Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 228.543
Cuti cuvaj tog koji te trpi kad si nasla
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ode jedan,dodju dva..Cuti cuvaj tog koji te trpi kad si nasla
sve murija baš dosadno ...jbgnema nas?!
Hahahaha....šougde ste nas izgubili?
Nemojte samo pendrecima...jezike i jahanje može..ni za to niste sposobni jbg,sad trpite dok vas jasemo.
u kakvom si ti filmusve murija baš dosadno ...jbg
moze.Nemojte samo pendrecima...jezike i jahanje može..
Policajac sa petlovog brda...Ili pandurke ajde ajde..ovde tanko išta pitomo...malo se našalimo niste vi ma gde cete vi biti.u kakvom si ti filmu
nabavicemo i lisice,samo budi poslusan.Policajac sa petlovog brda...Ili pandurke ajde ajde..ovde tanko išta pitomo...malo se našalimo niste vi ma gde cete vi biti.
Hahaha a gledjte ove mlađe gonjajte po gradu celo selo smrče belo ovi starohani ništa od nasnabavicemo i lisice,samo budi poslusan.
koje si godiste?Hahaha a gledjte ove mlađe gonjajte po gradu celo selo smrče belo ovi starohani ništa od nas
samo prvih 6 cifaraTreba li i matični br?
Da tako to biva obično... Za jednog pravog trebaju da dođu dva loša, ili poluloša da bi se spojio jedan kompletan muškaracode jedan,dodju dva..
Pitam se da li potentnost kod muškarca zavisi od kondicije?
Da li su oženjeni muškarci duže potentni od samaca?
Niko ne kaze da nemas pravo ali muskarci tu slobodu prosto ne koriste, ne priznaju je, ne zele je...Za muskarca zlatno pravilo: Nikad nemoj da dozvolis da tvoje seksualno zadovoljstvo zavisi od odobrenja zene. Kao sto i ona ume da kaze ne i ima svo pravo, tako i ti imas svo pravo na svoju slobodu.
Ne zayebavaj, pa znas mene jbte.Niko ne kaze da nemas pravo ali muskarci tu slobodu prosto ne koriste, ne priznaju je, ne zele je...
Ja ne poznajem muskarca koji svojoj a vrlo cesto i tudjoj zeni ume da kaze pogotovo kad je sks u pitanju...
Misliš duže u životu ili duže u akciji turi vadi?Pitam se da li potentnost kod muškarca zavisi od kondicije?
Da li su oženjeni muškarci duže potentni od samaca?
Slažem se, za dobar sex potrebna je obostrana hemija. Ako mi se dopada partnerka, to će me uzbuditi i napaliti. Ali ako je ona hladna i sex će biti nekvalitetan, rutinski, da se ja ispraznim...pa pazi druze i njena zelja za seksom zavisi od muskarca, nije to jednosmerna ulica pa da smer zavisi samo od nje..
Nije u tome uopste stvar..mene interesuje ustvari da li su muskarci koji su u braku
potentni duze u smislu godina...muskarac koji ima stalnu partnerku cesce ima seks
od onog ko je samac, time odrzava kondiciju i logicno bi bilo da ga potentnost vremenski sluzi
mnogo duze nego sto sluzi samce...
Da li ozenjeni mogu da imaju seks i sa recimoooo 80 godina dok samci potonu sa 60 max ili obrnuto....pojednostavljeno...