Pade mi na pamet...

Northerian

Ističe se
Banovan
Poruka
2.145
...da vas pitam sta bi se desilo kada bi masoni/ iluminati ili neko drugo sikrit sosajti preuzelo potpunu vlast nad svetom, tj. cipovali nas i uveli totalitarni rezim? Da li bi se stvarala istorija, kako bi izgledao svet, da li bi postojali uslovi za revoluciju protiv tog rezima? :deda::zima2:z:lol:

...da vas pitam sta bi se desilo kada bi masoni/ iluminati ili neko drugo sikrit sosajti preuzelo potpunu vlast nad svetom, tj. cipovali nas i uveli totalitarni rezim? Da li bi se stvarala istorija, kako bi izgledao svet, da li bi postojali uslovi za revoluciju protiv tog rezima? :deda::zima2:z:lol:
Ne trebaju ti nikakvi cipovi da bi video da ovaj svet kontrolisu veoma mali broj ljudi....i da rade sta im je milo, ali sve postepeno...korak po korak. Mislim da to znaju i ptice na grani.
Evo jedan zanimljiv video od Aleksa Dzonsa, vezano za hranu,...kako ta grupica ljudi moze pomocu ishrane, i putem vode smanjiti populaciju onoliko koliko oni pozele. http://www.tvinx.com/tajna_je_razotkrivena-hrana.news.2715.hr

Stvarno neznam zasto iko sumnja da postoji podli plan iza plana (koji se vec odavno sprovodi) da se stavljaju stetne supstance u hranu.
I najveci skeptici traba da skontaju da ima necega u tome,pogotovo sto ce verovatno i nasi da uvedu onaj program gde svim zivotinjama koje se upotrebljavaju za ishranu budu ubrizgavani antibiotici.

Stvarno neznam zasto iko sumnja da postoji podli plan iza plana (koji se vec odavno sprovodi) da se stavljaju stetne supstance u hranu.
I najveci skeptici traba da skontaju da ima necega u tome,pogotovo sto ce verovatno i nasi da uvedu onaj program gde svim zivotinjama koje se upotrebljavaju za ishranu budu ubrizgavani antibiotici.

I sta moze pojedinac ili jedan narod protiv toga da ucini?

Ma nece vam oni nista svasta. Moci cete da kupujete, radite .. zabavljate se. Sve fino. Isto kao i sada. Jedini problem je sto posle toga dolazi kraj a vi goli. Koji ne prihvate bice eliminisani ili proterani - glad i apsolutna beda.

oni koji su na vrhu oduvek su i imali potpunu vlast
jedino oruzie koje covek ima je slobodna voja ali nazalost i nad time imaju kontrolu
zato opustite se, i pokusajte da dobijete kontrolu na svojom slobodnom voljom, jer nepise nam se crnije od ovog sto jeste sada

Ponasas se kao da zelis da oni zavladaju zemljom ...

Ko? Ja?
Ja te samo pitam da nam pojasnis te stvari.
Kako to mislis cipovanje u mozak, u savjest?
Mislis valjda svest sa tim savjest, jer je savest jedno, a svest drugo.
Kako cipovanje? Ugradnja nekih cipova u mozak hiruskom intervencijom ili ubrizgavanje nano cipova, putem injekcija, vakcina...? Ko i kada to da radi?
Ne razumem na sta si mislio, zato sam te i pitala?

Back