pobesneli max
Početnik
- Poruka
- 11
Da,da...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preuzeto sa padobranske mailing liste.
Poruku poslao Robert Sabo.
------------------------------------------------------------
Evo, da lista ne bude mrtva, vec da diskutujemo o nekim stvarima koje mogu da ucine padobranstvo bezbednijim u buducnosti... procitajte jedan od ova dva (ili oba) clanka, pa da vidimo ima li kakvih misljenja o tome sta mozemo nauciti iz ovoga...
http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=31490§ionId=39
http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2007/04/28/srpski/H07042702.shtml
-----------------------------------------------------------
Ej Acime stari druze, ipak si bio na skakanju, a ja nikako da rasirim svoja krila. Sledeci put ne ides bez mene. PoZz
A sta mislis da se ti malo odjavis, ha?Jocatim ti si bas zanimljiv!
Pusti ljude da pisu sta hoce
a ako te smaraju ti se odjavi.
Mislim da je stvar isuvise komplikovana da bi neko ko nije skakac raspravljao o tome te da joj nije mesto na ovom forumu. Nije u redu da prenosis informacije sa liste putem drugih medija. Uostalom, zato je lista dostupna samo padobranskoj populaciji. Da je Robert zeleo da se o tome raspravlja na ovom forumu verovatno bi sam postavio temu. Ovako se stvar svodi na rekla kazala price nedovoljno informisanih ili cak zlonamernih ljudi
PoZZ- B.
A sta mislis da se ti malo odjavis, ha?
Joca je dobro poznat svima kao neko ko je uvek spreman da pomogne i deli i neko ko je za padobranski sport zasigurno mnogo vise ucinio od tebe. Siguran sam da kada bi skakacka populacija sa ovog foruma birala ti bi lagano ispao...
Zato, ucini lepo uslugu svima i zabi se u spajz u kom ces moci da mastas kako si veliki i vazan a nas pusti da radimo ono sto volimo.
PoZZ- B.
Hej malena voli te puno, puno tvoja partnerka!
Djavo
malo krmenadlice, cevapi, pileca krilca i dve pastrmke. To je jedna od mnogih tura
Hvala na dobrodoslici- Bolje vas nasao
Bit ce prilike da smo zivi i zdravi negde na livadi![]()