Ovde možete da čestitate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva depresija?!
Zasto bih bila depresivna kad ni u najsmelijim snovima nisam sanjala da mozemo preci DVA MILIONA........Do danas je to bilo nezamislivo, sad je stvarnost, i nece SRS nista menjati.
Dobitnicka kombinacija se ne menja....

A i program Nikolića je ODLIČAN!
Baš me zanima šta će Tadić od toga uspeti da realizira, nije valjda da je po mišljenju anti-radikala sve to u tom programu obično lupetanje!:D

Честитам на победи Бориса Тадића свим демократама од свег срца...... Сад сам тек стигао.......
Коначно дибисмо и председника........ Амин.........

Изузев оних екстремних који чекају нарицање и кукумавке, јер су одавно показали да демократе нису......... већ само обичне..............:wink:

Upravo mi ta sigurnost u pobedu i smrdi na izbore iz 90-ih.

Ovih dana DS je cak upozoravao gradjane da ima informacije kako ce RS pokusati da izazove nemire posle proglasenja rezultata predsednickih izbora, sto me samo navodi na zakljucak da smo nesto dzaba izlazili na glasanje i da je moglo i bez nas.

Kasno je i nisam sigurna da sam te dobro razumela.
Jedino mi je drago sto nemira nije bilo, znaci da je DS jos jednom uhvacena u lazi.
Radikali uvek priznaju poraz poshteno, a ja ovo ne smatram porazom.
Naprotiv!
Jedini porazeni je Koshtunica, ili ce leci na rudu da klekne pred DS, ili ce smoci snage da bar ode s malo ponosa.
No, to cemo videti u narednim danima i mesecima koji su pred nama...

Boris Tadic predsednik Srbije u svojim "starim"/novim granicama

Balkans1835.Serbia.jpg

To nije problem, što je Srbija trenutno manja, lakše će se demokratizovati, a buduća ujedinjenja će ići po Ustavu Srbije, a ne po željama nekakvih konstitutivnih elemenata, tj. izmišljenih naroda a-la Albanci, Bošnjaci itd..:D

Kakva depresija?!
Zasto bih bila depresivna kad ni u najsmelijim snovima nisam sanjala da mozemo preci DVA MILIONA........Do danas je to bilo nezamislivo, sad je stvarnost, i nece SRS nista menjati.
Dobitnicka kombinacija se ne menja....

JA znam da se ti tesis ovim rezultatom. Ali nije problem. I ja bih verovatno isto radio. Ili ne. Ionako sam glasao "Za manje zlo". Anyway, naravno da je Toma depresivan posle toliko izgubljenih izbora. On je sve sto je imao ulozio u ove izbore. Cak je bio spreman da saradjuje sa Hagom bolje od demokrata. Ako i dalje mislis da mu je svejedno onda se veoma varas. Gledao sam rezultate sa nekim ko je birac SRS-a i video da je ta osoba tuzna zbog rezultata. NAdala se pobedi. Znam da si se i ti nadala istom.

JA znam da se ti tesis ovim rezultatom. Ali nije problem. I ja bih verovatno isto radio. Ili ne. Ionako sam glasao "Za manje zlo". Anyway, naravno da je Toma depresivan posle toliko izgubljenih izbora. On je sve sto je imao ulozio u ove izbore. Cak je bio spreman da saradjuje sa Hagom bolje od demokrata. Ako i dalje mislis da mu je svejedno onda se veoma varas. Gledao sam rezultate sa nekim ko je birac SRS-a i video da je ta osoba tuzna zbog rezultata. NAdala se pobedi. Znam da si se i ti nadala istom.
Nije mu svejedno, nije ni meni.
Ali je tacno da mi je velika UTEHA ovoliki broj glasova.
NIKAD nije rekao da ce saradjivati sa Hagom, naprotiv.
Znaci, ako igras, igraj poshteno, jer ja sam maksimalno poshtena i iskrena.
Zao mi je, ali, nije smak sveta, nek smo zivi i zdravi, bice jos izbora.
Zasto bi bio gubitnik neko ko ima vise od DVA MILIONA glasaca?!
Dinkiceva stranka jedva presla cenzus, Cedina takodje, Velja jedva nekih 8 odsto, SPS jos manje, pa kako da mi to ne bude uteha?!
Ma, daj:)

Ajde nemoj mnogo da seruckas ako ne razumes sta je hteo Tadic da kaze.On se zahvalio Nikolicu sto nije po starom radikalskom obicaju proglasio neku kradju i sl. i napravio neki metez gde bi ljudi izasli na ulice i moglo je biti velikih sranja.

Dobra tema za razmišljanje: Npr. Kada bi Crni Sloba otišao sa vlasti da NATO nije napravio s*anje, a onda 5-ti oktobar!?
Ukratko, narodu se treba još više smrknuti da krene u promene?

Ma Sloba je bio celav i debeo, a ovaj je onako bas kako treba.

Majke za Borisa, cerke za Cedu, muski deo birackog tela za famoznih Dinkicevih 1000 evra, svi zajedno za EU; povuci-potegni, pa kom opanci-tom obojci.
Ma ja nisam ni za opanci ni za obojci....više sam nekako za onu 'iljadarku. Šta kaže Mlađa, ljubi ga majka, posle ovih izbora.....''će bude, će bude''.

Radikali uvek priznaju poraz poshteno, a ja ovo ne smatram porazom.
У смислу да је Тадић (ре)изабран за председника, а Тома није изабран, Тома је - доживео пораз.

У смислу броја добијених гласова, то јесте велики успех, али није - победа.
Опет је фалило. Мало, али је фалило.

Дакле, у ком смислу ти то не сматраш поразом?

Што се тиче ове конкретне "утакмице", она је - завршена.

Нови "мечеви" предстоје, али, то је, ипак, и друга прича.

Nije mu svejedno, nije ni meni.
Ali je tacno da mi je velika UTEHA ovoliki broj glasova.
NIKAD nije rekao da ce saradjivati sa Hagom, naprotiv.
Znaci, ako igras, igraj poshteno, jer ja sam maksimalno poshtena i iskrena.
Zao mi je, ali, nije smak sveta, nek smo zivi i zdravi, bice jos izbora.
Zasto bi bio gubitnik neko ko ima vise od DVA MILIONA glasaca?!
Dinkiceva stranka jedva presla cenzus, Cedina takodje, Velja jedva nekih 8 odsto, SPS jos manje, pa kako da mi to ne bude uteha?!
Ma, daj:)

U "Utisku Nedelje" je Olja Beckovic pitala TN kako misli da udje u EU (posto je ovaj rekao da je za to) i da obezbedi dobar standard gradjanima ako ne saradjujemo sa Hagom (ovo je totalna parafraza, ali je smisao isti). Nikolic odgovara da ovi na vlasti jako lose saradjuju sa Hagom i da on od toga losije ne moze. Mislim da je jasno. Hteo je da privuce i one koji su za ulazak Srbije u EU, ali "pod nasim uslovima".

2 miliona glasaca je jako puno nema sta. Ali je Tadic pobedio bez podrske Kostunice i LDP-a. Ovo je bila najveca sansa Nikolicu da pobedi. Nije pobedio. I mislim da se on vise nece kandidovati sa istu funkciju. Ali moguce da gresim. Videcemo.

U "Utisku Nedelje" je Olja Beckovic pitala TN kako misli da udje u EU (posto je ovaj rekao da je za to) i da obezbedi dobar standard gradjanima ako ne saradjujemo sa Hagom (ovo je totalna parafraza, ali je smisao isti). Nikolic odgovara da ovi na vlasti jako lose saradjuju sa Hagom i da on od toga losije ne moze. Mislim da je jasno. Hteo je da privuce i one koji su za ulazak Srbije u EU, ali "pod nasim uslovima".

2 miliona glasaca je jako puno nema sta. Ali je Tadic pobedio bez podrske Kostunice i LDP-a. Ovo je bila najveca sansa Nikolicu da pobedi. Nije pobedio. I mislim da se on vise nece kandidovati sa istu funkciju. Ali moguce da gresim. Videcemo.

Ne gledam B92, oprosti:lol:

U "

Zašto se ne bi kandidovao ponovo:
Na sledećim izborima će mu pobeda biti servirana na tacni!:D
Tada će biti 12 godina vladavine sadašnjih i stvarno će samo debili biti neodlučni:D:D

Nije poraz: U svakom izboru trenutni kandidat ima više šanse za ponovljenu pobedu!

О чему ти причаш?

Победа је - победа.

Пораз је - пораз.

Нема места никаквим релативизацијама.

Ко освоји више гласова, макар и један више - побеђује.

А ви само понављајте и убеђујте себе: "није пораз, није пораз..."

Samo sa 100 000 razlike (nacionalne manjine), i ako je preko 2 miliona glasova poraz, ja ne znam sta je pobeda.
RAdikali NIKAD dosad nisu toliko dobili, a vi se radujte, ovo je vase vece, jutro dan...nama ce pripasti naredne godine:lol:

1. 120.000 je razlika.

2. Kakve bre nacionalne manjine? Šta daješ nacionalni predznak glasovima_

3. Super ni demokrate NIKAD nisu toliko dobili, znači bolji uspeh od radikala (a i više su osvojili) u svakom slučaju. :lol::lol::lol:

Glupo je tražiti izgovore...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back