U stvari potentnost muškarca zavisi od njegove partnerke..Pitam se da li potentnost kod muškarca zavisi od kondicije?
Da li su oženjeni muškarci duže potentni od samaca?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U stvari potentnost muškarca zavisi od njegove partnerke..Pitam se da li potentnost kod muškarca zavisi od kondicije?
Da li su oženjeni muškarci duže potentni od samaca?![]()
Никада није тако нешто одлучила.Него шта него је одлучила као што и данас одлучлује....е сад у чује име и интересе то већ не знам, а и друга је тема
Није моногамија крива што се Душан касно оженио, што је само једно дете направио, и све што си навео.Ем се касно оженио, ем само са једном женом, ем само једно мушко дете и то га је добио тек 4 године након женидбе.....а тај Урош је био премлад кад му је отац отрован, а неки кажу и "нејак" мада ја у то не верујем, само недовољно научен. Нема трика да си ти Цар такве једне царевине, а да од 5 или 10 синова ниједан не ваља. Не би се десило да ниједан не ваља да је имао више синова. Макар један од њих би достојно наставио тамо где је отац стао и држао за узде дебиле широм царевине који би хтели да искористе смрт Цара. Уосталом, да се женио са више жена купио би лојалност на више територија унутар царевине, била би много другачија ситуација после његове смрти.
Филип Македонски је имао 7 жена....остало је историја.
Глупост. Док се моногамија била поштована, док су брак и породица били јаки, било је и деце.Моногамија нам је дошла главе
Плитко размишљање.Ако све из породице креће е то је онда због принципа моногамије који је тесно ограничавао потенцијале и бројност једног народа. То је проста математика коју могу да ти испољим на више примера.
bademOraha,meda,bundevinih semena,i tako malo ulagati u aparat ,suvih smokvica,urmi..Bez treninga i ulaganja nema ništa.
ako te opali srcka znacesNaravno i sirov badem i svašta nešto.
Od hemije možda zveknut afričku šljivu ali samo na dan akcije.Nisam za to da se redovno uzima iako u apoteci kazu da je bezopasna.Ne verujem.

da je upoznas sa @Џорџи on to voli za 2,3 minuta..mi ostali smo ipak malo zabavniji.Jednom me napušila neka gospodja samo zato što sam u kondiciji i nisam stao neko vreme.Kao preterah ga hahaha.Ima svakakvih ali šta ćeš neko voli 10 min neko 30 min itd.
Ukusi različiti što se sexa tiče.Nema ljutnje na sve to.
..pa pazi druze i njena zelja za seksom zavisi od muskarca, nije to jednosmerna ulica pa da smer zavisi samo od nje..U stvari potentnost muškarca zavisi od njegove partnerke..
Da u pravu si da njena želja za seksom zavisi od nas samih.. u većini slučajeva ali nije pravilo..ne bih baš mogao da ti odgovorim na pitanje za baš ono starije muškarce koje si navela ovde, ali mogu ti reći da bar u mom slučaju godine nisu problem imam blizu 50.. volim sve što vole mladi.. i nije mi problem da budem potentan, ide mi đogica bude tvrd kada se to od njega traži....pa pazi druze i njena zelja za seksom zavisi od muskarca, nije to jednosmerna ulica pa da smer zavisi samo od nje..
Nije u tome uopste stvar..mene interesuje ustvari da li su muskarci koji su u braku
potentni duze u smislu godina...muskarac koji ima stalnu partnerku cesce ima seks
od onog ko je samac, time odrzava kondiciju i logicno bi bilo da ga potentnost vremenski sluzi
mnogo duze nego sto sluzi samce...
Da li ozenjeni mogu da imaju seks i sa recimoooo 80 godina dok samci potonu sa 60 max ili obrnuto....pojednostavljeno...
Никада није тако нешто одлучила.
Није моногамија крива што се Душан касно оженио, што је само једно дете направио, и све што си навео.
Могао је да направи и десет детета са једном женом.
Зли гласови кажу да је Цар Душан био импотентан, замисли онолико Цар и Понос свих Срба, а имао тај проблем.
Дешава се.
Опет, моногамија са тим нема везе.
Глупост. Док се моногамија била поштована, док су брак и породица били јаки, било је и деце.
Па у данашње време никад више није било секса и промислуотета, полигамија није званично легализована, али да извинеш, ебе се ко са ким стигне.
Ако је нешто деградирано данас, онда је то моногамија. И видимо последице.
А ти се вараш ако мислиш да се муслимани толико множе због полигамије. Као што рекох, већина муслимана су моногамни, као и ми. Али, они чувају своје жене, чувају брак и породицу.
То је ,,тајна" њиховог успеха, не полигамија.
Плитко размишљање.
Правим ја разлику, само ти кажем, моногамија није узрок пада наталитета код Срба. И уоште Европљана. Погледај:Ти као да не правиш разлику између блуда, разварата са једне и моногамије, полигамије са друге стране. У ствари и не правиш разлику зато и изврћеш ствари.
...hahah, pa i ovi stariji pretpostavljam da vole sve sto vole mladi...ali ruke izdaju...Da u pravu si da njena želja za seksom zavisi od nas samih.. u većini slučajeva ali nije pravilo..ne bih baš mogao da ti odgovorim na pitanje za baš ono starije muškarce koje si navela ovde, ali mogu ti reći da bar u mom slučaju godine nisu problem imam blizu 50.. volim sve što vole mladi.. i nije mi problem da budem potentan, ide mi đogica bude tvrd kada se to od njega traži..

a to mnoge ne kapirajuU stvari potentnost muškarca zavisi od njegove partnerke..
sa 80 cemo biti srecni da se ne useremo u gace a ne da cemo razmisljati o seksuDa li ozenjeni mogu da imaju seks i sa recimoooo 80 godina dok samci potonu sa 60 max ili obrnuto....pojednostavljeno...

..ja se pitam gde nalazite takve da mi je znati...a to mnoge ne kapiraju
misle da je dovoljno da legnu i rasire noge.

Правим ја разлику, само ти кажем, моногамија није узрок пада наталитета код Срба. И уоште Европљана. Погледај:
Pogledajte prilog 1643633
Један човек и једна жена, гле шта деце имају.
Моногамни су.
Дакле, није проблем у моногамији.
Као што видиш, овој жени уоште то није тешко.Јел лакше за породицу да 3 жене одгајају 10-оро деце или да то ради једна ?
to na slici negde pise?Као што видиш, овој жени уоште то није тешко.
Njena,njegova i zajednička...Правим ја разлику, само ти кажем, моногамија није узрок пада наталитета код Срба. И уоште Европљана. Погледај:
Pogledajte prilog 1643633
Један човек и једна жена, гле шта деце имају.
Моногамни су.
Дакле, није проблем у моногамији.
Tesko je pokondirenim tikvama i da idu peske a ne da radjaju i prave ljudeКао што видиш, овој жени уоште то није тешко.
Е, браво. Е у томе је проблем данашњице, драги @fanstebre , а не у моногамији.Tesko je pokondirenim tikvama i da idu peske a ne da radjaju i prave ljude

Да јој је тешко, оставила би мужа и децу. Ипак није ово више време где би тако нешто било осуђено. Напротив, садашњи ,,модернисти" би поздравили њен такав потез.to na slici negde pise?