Ovde možete da čestitate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa jedva nesto preko 100 000 glasova razlike.
Razmislite....
Tadic ostaje na funkiji na kojoj je i bio, polovina izaslih je pokazala da nije za to da on tamo bude, presudile su nacionalne manjine.
U prilog tome govori da je Nikolic pobedio u Centralnoj Srbiji i Kosovu, izgubio u Vojvodini najvise...
I, strpite se malo, pokazali smo da smo stranka u ekspanziji, to ne mozete poreci, makar koliko se trudili da to i ucinite!

Bez podrske Kostunice mislio sam da Tadic moze da izgubi. Ali i bez Kostunice demokratija je pobedila. Ovo je koji bese poraz Nikolica? Peti? Sesti? Dosta je bilo. Mislim da ce ovaj poraz snazno potresti SRS. Nikako da dobiju, a niko ne voli da bude veciti drugi. Stalno se pita sta ja to radim lose. Ali vreme ce pokazati. Radikali ce se stabilizovati uskoro ne sumljam, ali ce izgubiti u BG-u i NS-u na lokalnim i pokrajinskim izborima. To je sada jasno. I ko god da je doneo pobedu BT-u nije bitno. Bitno je to da smo svi ravnopravni gradjani Srbije bez obzira na nacionalnost.

Cestitam Tadicu (ako su ovo zvanicni rezultati) i njegovim glasacima, ali da li vas je sramota da birate istog coveka kojeg podrzavaju svi vasi (nasi) "neprijatelji" ? :roll:

Danas se Srbija odrekla Kosmeta, a gde ce da zavrsi i koliko daleko da dogura sa ovim predsednikom videt cemo uskoro...

Što više toga podeli današnja vlast, više toga, i sa većim zadovoljstvom će za 5 godina da vraćaju Radikali. Ima posle 500 godina da se priča šta su sve Radikali vratili matici...kao što mnogi još uvek hvale tileta što je Dalmaciju i Istru 'vratio' Hrvatskoj:D

Koji "VI", Norma?!
Pa upravo sam napisala nesto sasvim suprotno, ali, nemoj nam sad pripisivati da MI zelimo da Kosovo bude nezavisno.
Pobogu, ljudi, ako Boga znate, dajte malo, samo malo budite uljudniji, ako je ikako moguce:roll:
Ја сам реаговала на - Салетов пост.
Не знам зашто си се ти у томе нашла, кад си управо написала супротно.

А у његовом посту је било заправо - то.

И, откад је "неуљудно" реаговати на очигледну, ако не пакост, а оно врло јасну неодмереност? Можда нехотичну, од емоција, али, јесам ли дужна, ипак то уважавати?

П. С.

Ако ће нам сигурно отети КиМ, зашто је онда толико грчевито било стало Томи да победи, а још више његовим симпатизерима?

Да буде запамћен као председник за чијег ће мандата КиМ прогласити независност?

Ovo je koji bese poraz Nikolica? Peti? Sesti? Dosta je bilo. Mislim da ce ovaj poraz snazno potresti SRS. Nikako da dobiju, a niko ne voli da bude veciti drugi. Stalno se pita sta ja to radim lose. Ali vreme ce pokazati. Radikali ce se stabilizovati uskoro ne sumljam,
.

Govoriš kao da su ovo zadnji izbori u historiji Srbije!
Radikalima stalno raste popularnost, zašto bi sada zbog jednih izbora nastala depresija?:D

E ode sve u k........, aj laku noc.Ja kazem sad ce Mladja da zeyebe narod za 1000 eura, a onaj drugi kaze su radikali zayebali 90-tih.A ja kazem da je Sloba (on je odapeo u Hagu), a ne radikali...i tako.....yebiga.Josh ja ipadoh na kraju zhuti......e do moga.

Govoriš kao da su ovo zadnji izbori u historiji Srbije!
Radikalima stalno raste popularnost, zašto bi sada zbog jednih izbora nastala depresija?:D

Pa depresija postoji sigurno. Postojala je posle svakih izgubljenih izbora. Plus sto posle svakog izgubljenog izbora ona postaje jos veca. To je sasvim normalno. I nisam hteo da zvucim kao da su ovo bili zadnji izbori. Ali mislim da ce SRS nesto radikalno promeniti sledeci put. Mozda cak i kandidata.

Ја сам реаговала на - Салетов пост.
Не знам зашто си се ти у томе нашла, кад си управо написала супротно.

А у његовом посту је било заправо - то.

И, откад је "неуљудно" реаговати на очигледну, ако не пакост, а оно врло јасну неодмереност? Можда нехотичну, од емоција, али, јесам ли дужна, ипак то уважавати?

П. С.

Ако ће нам сигурно отети КиМ, зашто је онда толико грчевито било стало Томи да победи, а још више његовим симпатизерима?

Да буде запамћен као председник за чијег ће мандата КиМ прогласити независност?

Ne, nego zato sto ce KiM otici u svakom slucaju, pa kad se Boris ne stidi toga , zasto bi Toma.

Za one koji to nisu shvatili, demokrate ce ovim mandatom oboriti rekord socijalista.

Pa depresija postoji sigurno. Postojala je posle svakih izgubljenih izbora. Plus sto posle svakog izgubljenog izbora ona postaje jos veca. To je sasvim normalno. I nisam hteo da zvucim kao da su ovo bili zadnji izbori. Ali mislim da ce SRS nesto radikalno promeniti sledeci put. Mozda cak i kandidata.

Kakva depresija?!
Zasto bih bila depresivna kad ni u najsmelijim snovima nisam sanjala da mozemo preci DVA MILIONA........Do danas je to bilo nezamislivo, sad je stvarnost, i nece SRS nista menjati.
Dobitnicka kombinacija se ne menja....

Da. Jer je delovanje fasistickih organizacija u drzavi Srbiji zabranjeno.

Da i u kolokvijalnom smislu, jer se u sirokoj javnosti tretiraju kao stranka koja ne pripada "demokratskom bloku" (ne pitaj me sta to znaci), a politicki deluju u drustvu sa demokratskim uredjenjem.

Na osnovu percepcije 'široke javnosti' se primenjuje Ustav na Radikale!?
Da crkneš od smeha:D:D

Tadiću, prvi posao: Uređenje pravosuđa!

Norma ne sme da bude tako sigurna, jer, nikad ne treba reci nikad.
Mala je razlika u broju glasova, ja iskreno nisam ocekivala da ce Toma dobiti toliko, to me raduje.
I nece mu trpati da je on kriv za Kosovo koje gubimo, a to bi mu svakako prikacili, sto mi je najveca uteha.
Razmisljala sam kako bi mu tesko bilo u ovakvoj situaciji da bude predsednik, neka o tome razmislja reizabrani, i neka se za njegovog mandata to desi, ne za Nikolicevog.
Ima vremena.......

Upravo mi ta sigurnost u pobedu i smrdi na izbore iz 90-ih.

Ovih dana DS je cak upozoravao gradjane da ima informacije kako ce RS pokusati da izazove nemire posle proglasenja rezultata predsednickih izbora, sto me samo navodi na zakljucak da smo nesto dzaba izlazili na glasanje i da je moglo i bez nas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back