil?

A ti verujes u te lazi?
to je ironija sto JS se jedini drze celog Bozjeg Morala
pa to smeta nekima pa ih klevecu :)
eto pitaj mene ja sam JS
kod nas niko i ne koristi duvan, niti ikakve poroke
niti drogu niti alkoholizam nista nema nikakvih poroka
niti vanbracni seks niti preljuba
samo cist moral
to je uslov da bi neko postao JS
aa onda u novinama nekad neko kelvece JS
a ko koristi svoj mozak nece nasedati na te lazi
smesno je svako ko zna JS zna da su to lazi
a pusti saleta on je zlonameran progoni me namerno na forumu i pise lazi o js
takodje niko od JS nije u zatvoru jer niko ne cini takve teske grehe
eto to su dokazi
Kod JS nema nikakvog nasilja svi zivimo u miru i ljubavi
imamo medjunarodno bratstvo u celom svetu i sajt na svim jezicima sveta
jw.org na preko 1000 jezika to je uslo u ginisovu knjigu
i dok su na balkanu ratovali katolici i pravoslavci JS nisu uzimali oruzje u ruke
i nisu ratovali
eto to je razlika
takodje JS su izucavaoci Biblije znaci izucavani su svi moguci spisi
i uporedjivani su prevodi da bi se doslo do istine
sto JS nisu indoktrinirani da ubijaju
a zlonamerni mogu da pisu lazi do sutra
Aj mani se molim te božijeg morala,sve ispovesti vaših bivših članova potvrđuju da zataškavate porodično nasilje i zlostavljanje i kažnjavate žrtve ako potraže pomoć više nego nasilnike.
Kad jedna osoba tako nešto tvrdi,ok zapitaš se možda laže,ali kad imaš dobru većinu ljudi sa tim pričama kako su bili zlostavljani a vaša zajednica nije uradela ništa...čak je žrtve izbacila za to što su se usudili da kažu da su bili žrtve da vam ne kvate ugled...Pa bre nemoj molim te o moralu,vi da znate za moral ne bi ste se više plašili da će vam neko narušiti ugled time što je zlostavljan nego bi ste brinuli o tome da toj osobi pomognete...
Znači dosta propagande,molim te.

JS se vode ovim:
Поновљени закон 19:15 "Ниједан једини сведок не може другога осудити за било какву грешку или грех који би могао да почини. На сведочењу два сведока или на сведочењу три сведока то питање треба да се утврди."
Što znači sledeće, ako neka pedofilčina siluje neko dete ili uopšte silovanje potrebno je dva ili više svedoka za taj čin. Obično ti silovatelji su starešine pa se žrtva ništa i ne pita.
Ako bi i žrtva nešto rekla, nema dva svedoka a i reč starešine je jača od običnog pionira. Ukoliko žrtva napusti kulu stražara sa trajnim posledicama, društvo kule stražare ih proglase "otpadnikom" i sve najcrnje se priča o njemu. Sledi totalno izopštavanje. Srećom neko se i oporavi donekle pa i prenese šta se radi tamo. Ono što je pohvatano od tih monstruma, društvo kule stražara je moralo debelo da plate odštetu.
Ostali pioniri kao da su drogirani jer čak i roditelji žrtve će biti na stranu starešine čak šta više ubediće ih da su na jehovinom putu. Njima je organizacija najbitnija.
Što se tiče paganizma, veruju u dva boga, jedan je jehova drugi je sotona. Njega (sotonu) nazivaju bogom ovog sveta i veoma ga poštuju (verovatno zbog straha) ali takođe veruju da će nebeski bog jehova (koji je dobar) pobediti zlog boga u nekakvom armagedonu.
Ono što sada osuđuju kao paganština je i slavljenje božića, a koji su i oni slavili. Zatim krst, takođe paganština a na njihovom logu je bio templarski krst.
Obični pioniri veruju sve što im razboriti rob kaže, oni ne proveravaju ništa. Dali su svoj život u ruke probisvetima koji ih oblikuju kako hoće.
Ma upoznat sam s tim da traže dva ili više svedoka da bi uopšte shvatili ozbiljno optužbe protiv nekog člana zajednice,ali mi nije jasno kako ljudi iz te njihove zajednice ne vide koliko je to problematično samo po sebi...
I najužasnije mi je tu što kažnjavaju žrtve kad se obrate policiji jer im je bitnije da sačuvaju ugled njihove zajednice i tog sistema u zajednici nego do toga da se takve stvari zaustave i ne ponavljaju.

A to da ima imaju elemente paganizma,pa to iskreno da ti kažem nisam znao jer nigde ne pominju da veruju da je satana bog ovog sveta,mislim,pominju da je satana neprijatelj boga ali ne i da ga smatraju bogom a ne demonmom...mada ne iznenađuje me da imaju neke doktrine koje ne pominju ljudima vam njihove zajednice,sve sekte imaju tako neke doktrine koje se odkrivaju samo kad član prode inicijaciju,ili dostigne neki viši nivo u hierarhiji sekte.

Ma upoznat sam s tim da traže dva ili više svedoka da bi uopšte shvatili ozbiljno optužbe protiv nekog člana zajednice,ali mi nije jasno kako ljudi iz te njihove zajednice ne vide koliko je to problematično samo po sebi...
I najužasnije mi je tu što kažnjavaju žrtve kad se obrate policiji jer im je bitnije da sačuvaju ugled njihove zajednice i tog sistema u zajednici nego do toga da se takve stvari zaustave i ne ponavljaju.

A to da ima imaju elemente paganizma,pa to iskreno da ti kažem nisam znao jer nigde ne pominju da veruju da je satana bog ovog sveta,mislim,pominju da je satana neprijatelj boga ali ne i da ga smatraju bogom a ne demonmom...mada ne iznenađuje me da imaju neke doktrine koje ne pominju ljudima vam njihove zajednice,sve sekte imaju tako neke doktrine koje se odkrivaju samo kad član prode inicijaciju,ili dostigne neki viši nivo u hierarhiji sekte.
Pa ako ih pomnije pratiš šta pišu, videćeš da potenciraju da je bog ovog sveta sotona, dok im je isus duhovno biće koje je jehova preneo u telo čoveka, dakle Isus koga celo hrišćanstvo smatra bogo-čovekom, oni ga smatraju za nekakvim anđelom posebne vrste i jehova koji je dobio zadatak da uništi zle, tj sve koji nisu jehovini svedoci.
Ako neko nije bog onda ga i ne zoveš bogom, to je logično. Probaj jednog svedoka da se ne obazire na gramatiku i napiše sotona početnim malim slovom. U celom jovanovom jevanđelju se spominje knez a ne bog.

ti optuzujes druge za pedofiliju jel zivis sa njima pa znas kako zive :)
dakle dno dna si dotakao nema dalje
Ono što ti ne možeš rscionalno da shvatiš to je problem zato što ti je organizacija na prvom mestu a ne pravda i ljubav. Nikoga ja nisam optužio da je pedofil. Napiši ime i prezime ko je optuženi sa moje strane. Otom potom to ćemo na sudu da rešimo (snimio sam sve tvoje postove)
Ono što ja radim a to je ovo :

Jednu od žrtava silovao je brat kad je imala četiri godine

Luiz Palmer, jedna od žrtava, rekla je kako ju je silovao njen brat, u to vreme već Jehovin svedok, još kad je imala četiri godine. Upozorena je od ostalih Jehovinih svedoka da ne govori nikome o tome što se dogodilo. Njen brat je, nakon što je silovanje ipak prijavila, dobio 14 godina zatvora.

- Svi su me opominjali da ne govorim ništa o tome što se događalo i da ne idem u policiju jer to predstavlja nepoštovanje Jehove - kazala je Palmer. Dodala je i kako deca nisu sigurna u toj organizaciji i da bi njihovu politiku zaštite dece trebalo kontrolisati.

https://www.blic.rs/a-m-p-article?u...LE_VESTI/SVET&tdv=BLIC_RS/blic/vesti/svet/ART

Back