Пада градоначелник Београда

Ok, preterao sam u poredjenju, napisao sam, ali ti si previshe blag i tolerantan sto ti ne uzimam za zlo. Imam ja razumevanja za sve, ali malo manje skandala, loshih poteza i chega sve josh nema. Samo idiot ne zeli da ova zemlja jednom krene normalnim putem, da nam bude jednom dosadno, da se ne bavimo svakakvim glupostima i da glasamo za onog koji nam obeca i sipuni obecanja, a ako to ne uradi platice na sledecim izborima. Ne zelim da se kajem sto sam habao beogradski asfalt devedesetih godina...Mnoge stvari koje se deshavaju svakodnevno izazivaju srdzbu i ne mogu da verujem da se to dogadja.
 
naravno
pa koliko je loših zakona koji se donose u ovoj zemlji, od toga da su nesporvodivi, do toga da ih niko ne hebe 2%
ja samo posmatrajući svoju struku, imama milion zamerki, ali ne bih spamovao temu, jer nema veze sa istom
izborni zakoni su u suštini vrlo komplikovani, traži se neka srednja vrednost između demokratičnosti i opšte prihvatljivosti (pri tome mislim na sve političke subjekte) i formule kako i na koji način zadržati posle tih izbora vlast. To je kažem potpuno legalno i legitimno
Izborni zakon lokalnu samoupravu za koji se ja zalažem je dvokružni većinski i tu je stvar jasna kao dan, ko pobedi ima gotovo apsolutnu vlast, opozicija u tragovima i potpuna odgovornost, ali to odgovara dvema stranka, najvećima, a malima ne, pa se onda trulim kompromisom donese neka srednja varijanta. Eto razloga zašto izborni zakon ima čestu promenu.
Problem je što se trulim kompromisima uništavaju ostali zakoni koji bi morali biti postojaniji.

e vidis zato vas treba menjati. jer donosite lose zakone, jer stitite uvoznike, jer vam je miskovic glavni tajkun , jer su cene u srbiji vise nego u nemackoj, jer pljackate gradjane ove drzave preko kredita i kamatnih stopa koje su 4-5 puta vise od bilo koje druge zemlje u regionu, zato sto kradete ovu drzavu, zato sto radite za neprijatelje ove drzave, zato sto namestate tendere, rasprodali ste komplet drzavu, unistili vojsku , a mi od svega toga nista konkretno nismo dobili.
 

Back
Top