Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.921
Dobar je on covek samo zaveli ga ovi p*ederi iz SNS-a.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar je on covek samo zaveli ga ovi p*ederi iz SNS-a.
da ne gubimo vreme i mesto, ides na ignore. medju svoje! ha, ha, haSADA mi je jasno što 27E brani SNS.
da ne gubimo vreme i mesto, ides na ignore. medju svoje! ha, ha, ha
ps ne bre, zezam se, ides jer lazes i nemas pojam ali te to ne sprecava da kuckas odje
Hoću.Kada te bot stavi na ignore, kakvo je to olakšanje ljudi.
Nesh da popijes neku žestinu danas.
A ti si imao neku bolju ideju ?Sve je to vama vas bojkot dao.![]()
Zastupam povratak parlamentarne monarhije, gde ovakva svinjarija nije moguca sa groktavim ministrima i diktator predsednicima.A ti si imao neku bolju ideju ?
Zivimo Orvelovu 1984 , sve je moguce.Zastupam povratak parlamentarne monarhije, gde ovakva svinjarija nije moguca sa groktavim ministrima i diktator predsednicima.
Bojkot je bio ok.Sve je to vama vas bojkot dao.![]()
Toma Mona ,nije baš bistar dečko da se ne budemo grubi ,al nije ni zao i pokvaren , čovek je jednostavno dileja i retard . Za razliku od recimo Vulina koji je isto imbecil al je lukav i pokvaren pri tome .
Momirović ili tako nešto je odličan.
Meni svi izgledaju cudno, ali nije stvar do personalnih resenja, mozda bi se i pokazali dobro ili relativno dobro, nego do toga da se zdruzio sa Amerikom i sada postavlja ljude koji su proamericki nastrojeni.
Pa gde su nasa "braca Rusi"? "Brat Si"? Zasto je toliko pricao na kineskom da mu se svi smeju? Na ruskom i kad ne treba?
Ne treba se nervirati. Zivimo u ludom vremenu negativne selekcije gde se debili izivljavaju nad masama zavisnim od drzave (aparata).Bojkot je bio ok.
Nije ovo posledica bojkota već najprizemnije tiranije.
Jer sve i da je opozicija sasvim nenormalna vlast bi morala da se ponaša odgovorno i etički kao u svim civilizovanim sredinama.
Međutim introvertni sadista je nepostojanje opozicije doživeo kao blanko dozvolu za iživljavanje što je nedvosmisleno obznanilo njegov pravi karater najširoj javnosti.
Iskreno nemam pojma odakle vade ovakve tipove ali mi je zbog dueta sa guslarom iz tajge suza krenula.Samo da politični korektno poručim kolegi Marincu da mi se
Toma Mona ,nije baš bistar dečko da se ne budemo grubi ,al nije ni zao i pokvaren , čovek je jednostavno dileja i retard . Za razliku od recimo Vulina koji je isto imbecil al je lukav i pokvaren pri tome .
Ne treba se nervirati. Zivimo u ludom vremenu negativne selekcije gde se debili izivljavaju nad masama zavisnim od drzave (aparata).
Nije to samo u drzavi, vec i mnogo vecim igracima zavrcu usi.
Resenja postoje, samo treba imati sto manje posla sa drzavom/sistemom, a pozeljno bi se bilo i izmaci iz gradskog centra (tek da covek nije u sred svega KAD pocne ozbiljnije njesra)
Pa ako je nekom cilj kontrola masa onda im je to najlakse ostvariti nad manjim prostorom, tj. u gradovima.Kunem ti se da sam danas malo razmišljao o tome kako je taktika koju su moroni i globalno i lokalno izabrali za iživiljavanje najpogubnija upravo po gusto naseljene urbane sredine.
Tu nanosi najviše štete.
Nije grad bar ne u Srbiji još zaboravio kako je tokom DSR kilo krompira koštao pola kila zlata.Pa ako je nekom cilj kontrola masa onda im je to najlakse ostvariti nad manjim prostorom, tj. u gradovima.
Ljude su spakovali u stanove, u gradske centre, opljackali cenama, zemlju pokupovali za dz .... duplo golo za raju.
Danas sutra poprskat ko komarce, zatvorit dovod hrane i vode ...