- Poruka
- 2.477
Cestitam Tadicu i nadam se da sam poslednji put glasao na predsednickim izborima
Hocemo kralja!
Tako je... Mene za kralja a ne da vam vlada neki mutavi koji sve sa papira mora da cita.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cestitam Tadicu i nadam se da sam poslednji put glasao na predsednickim izborima
Hocemo kralja!
Razmisljala sam kako bi mu tesko bilo u ovakvoj situaciji da bude predsednik, neka o tome razmislja reizabrani, i neka se za njegovog mandata to desi, ne za Nikolicevog.
Ima vremena.......
А, можда, боље... Нека се не деси - ни за чијег мандата?
Извини, али, чему толика пакост, та, барем ти ниси...?
Pa 90% Kostunicinih glasova je otislo za TN, glasovi SPS takodje. Najbolje bi bilo kad bi na kraju se formirao Demokratski blok i Radikalni blok, pa ili tamo ili ovamo a ne ovako. Mada i da je TN pobedio ne bi bilo nekih drasticnih promena, mozda malo u pocetku ali posle bi sve bilo kako kaze "BigBrother" from Brisel, a narodu bi se pricale bajke kao i uvek. Inace bih TN i mogao da podnesem, ali Vucica i onaj njegov licemerni jadni osmeh ni u snu! Kad ga vidim muka me uhvati.
Nisam imala nameru da budem pakosna, zao mi je ako je tako ispalo.
Pa, ovde sam citala upravo to o cemu pricam, "cim dodje Nikolic, odmah ce biti proglasena nezavisnost...." i ne samo ovde.
Zato sam rekla to sto sam rekla, a pakost je kad neko bude izricit - NIKAD!
Kad god sam rekla "nikad" skoro sam uvek morala da progutam tu rec...
Monarhija ili ne, bitno je da je demokratija.
Lepo. Još samo da i dalje i jedni i drugi ostanu na ovakvom nivou.
Međutim, šta dalje?
Tadiću neko mora da nabije na nos (da bi shvatio) šta rade ovi njegovi. Pri tome manje mislim na ove što klepaju na visokom nivou, a više na njegove direktore u firmama. I to Toma treba da uradi već sledeće nedelje. Jer zato su ljudi, narod, nezadovoljni. Znači zapošljavanje samo svojih, bez obzira da li valja ili ne? Iskoreniti. Neka imaju rukovodećeg, ali ostalo po stručnosti i zaslugama.
Za ove velike, neka lepo Vučić prestane da maše papirima u prazno i neka svu energiju usmere da se to reši.
Toma... Šta Toma da radi, hmmm? Sa svojim kadrovima ista priča kao i Tadić. Neka se i jedan i drugi igraju sa Rusima, Amerima i Evropom igre ''dobar policajac - loš policajac''. Neka se zbliže sa svima (šatro) i neka iskoriste to u korist isključivo Srbije!
I najvažnije za Tomu i Vučića - da ne laju previše. Samo tiho...
Doček za osvojeno drugo mesto na grackoj tarasi sutra u dvanajest sati prepodne.

Сад чекамо да Албанци НЕПРОГЛАСЕ независност![]()
Да, каква је, таква је, бољег уређења нема.
YLA3 BE3PLATAH

Сад чекамо да Албанци НЕПРОГЛАСЕ независност![]()
YLA3 BE3PLATAH
Bravo Jeremaya.......slazem se sa tobom.......sad ce Mladja da podeli pare.......onih 1000 kojih nema.Ala ce sad narod da vidi kako ih je zayebao.......
Зар је могуће да ћете ви сада свим срцем желети независност КиМ, само зато што је на овим изборима ваш кандидат изгубио?
"Нек оду КиМ, сад кад Тома није победио".
Важнија вам је страначки престиж него Србија.
Побогу...
Vi placate
Koliko zlobe, a nikako da smognete snage da i vi nama cestitate na osvojeni 2 MILIONA 150 hiljada i kusur glasova:razz:

Ja mislio da je narod video 90-ih ko ih je zahebao pa glasali za onoga ko ih je manje zahebao. hmmm
Jos nesto, nemoj se praviti nepismena da bi time dala do znanja nama da smo nepismeni.
Jer, sve nepismenosti ovde, uglavnom su vashe8-)
nije zloba, vi posedujete taj talenat
ps.malo zdravog humora nije na odmet
i sama bi, rado, da poveruješ u to što kažeš![]()