Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
njegos=stara srpska izreka
aj nek ti bude
sta god te cini srecnim.
aj nek ti bude
sta god te cini srecnim.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta god te cini srecnim.stara srpska izreka ili njegos![]()

svaka cast ovo je sustina cele price ,samo pateticno i otuzno kukanje i naricanje od temeznas? pa gde je nastalo? i zasto si onda to povezala sa obracanjem govornika u skupstini?
nauci da razlikujes licne impresije koje ne mozes da dokazes (ono sto je tebi zvucalo kao namera da se neko ponizi, meni je zvucalo tako da nisam ni primetila da je to receno, dakle subjektivni dozivljaji toga kako neko nepoznat ovde pise su irelevantni, i nisu predmet teme).
sto se tice omalovazavanja teme - mislim da samu temu nista toliko nije omalovazilo kao njen uvodni post u kome se jedan drustveni proces komentarise kao zaplet neke telenovele...
a odakle znas kako bi se njegos izjasnio u sadasnjosti?![]()
Нисам погрешила. Црногорски владика и поглавар Петар Петровић Његош, се изјаснио као Србин у свом Горском вијенцу, да је "српче које је испевало песме своме роду".

da naravno,sve su to teorije (zavere) i ostalo cime se vi ljudi vec zabavljateТо је теорија новокомпонованих црногорских слуга запада (миловаца).

pa ko zna eto njihov jedini zivi potomak princ Nikola Petrovic se izjasnio kao Crnogorac i zalagao se za nezavsnost ,nikad ne znas sta nosi dan a sta nocТо је теорија новокомпонованих црногорских слуга запада (миловаца).

Тачно.
А ове...не обраћај пажњу на провокаторе...то им је задатак.:wink:

Тако је. Тешко нам је сада да гледамо све ово што нам се дешава, јер морамо да трпимо понижења, па изгледамо у очима других слаби као народ. Међутим, као што у Библији пише, постоји време за сетву и време за жетву, време за плакање и време за смех, доћи ће дан када ће се Србија усправити и када ће повратити своје поштовање.
Каже једна српска изрека: ТВРД ЈЕ ОРАХ ВОЋКА ЧУДНОВАТА, НЕ СЛОМИ ГА А ЗУБЕ ПОЛОМИ.![]()

pa da je znao da ce mu braca Srbi proterati potomke i celu familiju , oduzeti im svu imovinu i zabraniti da se vrate u rodjenu zemlju kojom su vladali stotinama godina verovatno ne bi bio bas toliko odusevljen srpstvom kao u svoje vreme , mislim ne tvrdim nista jer je to samo hipoteticko razmisljanje al to bas nisu naivne stvari preko kojih bilo koji covek olako prolazi.Njegosh bi danas bio Chedin zamenik i drao se Od nas zavisi!To je valjda svim inteligentinim progresivnim snagama jasno.
Hi hi..Njegosh Dujkljanshtina...kako ima pametnih likova ovde...pa mozda da je rastao u drushtvu crvenog shljama![]()
To je još jedan od načina komuniciranja kzv. patriota.
Kad nemaju čime argumentovano da potvrde stavove postavljača teme oni samo rečenicama bez smisla potvrđuju svoje saglasje.
Kada, pak, neko protiv-argumentom ospori sve napisano, oni krenu u svađu, vređanje oponenta, pa citiranje poezije, članaka od oko 5000 reči (koje pokupe u Kuriru ili na sajtu SRS isl). Sve još začine prikladnim citatima iz Biblije.
A ova narodna mudrost je zastarela. Niti su Srbi tvrd orah, niti iko više lomi orahe zubima. Daj neki novi citat..
srbija se saginjati neceСрби су ТВРД ОРАХ, а што данас могу многи паразити да га глођу то је друго питање, на коленима јесмо, али устаћемо. А кад устанемо, шта ће онда бити ?

Осне Сејерштад
......
Цитат :
" Ислам је малигни тумор Европе .
Знаш у чему је проблем с муслиманима ?
Не поштују туђу веру.
За један дан спалише тридесет цркава и манастира. Побише свештенике и монахиње.
Недужне вернике.
Једини начин да се изађе на крај са исламским фундаметалистима јесте насиље.
То је једини језик који познају и разумеју.
Погледај само Израел. Види против чега се они боре?
Ако хоћемо да се супротставимо исламу, морамо да покажемо зубе.
Не можемо да живимо заједно...само погледај Косово !
За муслимане убиство НИЈЕ грех.
Убијају мирне душе, спокојног ума - разумеш ?
Али за нас православце, убиство ЈЕСТЕ грех, без обзира КОГА убијеш !
Свако људско биће је дете Божје.
Тај рак ислама се шири.
Једино се може спречити ако се одстрани.
Ако се не будемо успротивили, ислам ће нас све појести, а најпре вас у Западној Европи.
Ви о томе чак и не водите рачуна. "
.............
Нисам ја крива што познајем књижевност, веронауку, историју...што читам штампу и што сам информисана, па могу да цитирам и служим се цитатима из различитих области. А ти ако желиш да причамо о ИСТОРИЈИ можемо и о вашој ХРВАТСКОЈ ИСТОРИЈИ. Хоћемо да почнемо од Анте Павелића и НДХ ?
Имам туце аргумената, па изволи изабери тему, ако ти се ова не свиђа.
Срби су ТВРД ОРАХ, а што данас могу многи паразити да га глођу то је друго питање, на коленима јесмо, али устаћемо. А кад устанемо, шта ће онда бити ?
pa ko zna eto njihov jedini zivi potomak princ Nikola Petrovic se izjasnio kao Crnogorac i zalagao se za nezavsnost ,nikad ne znas sta nosi dan a sta noc![]()
Ja sam Srpkinja i baš me briga za vašu hrvatsku istoriju.
Inače, samo svakim novim postom potvrđuješ ono što je rečeno o kzv.patriotskim tvrdim orasima. Jednostavno - lupetate.
Njegos je bio vladika, bajo, i nije imao potomke.
Kralj Aleksandar (ujedinitelj) je bio Nikolin unuk, i po faci i po svemu pravi Crnogorac.
Ово мало душе...
Никада се, чак ни у једнопартијском систему, није онима који другачије мисле ускраћивало право говора,
као данас у "демократији".