Padobranci sveta ujedinite se !

Nisam ti ja sin ,ja sam ti otac.Nisam te lepo vaspitao.Zamisljas da si neki analiticar negativno napaljen ...
Uskoro ces dobiti koji skok od sefa Mrava jer si dobro pljuvao druge s namerom da ti padobranci poveruju.
Ruzno, el mundo, ruzno
Koliko bejase ti ono imas skokova kad si tako pametan?
P.S Svaki otac treba da bude ponosan na svog sina medjutim tebe ću se odreći...

Pa bre ljudi, dokle prepucavanje na forumu???????????:confused::confused::confused:

Imate PP pa se dopisujte!!! Ili jos bolje, ponesite rukavice za Boks, pa u pauzi izmedju skokova razmenite par "argumenata". Ako imate probleme medju sobom, resite ih licno i privatno, a ne ovako.

Svako ko dodje na ovaj forum moze samo da pomisli da su padobranci grupa zavidnih egoista koja nema druga posla nego da se zali, kuka i blati druge klubove (padobrance)!!!

Svoju negativnu energiju iskalite na nekom drugom mestu a ne ovde...

Bez obzira na broj skokova koje imate, iskustvo, znanje ili sta vec mislite da je bitno za ovaj sport, MOLIM VAS DA SE UZDRZITE OD TAKVIH PLJUVANJA I KLEVETANJA !!!

Sem svom Egu, ne pomazete nikome... cak toliko stetite ovom sportu da pocinjem da verujem da Vam i jeste cilj odbijete sto vise ljudi od padobranstva!!!

Pa ko bi normalan slusajuci Vase prepirke pozeleo da skoci?????

Hvala bogu da ja vec jesam!!! Da sam ovaj forum pratio pre nego sto sam prvi put skocio... verovatno nikada i ne bih!!!

"Hvala" Vam za svakog potencijalnog padobranca koga ste odvratili od skoka svojim svadjama i prepiranjem.

Blue sky!!!

PS. nadam se da se nikada necemo sresti na DZ... takve likove kao sto ste Vi zaista ne zelim da upoznam (na koga mislim videce se iz odgovora.... )

Svaka cast. Kod nas vojnih padobranaca nema takvih prepucavanja(sto je i normalno, nemamo konkurenciju)
jaka zajednica je ono po cemu se pripadnik 63.pad.br. poznaje. Mislio sam da ce ovo spojiti sve padobrance kako postojece tako i potencijalne. Imajte na umu da smo mi slicni jedni drugima,strast prema skoku, nebo,avion...Druzite se ako mozete,ako ne nemojte se prepucavati.

Vedro nebo !

Mrav vas je poslao kao prethodnicu da lupetate na forumu a on je kako se zove krenuo peglati situaciju...
Slusao sam vas na Jarku kako se lozite da ulupate vojsku, još ste sitni za sve to...
plavo nebo

Krenuo si ostro, blago meni...Nadam se da imas i cime to da podrzis i potkrepis... Uz duzno postovanje prema "Nebeskim Vidrama" koje smatram laureatima srpskog padobranstva, prosle godine su malo potcenili konkurenciju. Nista vise i nista manje. Ja ne mislim da su oni losi, naprotiv. Jednostavno je prosle godine bilo boljih, u tom momentu. A ako ti to zoves "ulupavanjem" vojske, onda neka ti bude tako... To su sve dobri ljudi, i niko ih nije "ulupao". Srecna okolnost je da najzad postoji jedna lepa konkurencija u FS i da sada mogu svi koji hoce da se bave ovom disciplinom da se lepo takmice. A ko kako radi - vidi se na takmicenjima a ne na forumima... Ne znam kako ti, ali prozivas coveka koji je vlasnik drzavnog rekorda zajedno sa Milancetom, i (verovatno) klub u kome se nalaze drzavni prvaci i rekorderi u raznim disciplinama u padobranstvu...Upitaj se jesi li konkurentan da o tim stvarima komentarises? Smiri se malo, nema potrebe da varnicis...

Pozdrav

Ehhej drugari u Vrsaru bi trebalo da bude skakanje za 1 Maj, 4000m i iznad mora:p.

April ADRIA Boogie 2008., Vrsar (CRO), 24.-27.4.2008.

PLACE: VRSAR (CRO), Istra, Croatian adriatic coast
TIME: 24.-27.4.2008.
A/C: Turbolet L-410 – Skydiving edition
ALTITUDE: 4200 m +++
JUMP TICKET: 20 EUR
REGISTRATION FEE PER YEAR: 10 EUR
ACCM. + BREAKFAST: 16 EUR/Person (3, 4 or 5 bed room)
Book your accomodation in advance.

Weather:
http://www.dhmz.htnet.hr/prognoza/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14301

http://www.meteo-info.hr/rovinj.php?fileload=rovinj&file=Rovinj

More info:

DARKO TUPEK (Cro., Eng., Ger.) – Load organizing, gear sales, accomodation.
m: +385 91 5290 926

ZDRAVKO BABIĆ (Cro., Eng.) – Manifest, accomodation
m: +385 91 5009 808

info@skydivevrsar.com

Cya in Vrsar ... come to the Air, Sea & Sun

Pa bre ljudi, dokle prepucavanje na forumu???????????:confused::confused::confused:

Svako ko dodje na ovaj forum moze samo da pomisli da su padobranci grupa zavidnih egoista koja nema druga posla nego da se zali, kuka i blati druge klubove (padobrance)!!!

Bez obzira na broj skokova koje imate, iskustvo, znanje ili sta vec mislite da je bitno za ovaj sport, MOLIM VAS DA SE UZDRZITE OD TAKVIH PLJUVANJA I KLEVETANJA !!!

Sem svom Egu, ne pomazete nikome... cak toliko stetite ovom sportu da pocinjem da verujem da Vam i jeste cilj odbijete sto vise ljudi od padobranstva!!!

Pa ko bi normalan slusajuci Vase prepirke pozeleo da skoci?????

Hvala bogu da ja vec jesam!!! Da sam ovaj forum pratio pre nego sto sam prvi put skocio... verovatno nikada i ne bih!!!

"Hvala" Vam za svakog potencijalnog padobranca koga ste odvratili od skoka svojim svadjama i prepiranjem.

Blue sky!!!

PS. nadam se da se nikada necemo sresti na DZ... takve likove kao sto ste Vi zaista ne zelim da upoznam (na koga mislim videce se iz odgovora.... )

Moram da se nadovezem na imenjaka.
Ja sam jedan od novajlija, koji je slucajno nabasao na ovu temu.
Dakle da podjem od sebe, poznajem par padobranaca, nekoliko puta sam bio na Jarku, i video sam kakvo je druzenje, sto me je i privuklo. Posle se ponovo rodila zelja u meni, iako sam prvi put pozeleo da skacem pre 14 godina. Sada sam blizu ostvarenja zelje, i blizu mnostva prijateljstava medju padobrancima. Ove provokacije sam shvatio samo kao provokacije pojedinaca, i nisam obracao paznju.
Na zalost, od kada sam dosao ovde, malo korisnih stvari sam video, vise gluposti procitao. Smatram da ovaj forum moze biti fenomenalan, da ohrabrujete pocetnike, dajete im neke savete, dogovarate druzenja, objasnjavate neke cake....

Dobro je da vecina ljudi na ovom forumu zeli isto sto i ja, i da nisu svi dosli zbog svadje! Ne znam sta je uzrok tome, i necu da se mesam, ali ne mogu ni da slusam prepucavanja...

Pozz

U zadnjih par meseci, osim nekoliko obavestenja o skakackim terminima, nista korisno se nije moglo procitati na ovom forumu osim prepucavanja i licnih pozdrava (ko hoce, moze se vratiti par stranica u nazad da proveri).

Dosta mojih poznanika se zainteresovalo za ovaj sport, ali ovaj forum se definitivno nije nalazio medju mestima na internetu koje sam im preporucio da posete radi informisanja.

Ova tema na ovom formumu je tako izgubila svoju svrhu, i svela se na nesto dijametralno suprotno svom nazivu ("Padobranci sveta ujedinite se !" - ironija, zar ne?). Tako da, ako se u skoroj buducnosti nesto ne promeni, ne vidim svrhu nastavka ove teme (osim za ljude koji imaju na pretek slobodnog vremena za gubljene).
Mozda bolje da neko otvori temu "Razjedinjeni padobranci sveta, prepucavajte se!" tu bi se sigurno moglo nesto korisno naci.

mircan

11. 12 i 13. aprila otvoren start u Paraćinu za sve vrste skokova od 1000 do 3000 m.Početna obuka, AFF program, trenažno skakanje sportista i obuka za cilj ,figure ,RW, kao i tandem skokovi.
kontakt telefoni 035 546 089 063 825 35 90 063 75 75 250
istruktori Naumović Ljubisa 5200 skokova tandem SIGMA američka licenca
Simić Svetlana 3400 skokova
Obradović Dragan 1100 skokova
Cvetković Dejan 1000 skokova
blue sky

Nisam ti ja sin ,ja sam ti otac.Nisam te lepo vaspitao.Zamisljas da si neki analiticar negativno napaljen ...
Uskoro ces dobiti koji skok od sefa Mrava jer si dobro pljuvao druge s namerom da ti padobranci poveruju.
Ruzno, el mundo, ruzno
Koliko bejase ti ono imas skokova kad si tako pametan?
P.S Svaki otac treba da bude ponosan na svog sina medjutim tebe ću se odreći...

Milorade, pa sto ne kazes da si ti?:shock::worth:

Naskakali se vi meni jos puno, zivi bili i u veselju se druzili 8) 8-)

El

P.S
Izvinjavam se, promasio sam temu po navici.
Ide post na drugu, pravilnu, temu.

I opet pozdravljam

El

Back