Нестати или испаравати (гоостинг ор фадинг) питам вас сад?

Muškarac se produhovi kada ga riba više ne interesuje, ali ne ono da ga totalno ne interesuje nego više principijalno, a opet mu odgovara u nekoj meri (ili za određene stvari) pa je drži u rezervi tako što će sutra, kad se predomisli, da je laže zašto se nije do tada javljao

Сунце ли то твоје. Какав неоговор или неологизам.

Ово да урамиш...

Znam za fade mušku frizuru 🤷‍♀️
Fade-Haircuts-For-Men.jpg

Ali ne i za fade škartiranje.
Bezobrazluk, šta drugo reći

Ма браво!
Образложиш ил ко је ј....?
Naravno, ali lepo upakujem i serviram na diplomatski način kako bih izbegao svađu i ružne reči. Primer: Poslednji raskid sam imao pre par meseci, rekao sam joj da ovo ne funkcioniše, jer se ne trudi da govori, (umalo joj nisam rekao da je mutava), da je previše pasivna i neentuzijastična, (deadbeat, što bi rekli Ameri). Naravno krenem da listam i njene pozitivne osobine tipa: ti si dobra i lepa cura, pametna si, naćićeš drugog momka itd.

Размишљам да ли се ово односи на раскид везе или само на виртуелне ,,везе" ,комбинације и слично.
Ко би озбиљну, дубоко емотивну везу прекидао на овај начин?

Шта се све данас назива везом па и раскидом 🤔
Ауу, треба ми још 5 тема!
Minimum još 5!

Od najglupljih opravdanja do najluđih raskida :kiki:

Sećate se kada je nestajanje bez traga i glasa bilo najbrutalniji način da nekome stavite do znanja da vas više ne zanima? Ghosting je jedno vreme bio „metod“ za koji su mnogi tvrdili da je kukavički, ali efikasan. Ipak, čini se da su današnje generacije pronašle novi (pasivno-agresivni) trend u raskidima – zove se fading, i zapravo je još podmukliji.

Ako vas je neko ikada polako prestao zvati, odgovarao sve ređe i kraće, pomerio planove više puta uz nejasna opravdanja tipa „imam lud period“, verovatno ste već bili žrtva fadinga. Umesto da vas „ugasi“ (kao kod ghostinga), osoba vas priguši – kao da polako spušta dimmer. Poruke postaju hladnije, inicijativa nestaje, a osećaj zbunjenosti raste
.

Који метод користите ви интернет мушкарчине, м?
Или сте жртве истих метода од стране супротног пола, тј жена..

https://buro247.rs/life/life-sex-and-dating/ghosting-je-out-sad-je/
To radis kad ti je 16 godina ,da odrasle osobe rade takve stvari je zalosno.

Back