Padobranci sveta ujedinite se !

Pozdrav ljudi! Evo slucajno sam naleteo na ovaj topic, ali moram polako da ga iscitam iz pocetka ;)

Pretpostavljam da moje godine (27) nisu prevelike za prvi skok?!? Naravno, bio bih zahvalan, da me posavetujete, sta je jos osim dobre volje potrebno za pocetak bavljenja ovim sportom??

Iz Beograda sam, i bio sam par puta na Jarku, ali nisakim nisam stupio u kontakt, pa eto, mogu ovde da se raspitam, jer sigurno ste redovni ;)

Aaa ne, ne...
Kuguare ne primaju :) :)

Bili smo proslog vikenda na Jarku, ali nije bilo nista od skakanja zbog meteo uslova, a i avionu je falio par zhica haha :) al' sve je to brat Ivke sredio

enivejz, zvanichne sezone nema, ako bude lepo vreme ovaj vikend (najavljena subota kisha, nedelja lepo vreme) mi smo tamo!

Pozdrav Nenadu iz Beograda i Sandri iz Prijedora. U Paraćinskoj skoli je prvi skok 75 eura u dinarskoj protivvrednosti i to je sve. U cenu je uračunato iznajmljivanje opreme i obuka. Snimanje iz vazduha je 10 eura. Lekarski pregled je 3500 dinara. Drugi skok je 22 eura, a treći 19 e. To što si iz Beograda nije nikakva prepreka jer je Paraćin udaljen 150 km. Prošle godine smo imali 123 učenika iz Beograda.
Za sve informacije možeš koristiti telefone iz prethodne poruke.Što se tiče AFF-a ,u ovoj skoli se padobranci obučavaju i takvom metodom sa 3000m,a možemo ponuditi i tandem skokove kao informativne
Cica

mislis comMent :P

ajmo ljudi, malo zezanja :D, izlezavajuci se danas na jarku odlucio sam malo da zekim Anchi i Jecu, koje mnogo gotivim, da ne bude zabune haha

smackinpizzateam1-2.jpg

smackinpizzateam2-1.jpg

To što si iz Beograda nije nikakva prepreka jer je Paraćin udaljen 150 km. Prošle godine smo imali 123 učenika iz Beograda.

Cica

Hvala Cico, ali to gledam odmah kroz gorivo! Znaci minimum 2 automobila, 300km puta, 2 putarine.. Tesko je izvodljivo, da se ne lazemo :(! Svi kazu da je padobranstvo nesto fenomenalno, a posle treba dolaziti svakog vikenda za Paracin...
Lisiciji jarak mi (nam) je jedina alternativa, barem do sticanja dozvole (naravno ko bude nastavio sa obukom). Ne znam da li cemo uspeti svi, ali postoji mogucnost da izdrustva nas 4-7 krenemo na obuku :D.

heheh, Joca je primljen vanredno u tim, a ChubbChubb i ti cete morati da se dokazhete, tipa, pojedete celu onu Borcha Piccolo pizzu ponaosob za manje od 25 min i primljeni ste :)

Smackin' Pizza Team placa kortizaciju za audiciju :)

p.s.To sve naravno ako team member Djokic prihvati predlog

Back