Djavo lichno
Početnik
- Poruka
- 46
Za mene, gusti breskva. ***, vozim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuj, ja sam usao u legendu kada sam pojeo celu "odiseju"heheh, Joca je primljen vanredno u tim, a ChubbChubb i ti cete morati da se dokazhete, tipa, pojedete celu onu Borcha Piccolo pizzu ponaosob za manje od 25 min i primljeni ste
Smackin' Pizza Team placa kortizaciju za audiciju
p.s.To sve naravno ako team member Djokic prihvati predlog
Da, da... Ekstra smo se zabaviliU nedejlu 16.3.2008 od 9 časova nastavljamo letačke i padobranske aktivnosti u Paraćinu. U programu je obuka padobranaca, trening sportista i tandem skokovi. Kontakt telefoni 063 75 75 250 i 063 8 25 35 90
Blue sky
Dragi El-mundo-es-nuestro ta zena je lepo ostavila telefon, pa ti ako imash toliko vremena, pozovi je lichno i sve joj reci shto imash. Nemoj nas da smarash.
www.glas-javnosti.co.yu:Veštaci utvrdili da su instruktori padobranstva odgovorni za pogibiju Dejana Nenadovića iz Beograda (28) jer nisu nisu ispoštovali procedure pre izvođenja padobranskog skoka
www.pressonline.co.yu:Bračni par Svetlana Simić i Ljubiša Naumović, višestruki prvaci države u padobranstvu, osuđeni na uslovnu kaznu zbog pogibije padobranca Dejana Nenadovića (25) iz Beograda
Sto smara daj da se to vec jednom resi
muka mi je vise od tix sky sranja iz paracina!:-x:x
Proslo je desetak dana od presude a ti zeno
bez blama odma sutradan pozivas na skakanje.
Ovo je strasno,nase sudstvo jos strasnije
Dadose ljudima uslovno za ubistvo padobranca
ne mogu da verujem.
A da vi nemate neku zabranu rada u vasem klubu?
Ako nemate to je jos strasnije.
Kamikaze idite u Paracin na skakanje.
SRECNO.