OVO SU NOVI MINISTRI! Stefanoviću odbrana, Zorani energetika, Vulinu policija... EVO ko preuzima resore!

Sve je to vama vas bojkot dao. :lol:
Bojkot je bio ok.

Nije ovo posledica bojkota već najprizemnije tiranije.

Jer sve i da je opozicija sasvim nenormalna vlast bi morala da se ponaša odgovorno i etički kao u svim civilizovanim sredinama.

Međutim introvertni sadista je nepostojanje opozicije doživeo kao blanko dozvolu za iživljavanje što je nedvosmisleno obznanilo njegov pravi karater najširoj javnosti.

Poslednja izmena:
Citam neku knjigu psihologija kriminalaca i verujte mi po onome kako se ponasa Vucic je kriminalac, ima takvu psihologiju....
Umesto da vibrira kao demokrate da mu prodju pljacke, a to demokrate najvise vole da rade, ekonomski karakter nasih demokrata.....on se ponasa kao krimos koji ubira reket, reketas....
Bez potrebe se qujci, a onda se uvlaci u bulju, onda ti efekti pozicioniranja da je malko veca faca nego sto jeste....
Ali da skratim ako zamislite nekog krimosa koji drzi ceo kvart prodavnica i udara im reket, e Vucic ima potpuno istu psihologiju upravljanja dok je na vlasti...

Samo da politični korektno poručim kolegi Marincu da mi se

Momirović ili tako nešto je odličan.
Toma Mona ,nije baš bistar dečko da se ne budemo grubi ,al nije ni zao i pokvaren , čovek je jednostavno dileja i retard . Za razliku od recimo Vulina koji je isto imbecil al je lukav i pokvaren pri tome .

122091799_10217457572846938_6848101093747571511_n.jpg

Meni svi izgledaju cudno, ali nije stvar do personalnih resenja, mozda bi se i pokazali dobro ili relativno dobro, nego do toga da se zdruzio sa Amerikom i sada postavlja ljude koji su proamericki nastrojeni.

Pa gde su nasa "braca Rusi"? "Brat Si"? Zasto je toliko pricao na kineskom da mu se svi smeju? Na ruskom i kad ne treba?

Ih, šta mu teško, priroda je to
da lakše slaže no da kaže trt
eno ponovo počeo da uči i nemački :D
Totalno ludilo.

E, kad si kod ruskog,
nikad ali nikad mi neće izbledeti ona slika
kad je bio ****** , kiša lije nemilosrdno,a
ova naša nesreća sa sve dupeuvlakačima oko sebe
k'o crkveni miševi , mokri do gaća,
lije im niz ono par dlaka zalepljenih za lobanje,
a njegov osmeh , ono je za film,
kakav crni Borat i bakrači. :(

Da je tuđi pa da se slatko ismeješ .
Ovako...trpimo.
Ko nas khm i tako .

Bojkot je bio ok.

Nije ovo posledica bojkota već najprizemnije tiranije.

Jer sve i da je opozicija sasvim nenormalna vlast bi morala da se ponaša odgovorno i etički kao u svim civilizovanim sredinama.

Međutim introvertni sadista je nepostojanje opozicije doživeo kao blanko dozvolu za iživljavanje što je nedvosmisleno obznanilo njegov pravi karater najširoj javnosti.
Ne treba se nervirati. Zivimo u ludom vremenu negativne selekcije gde se debili izivljavaju nad masama zavisnim od drzave (aparata).
Nije to samo u drzavi, vec i mnogo vecim igracima zavrcu usi.
Resenja postoje, samo treba imati sto manje posla sa drzavom/sistemom, a pozeljno bi se bilo i izmaci iz gradskog centra (tek da covek nije u sred svega KAD pocne ozbiljnije njesra)

Samo da politični korektno poručim kolegi Marincu da mi se

Toma Mona ,nije baš bistar dečko da se ne budemo grubi ,al nije ni zao i pokvaren , čovek je jednostavno dileja i retard . Za razliku od recimo Vulina koji je isto imbecil al je lukav i pokvaren pri tome .
Iskreno nemam pojma odakle vade ovakve tipove ali mi je zbog dueta sa guslarom iz tajge suza krenula.

Ne treba se nervirati. Zivimo u ludom vremenu negativne selekcije gde se debili izivljavaju nad masama zavisnim od drzave (aparata).
Nije to samo u drzavi, vec i mnogo vecim igracima zavrcu usi.
Resenja postoje, samo treba imati sto manje posla sa drzavom/sistemom, a pozeljno bi se bilo i izmaci iz gradskog centra (tek da covek nije u sred svega KAD pocne ozbiljnije njesra)

Kunem ti se da sam danas malo razmišljao o tome kako je taktika koju su moroni i globalno i lokalno izabrali za iživiljavanje najpogubnija upravo po gusto naseljene urbane sredine.

Tu nanosi najviše štete.

Kunem ti se da sam danas malo razmišljao o tome kako je taktika koju su moroni i globalno i lokalno izabrali za iživiljavanje najpogubnija upravo po gusto naseljene urbane sredine.

Tu nanosi najviše štete.
Pa ako je nekom cilj kontrola masa onda im je to najlakse ostvariti nad manjim prostorom, tj. u gradovima.
Ljude su spakovali u stanove, u gradske centre, opljackali cenama, zemlju pokupovali za dz .... duplo golo za raju.
Danas sutra poprskat ko komarce, zatvorit dovod hrane i vode ...

Pa ako je nekom cilj kontrola masa onda im je to najlakse ostvariti nad manjim prostorom, tj. u gradovima.
Ljude su spakovali u stanove, u gradske centre, opljackali cenama, zemlju pokupovali za dz .... duplo golo za raju.
Danas sutra poprskat ko komarce, zatvorit dovod hrane i vode ...
Nije grad bar ne u Srbiji još zaboravio kako je tokom DSR kilo krompira koštao pola kila zlata.

Brnabić i članovi vlade su pročitali tekst zakletve koji glasi:

"Zaklinjem se na odanost Republici Srbiji i svojom čašću obavezujem da ću poštovati Ustav i zakon, da ću dužnost člana Vlade vršiti savesno, odgovorno i predano i biti posvećen očuvanju Kosova i Metohije unutar Republike Srbije".
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
... .. ....

Back