Oženjeni vs neoženjeni

Za muskarca zlatno pravilo: Nikad nemoj da dozvolis da tvoje seksualno zadovoljstvo zavisi od odobrenja zene. Kao sto i ona ume da kaze ne i ima svo pravo, tako i ti imas svo pravo na svoju slobodu.
Niko ne kaze da nemas pravo ali muskarci tu slobodu prosto ne koriste, ne priznaju je, ne zele je...
Ja ne poznajem muskarca koji svojoj a vrlo cesto i tudjoj zeni ume da kaze :ne: pogotovo kad je sks u pitanju...

..pa pazi druze i njena zelja za seksom zavisi od muskarca, nije to jednosmerna ulica pa da smer zavisi samo od nje..

Nije u tome uopste stvar..mene interesuje ustvari da li su muskarci koji su u braku
potentni duze u smislu godina...muskarac koji ima stalnu partnerku cesce ima seks
od onog ko je samac, time odrzava kondiciju i logicno bi bilo da ga potentnost vremenski sluzi
mnogo duze nego sto sluzi samce...
Da li ozenjeni mogu da imaju seks i sa recimoooo 80 godina dok samci potonu sa 60 max ili obrnuto....pojednostavljeno...
Slažem se, za dobar sex potrebna je obostrana hemija. Ako mi se dopada partnerka, to će me uzbuditi i napaliti. Ali ako je ona hladna i sex će biti nekvalitetan, rutinski, da se ja ispraznim.
Ovo drugo, stariji sam i u braku. Kada imamo redovan sex, imam češće želu da se sexamo. Kada smo odvojeni ili iz nekih drugih razliga nemamo sex, kod mene pada želja za sexom. Bukvalno ja kažem, kao da mi jaja zarđaju.

Back