Oženjeni dođite da vas nešto pitam

Meni je gore kad me srbi iz srbije omalozavaju jer sam iz BIH

Ma ko im ebe mater. Srećom pa ima normalnih ljudi neopterećenih tom pričom...
Ovde gde živim petnaest godina slušam non stop jedno te isto: dođoši pa dođoši:roll:
Pojedini se nisu kadri maknuti dalje od te ksenofobije ni nakon toliko godina. Žalosno.
U početku me smetalo, sad više ne pušim.
Doduše nikada i nisam takvo šta doživela od pametnih ljudi, uglavnom od prazilukovića i u rl i na forumu.
A nekad su takva "izjašnjavanja" i dobrodošla. Makar na vreme uočiš sa kakvim mentalnim dometom imaš posla i odyebeš tu individuu za sva vremena.

Ma ko im ebe mater. Srećom pa ima normalnih ljudi neopterećenih tom pričom...
Ovde gde živim petnaest godina slušam non stop jedno te isto: dođoši pa dođoši:roll:
Pojedini se nisu kadri maknuti dalje od te ksenofobije ni nakon toliko godina. Žalosno.
U početku me smetalo, sad više ne pušim.
Doduše nikada i nisam takvo šta doživela od pametnih ljudi, uglavnom od prazilukovića i u rl i na forumu.
A nekad su takva "izjašnjavanja" i dobrodošla. Makar na vreme uočiš sa kakvim mentalnim dometom imaš posla i odyebeš tu individuu za sva vremena.

Cmoooooook :)

Znaci jok ovi sto su frisko ušli u brak jer je vama svakako sve potaman svaki dan ste bar jednom goli ako ne i više puta udavi ste jedno drugo pričama i šećernim rečima znači vi da tjutite

Ovi sto dugo već brakuju i oni što su doživeli havariju posle dugo godina

Dali ste primjetili da je vašoj ženi dosadno ? Jeste primjetili da ste zapali u rutinu ? Jeste bili svesni Da brod tone i jeste li i sta preduzeli da sprečite to?

Imam samo jedan citat:

,,Nije zivot jedna zena`` :bye:

Dali ste primjetili da je vašoj ženi dosadno ? Jeste primjetili da ste zapali u rutinu ? Jeste bili svesni Da brod tone i jeste li i sta preduzeli da sprečite to?
možemo li i mi bez bračnog iskustva da kažemo koju? :lol:

ljudi, imate nerealna i pomalo bolesna očekivanja od braka koja su vam propagandom do te mere urezana da su se manifestovala i na emotivnom domenu. kad bi samo malo razmislili shvatili bi da sve ima svoj prirodni tok, kako je moguće da neko posle dvaes ili kolko godina braka odjednom sebi uvrti u glavu da bi trebalo da oseća leptiriće u stomaku i slatko gorku neizvesnost sveže veze ili šta već reklamiraju na foks lajfu?! a da ako toga nema brak je olupina?! ja očigledno ne baratam preciznom statistikom ali imam slutnju da je (pre)mnogo brakova završeno razvodom baš zbog ovakvih i sličnih besnih glista. manje bre gledajte ta sokoćala, idite zasadite baštu, šetajte unuke, ne tripujte da vam je dvaes godina.

veoma pametno :klap: :ok:

Znaci jok ovi sto su frisko ušli u brak jer je vama svakako sve potaman svaki dan ste bar jednom goli ako ne i više puta udavi ste jedno drugo pričama i šećernim rečima znači vi da tjutite

Ovi sto dugo već brakuju i oni što su doživeli havariju posle dugo godina

Нема тог код нас. Ми смо као вино, што смо дуже у браку више се волимо. Желео бих свима пожелети брак који ја имам, породицу..

Back