Pa hajde...

cekajuci nesto veliko, zivot prodje u razocarenju i nezadovoljstvu. ali i radovanjem malim stvarima, mogu se propustiti velike.
E, ovo je nešto najpametnije što sam pročitao na Krsti!
Kako ja volim male... stvarii! :zaljubljena:
A kako im se tek radujeem!
Ali, moram nešto da vam priznam - ja volim i veelike stvari! Joj, kako tek volim velikee! Jer ja sam, glavom i vrednim ručicama...

mravi.jpg

... M R A V!

Baš kad sam završila sa pravljenjem džema, svratio drug na kafu i ja ga pitam 'Sad sam napravila super džem, da ti dam teglu da poneseš?' i on mi odgovori 'Pa hajde'.
Mnogo sam se iznervirala - ja sam se oko tog džema dosta potrudila/radila, i mislim da mu dajem super stvar. Ako ne voli džem, ili neće da tegli teglu, ja mislim da treba da kaže 'Hvala ti, ali ne mogu sad da nosim / ne volim džem', a ako voli, treba da kaže ' Super, hoću, hvala'. Sad sam besna što će da ode sa džemom do kog mu nije stalo (a imam toliko drugih kandidata koji bi se obradovali).

Moje pitanje: da li sam sitničava, ili neko razume o čemu pričam?
(Ko razume o čemu pričam može da se nadoveže sa sličnim primerima ili pričom o lepom vaspitanju / zahvalnosti).
Naravno.Mi muskarci retko razumemo kad nam ukazujete neku izuzetnu cast.Desilo mi se x puta.

Baš kad sam završila sa pravljenjem džema, svratio drug na kafu i ja ga pitam 'Sad sam napravila super džem, da ti dam teglu da poneseš?' i on mi odgovori 'Pa hajde'.
Mnogo sam se iznervirala - ja sam se oko tog džema dosta potrudila/radila, i mislim da mu dajem super stvar. Ako ne voli džem, ili neće da tegli teglu, ja mislim da treba da kaže 'Hvala ti, ali ne mogu sad da nosim / ne volim džem', a ako voli, treba da kaže ' Super, hoću, hvala'. Sad sam besna što će da ode sa džemom do kog mu nije stalo (a imam toliko drugih kandidata koji bi se obradovali).

Moje pitanje: da li sam sitničava, ili neko razume o čemu pričam?
(Ko razume o čemu pričam može da se nadoveže sa sličnim primerima ili pričom o lepom vaspitanju / zahvalnosti).
Potpuno razumem tvoje razočaranje, Hondi, jer i sam sam doživeo nešto slično. Mis'im, nije toliko tragično kao tvoje, ali... Evo o čemu se radi:

Rešim ti ja, pre jedno osam i po godina, da sagradim sebi novu kuću. I baš kad sam završio sa izlivanjem temelja, svrati tročlano žensko društvo da sa mnom podeli moju neizmernu radost, i ja ih, onako polulud od radosti učinjenim, pitam:

"Sad sam izlio super temelj, a za jedno tri nedelje krenuću da je zidam, evo baš s ovim ciglama!
- dograbim, onako sav euforičan jednu s gomile i poturim je pod njihova tri nosića - Da vam dam po jednu da ponesete?!"

opekarije_cigla.jpg

:malav: :lol:

Poslednja izmena:

Back