- Poruka
- 53.342
Ko malo ne ceni, puno ne zaslužuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno tako.uvek je malo kada treba da se popuni neka praznina.

...E, ovo je nešto najpametnije što sam pročitao na Krsti!cekajuci nesto veliko, zivot prodje u razocarenju i nezadovoljstvu. ali i radovanjem malim stvarima, mogu se propustiti velike.

Tačno tako.![]()
...ja bih, mooozda, zloziju ponudio teglu dzema...
...ali slatko od visanja i tresanja... nikome...!
......
za jednu teglu neces propasti. 
E, ovo je nešto najpametnije što sam pročitao na Krsti!
Kako ja volim male... stvarii!
A kako im se tek radujeem!
Ali, moram nešto da vam priznam - ja volim i veelike stvari! Joj, kako tek volim velikee! Jer ja sam, glavom i vrednim ručicama...
... M R A V!
Gde sama zacrtaš granicu.
To je individualno, i zavisi od tvojih kriterijuma i očekivanja.
ja volim samo velike stvari. imas li sta veliko u ponudi?

stalno bre neka konstrukcija filozofije

... dushu?![]()
a ja bas volim slatko od tresanja.za jednu teglu neces propasti.
![]()

...ne, ne... nisi rekla fala za dzem...
...cvrc...
...za tresnje jedino da se makljamo sa dve kasicice...![]()

Naravno.Mi muskarci retko razumemo kad nam ukazujete neku izuzetnu cast.Desilo mi se x puta.Baš kad sam završila sa pravljenjem džema, svratio drug na kafu i ja ga pitam 'Sad sam napravila super džem, da ti dam teglu da poneseš?' i on mi odgovori 'Pa hajde'.
Mnogo sam se iznervirala - ja sam se oko tog džema dosta potrudila/radila, i mislim da mu dajem super stvar. Ako ne voli džem, ili neće da tegli teglu, ja mislim da treba da kaže 'Hvala ti, ali ne mogu sad da nosim / ne volim džem', a ako voli, treba da kaže ' Super, hoću, hvala'. Sad sam besna što će da ode sa džemom do kog mu nije stalo (a imam toliko drugih kandidata koji bi se obradovali).
Moje pitanje: da li sam sitničava, ili neko razume o čemu pričam?
(Ko razume o čemu pričam može da se nadoveže sa sličnim primerima ili pričom o lepom vaspitanju / zahvalnosti).
reci cu hvala samo ako je slatko od tresanja.
jok bockacu te viljuskom.![]()

...tvoja zlozi strana ce isplivati na povrsinu u tim teskim trenutcima... ali i minon ima viljusku u rukavu... aham...
...a sta da radimo sa dzemom...?... da vrnemo hondurasu...?

u zaru borbe na kraju strada tegla, padne tegla i razbije se.
bolje bratski da podelimo. tebi jedna kasicica, meni dve kasicice. tebi jedna kasicica, meni tri kasicice....![]()

Potpuno razumem tvoje razočaranje, Hondi, jer i sam sam doživeo nešto slično. Mis'im, nije toliko tragično kao tvoje, ali... Evo o čemu se radi:Baš kad sam završila sa pravljenjem džema, svratio drug na kafu i ja ga pitam 'Sad sam napravila super džem, da ti dam teglu da poneseš?' i on mi odgovori 'Pa hajde'.
Mnogo sam se iznervirala - ja sam se oko tog džema dosta potrudila/radila, i mislim da mu dajem super stvar. Ako ne voli džem, ili neće da tegli teglu, ja mislim da treba da kaže 'Hvala ti, ali ne mogu sad da nosim / ne volim džem', a ako voli, treba da kaže ' Super, hoću, hvala'. Sad sam besna što će da ode sa džemom do kog mu nije stalo (a imam toliko drugih kandidata koji bi se obradovali).
Moje pitanje: da li sam sitničava, ili neko razume o čemu pričam?
(Ko razume o čemu pričam može da se nadoveže sa sličnim primerima ili pričom o lepom vaspitanju / zahvalnosti).

...samo bi da varas...
...al ajd, moze... meni jedna kutlaca, tebi dve kasicice...![]()
ja cu veliku kasiku. sto je sigurno, sigurno je.