Значи, и Борис и Тома, бестидници неки.
А чему, онда, опет исто питање - толика фрка око обојице?
Kamo te lepe srece da je ta frka bila u vezi Kosova. Ja smatram da je demokratija ove drzave u ozbiljnoj krizi ukoliko uskoro ne dodje do smene vlasti. A svi znamo kako se ljudi tesko odvikavaju od fotelje. Vazno je smeniti vlast. Treba promeniti situaciju u zemlji u kojoj su radikali jedina opoziciona stranka. Nije drugi krug nikakva razlika u odnosu na prvi. I u prvom krugu smo imali samo dva kandidata na spisku, sve ostalo je fasada.
DS ili DSS ili G17+ ili LDP?! SPS ili JUL? Kao Mira u Sloba.
Po meni vlast treba menjati na svakih pet godina, a to je ono sto su demokrate obecavale 5. oktobra.
Vidim da je tvoja logika ona na koju se cesto poziva Olja Beckovic, ,,A vi mislite da ce vam Toma resiti probleme?"
Pa ne, nije nam ih resio ni Boris, nece ni Toma, pa daj da ostavimo Borisa, on se bar najeo koliko-toliko, a ovi radikali zeljni vlasti, pa ce opustositi Srbiju.
Svi znamo da se DS odrzava zahvaljujuci licnim interesima. Drustvene firme koje zaposljavaju i po 30-ak nekvalifikovanih radnika samo na osnovu stranacke pripadnosti, izborn kradje na samim glasackim mestima, raslojavanje drustva na dve politicke kaste, korupcija na svim nivoima...
Ne mogu ni izbliza da ti opisem koliko me vredja i boli situacija u kojoj vlast mase sa nekih 1000 evra i ucenjuje narod da glasa za njenog kandidata.
To je ono zbog cega me zaista boli pobeda DS-a. To otvoreno i primitivno ponizenje svih gradjana Srbije, koje je jos i nagradjeno, umesto da bude pokopano na izborima i posluzi za primer svakom hostapleru koji ikada vise pomisli da na tako smrdljiv nacin ucenjuje birace.
To sto se neko izivljava nad bedom ovog naroda i likuje nad onom drugom primitivnom, retrogradnom, zaostalom, neobrzovanom Srbijom.