Gorenje
Obećava
- Poruka
- 55
Rostiljanje bilo Hvala svima
Vidimo se uskoro

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po ustaljenom obicaju da se organizuje skakanje UVEK kada to meteo-vreme dozvoljava: na DZ Paracin.
Vikend (28.29.30. mart) puno radno vreme i sve raspolozive visine i sve vrste skokova....Tandem skokovi za zainteresovane, NUSP(AFF), FS obuka.
Zemaljska desavanja i druzenje, povoljan smestaj u gradu.
Blue Sky, DZ Paracin
Da li neko organizuje skakanje u Beogradu
el mundo... mozes da se predstavis ko si i koliko imas skokova.
Za vikend je bilo pet tandema (Matthew i Lydia Wilkinson iz Londona, Bettyar Ivan iz Ukrajine,Mikulic Zeljko i Giljača Ksenija iz Tivta). Izvedno 56 skokova, 24 sa 3000m, 10tak sa 2000m i ostalo sa 1000-1500 m. Ukupno je bilo 27 padobranca iz Beograda, Rume, Uzica , Kragujevca, Banja Luke, Nisa i Paracina a sve uz sjajno druzenje i mnogo pozitivne energije.....i to krajem marta 2008.
DZ je otvorena u kontinuitetu, svakog vikenda, a i drugim lepim danima u toku nedelje vec po dogovoru sa zainteresovanima.
Blue Sky vam zeli ekipa DZ SKY Paracin i instruktori Simic Svetlana, 3400 skokova, Naumovic Ljubisa 5100 -tandem Sigma, Obradovic Dragan 1050 skokova, Cvetkovic Dejan, 1000 skokova.
Kontakt telefoni 063 8 25 35 90, 063 75 75 250, 035 546 089, 035 518 514(vikendom)
Ja sam vec o tome govorio, samo niko da chita.
Pozdrav Nenadu iz Beograda i Sandri iz Prijedora. U Paraćinskoj skoli je prvi skok 75 eura u dinarskoj protivvrednosti i to je sve. U cenu je uračunato iznajmljivanje opreme i obuka. Snimanje iz vazduha je 10 eura. Lekarski pregled je 3500 dinara. Drugi skok je 22 eura, a treći 19 e. To što si iz Beograda nije nikakva prepreka jer je Paraćin udaljen 150 km. Prošle godine smo imali 123 učenika iz Beograda.
Za sve informacije možeš koristiti telefone iz prethodne poruke.Što se tiče AFF-a ,u ovoj skoli se padobranci obučavaju i takvom metodom sa 3000m,a možemo ponuditi i tandem skokove kao informativne
Cica
Pozdrav svim padosima!!!
Nije me bilo neko vreme na ovom forumu... i nebih da vas smaram razlozima, but I'm back :-) !!!
Nesto sam na brzinu (bar sam mislio da ce tako biti) prelistao stranice i postove koje sam propustio i mogu vam reci da su mi oci krenule iz glave od silnog buljenja i citanja. Svaka cast ljudi, vidi se da se radilo na popularizaciji. Ima puno novih clanova, to me raduje, ali...
Nikako ne mogu da se otmem utisku da i dalje, i to cak vise nego ranije, ima pljuvanja, klevetanja i ogovaranja, kao neke strine i tetke po selu. A da stvar bude gora te iste strine i tetke koje dobacuju preko plota svoje prljave, nedokumentovane i neosnovane izjave, da ne kazem klevete, nisu cak imale m..a ni da se predstave. Dajte ljudi, imajte bar malo dostojanstva, stisnite m..a (ako ih uopste imate) pa recite ko ste i iznesite stvarne dokaze o tome sto govorite. Ima ovde dosta ljudi, ukljucujuci i mene koji bi voleli da saznaju sta je od toga sto govorite istina.
Ja znam da je kod nas ustaljeno razmisljanje "Da komsiji crkne krava" i komsija zajedno s' njom po mogucstvu, ali ovo je vec preteralo svaku meru. Dajte ljudi okrenite se malo nasem sportu, zbog kog je btw. ova tema i pokrenuta. Ima toliko pozitivnih stvari o kojima treba da diskutujemo, pocela nam je sezona, blize se takmicenja... manite se vise klevetanja i ogovaranja.
PS. Pitam se sta li rade moderatori ovog foruma. Izgleda da sede skrstenih ruku, kad dozvoljavaju ovakve ispade.
Blue sky to everyone !!!
Nixi
A ti si naucio sva slova? :shock:
Pozz druze i sa srecom sutra![]()
Hvala Chubbchubb, al su mi odlozili za sredu.:mad:
Fazan i el muNdo, prozlilo vas je neskakanje...Mrav vas je poslao kao prethodnicu da lupetate na forumu a on je kako se zove krenuo peglati situaciju...
Slusao sam vas na Jarku kako se lozite da ulupate vojsku, još ste sitni za sve to...
plavo nebo
Ti kvazi letacu fazane i tebi slican el mudo ispucajte svoju negativnu energiju na skokove a ne na lupetanje... ovakvim komentarima vise govorite o sebi...valjda vas je neskakanje prozlilo...
plavo nebo svima