MysticPlus
Ističe se
- Poruka
- 2.151
Možda je fading bezbolna varijanta raskida? Pustiću da se ohladi(mo) pa možda i zaboravi na mene![]()
Тај фафинг је баш незгодан.
А звучи и перверзно
(Аутоцорецт је написао фафинг)...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda je fading bezbolna varijanta raskida? Pustiću da se ohladi(mo) pa možda i zaboravi na mene![]()
Kad sam bio mlađi verovatno. I to ne namerno već mi dođe prirodnoОК, јеси ли користио методу? Јел ефикасна
Muškarac se produhovi kada ga riba više ne interesuje, ali ne ono da ga totalno ne interesuje nego više principijalno, a opet mu odgovara u nekoj meri (ili za određene stvari) pa je drži u rezervi tako što će sutra, kad se predomisli, da je laže zašto se nije do tada javljao
Kad sam bio mlađi verovatno. I to ne namerno već mi dođe prirodno
Природно?Kad sam bio mlađi verovatno. I to ne namerno već mi dođe prirodno
Samo joj kažem da raskidamo.Који метод користите ви интернет мушкарчине, м?
Ма браво!Samo joj kažem da raskidamo.
Naravno, ali lepo upakujem i serviram na diplomatski način kako bih izbegao svađu i ružne reči. Primer: Poslednji raskid sam imao pre par meseci, rekao sam joj da ovo ne funkcioniše, jer se ne trudi da govori, (umalo joj nisam rekao da je mutava), da je previše pasivna i neentuzijastična, (deadbeat, što bi rekli Ameri). Naravno krenem da listam i njene pozitivne osobine tipa: ti si dobra i lepa cura, pametna si, naćićeš drugog momka itd.Ма браво!
Образложиш ил ко је ј....?
Minimum još 5!Размишљам да ли се ово односи на раскид везе или само на виртуелне ,,везе" ,комбинације и слично.
Ко би озбиљну, дубоко емотивну везу прекидао на овај начин?
Шта се све данас назива везом па и раскидом
Ауу, треба ми још 5 тема!
To radis kad ti je 16 godina ,da odrasle osobe rade takve stvari je zalosno.Sećate se kada je nestajanje bez traga i glasa bilo najbrutalniji način da nekome stavite do znanja da vas više ne zanima? Ghosting je jedno vreme bio „metod“ za koji su mnogi tvrdili da je kukavički, ali efikasan. Ipak, čini se da su današnje generacije pronašle novi (pasivno-agresivni) trend u raskidima – zove se fading, i zapravo je još podmukliji.
Ako vas je neko ikada polako prestao zvati, odgovarao sve ređe i kraće, pomerio planove više puta uz nejasna opravdanja tipa „imam lud period“, verovatno ste već bili žrtva fadinga. Umesto da vas „ugasi“ (kao kod ghostinga), osoba vas priguši – kao da polako spušta dimmer. Poruke postaju hladnije, inicijativa nestaje, a osećaj zbunjenosti raste.
Који метод користите ви интернет мушкарчине, м?
Или сте жртве истих метода од стране супротног пола, тј жена..
https://buro247.rs/life/life-sex-and-dating/ghosting-je-out-sad-je/
Ima nekih osoba s kojima ne znaš da li je gore biti iskren ili neiskren.To radis kad ti je 16 godina ,da odrasle osobe rade takve stvari je zalosno.
Ne mogu da "dokuče" šta god rekla ili kako god postupila?Ima nekih osoba s kojima ne znaš da li je gore biti iskren ili neiskren.
Ne opravdavam metode nego samo kažem.
Tako nekako, da li ne kapiraju ili ih ne zanima ili te samo uvlače i dalje u neke svoje filmoveNe mogu da "dokuče" šta god rekla ili kako god postupila?
Šta god da je u pitanju, od nabrojanog, tu nema više šta da se radi - uzaludno je.Tako nekako, da li ne kapiraju ili ih ne zanima ili te samo uvlače i dalje u neke svoje filmove