ОВАКО СУ ПРОДАВАЛИ ЗЕМЉУ: ЦИА у Мађарској обучавала српску опозицију!

Ako nam i nije recena, onda je nezgdodna za sve a ne samo za jedne, a tacno je da nije trebalo da bude trulog kompromisa, koga je bilo.

Pa ti jos malo pa ces kao Djindjic - "kome je do postenja neka ide u crkvu"? Cemu se onda ti nadas i s kojim pravom bilo kog kritikujes? Hoces da kazes da svako treba da vara kad dodje na vlast? E, meni je muka od toga i tog "modernog" stava koji je celu planetu doveo do usijanja i drugog hladnog rata.

Niko nije rekao da oni nisu saradjivali sa NVO u Madjarskoj, cak je Velja i priznao da su uzimali novac, ali kad si protivnik rezima ti i nisi imao mnogo izbora s obzirom na stranacka zaposlenja i sikaniranja protivnika, zatvaranja za vreme bombardovanja i slicno, ne zelim svega ni da se secam. Onda trazis prijatelje u drugim ljudima, drugim drzavama.
Medjutim, nisu svi to radili i to je moja opaska, eto Kostunica nije, on je bio iskreni protivnik tadasnjeg rezima i "crvenih", a danas se vidim, kao ni tada, iskrenost ne ceni, a para vrti i dalje gde burgija nece.
A da je neko bezgresan u svojim postupanjima, niko nije, ko radi taj i gresi pa i Kostunica.
Кеки, буде ми те понекада жао када се налупеташ невиђених глупости. :(

-То што невешто интерпретираш, одно си се на ДОСманлије и њихово раскринкавање
од стране ЗАПАДНИХ УЧЕСНИКА у субверзији против Србије и на њихов пљави веш.

-Ђинђић је био по својој структури антихрист, а СПЦ се у свему понела веома СВИЊСКИ!

-Свако да вара..?!? О чему ти? Па управо ДОС квислинзи су на власт дошли на НАЈПЉАВИЈИ
могући начин, што је Србија крваво плаћала наредин 12 година!

- ДОС КВИСЛИНЗИ нису saradjivali sa NVO u Madjarskoj, већ је Мађарска била база, платформа
одакле су снажно деловале западне службе, а ДОСфукара је тамо ишла по инструкције и део новца.

-Још једна глупост: sikaniranja protivnika, zatvaranja za vreme bombardovanja .. А КО ЈЕ БИО шиканиран
и затваран у време РАТНОГ СТАЊА??? Када се прогласи ратно стање, Паметнице, СУСПЕНДУЈУ СЕ
ДЕЛОВИ УСТАВА И СТУПАЈУ НА СНАГУ РАТНИ ЗАКОНИ! Дезертери су се разбежали преко гране,
а Вук МАНИТИ је позивао на дезертерство војних јединица. То није за 'апшење, то се СТРЕЉА!

-ТВОЈ МИЉЕНИК,Тројански КОЊ од Коштунића, није изабран вољом ДОСманлија за ФИРЕРА,
већ им је НАМЕТНУТ одлуком која је донета у ЛЕНГЛИЈУ у седишту ЦИА-е, са образложењем
да ће он као "умерени националиста" имати највише изгледа на изборима.
Дакле, Тројански КОЊ од Коштунића није био МАЛОЛЕТАН И МАЛОУМАН, да није знао у шта
се упетљао и ЗА КОГА ОБАВЉА ПРЉАВЕ ПОСЛОВЕ.

Ти заиста имаш великих проблема са чињеницама и истином!

Jeljcin je postavio Putina i tako definitivno zezno Rusiju i Ruse.

Površno poznavajući rusku istoriju retko kada vladar postavlja narednog vladara , obično uleti neka garda išutira aktuelnog (ako im se ne dopada) , zadavi ga rukama , objave da je naprasno umro oe neke narodu nerazumljive dijagnoze i dovedu novog baćušku ili matušku . Ako im se dopada već unapred spreme narednog za tron .

Kada je Katarina Velika pitala svog savetnika da li bi mogla da se uda za grofa Orlova on joj je rekao : Ruska carica može sve , ali gospođa Orlov ne može biti ruska carica ...

Teško je poverovati da se takav sistem nakon 2 veka nije bar održao ako ne i unapredio . Dokaz je da je Jeljcin iz Kremlja izašao na svojim nogama , a ne sa nogama napred dokazuje koliko je sistem unapređen .

Navijam da pokušaju...
ма, није то тако наивно...
Јер, пази- питање је колико би нежне руске песнице издржале тврдоћу и жилавост немачких и ус...хрватских носева! :mrgreen:

Mislim da bi Hrvatska i delovi zapadne nemačke očas slistili SSSR.
DŽEGI, зашто тебе толико СВРБИ КАЈТЕЛ?
'Оћете опет да потписујете КАПИТУЛАЦИЈУ пред будним РУСКИМ оком?
:zcepanje: :hahaha: :hahaha:
1122484018_0:0:3065:2048_1000x668_80_0_0_5de35acb1e6408b10c5b34d8d048cafb.jpg.webp

Kerkyra

Истина је згодна само за поштен свет, ма каква да је.
Даље ме нешто много и не занима... :lol:

Управо супротно од Ђинђића- коме је до поштења- нека га се држи, без обзира на последице, и да би сутра смео мирне душе да уђе у Цркву.
Ако разумеш разлику...

Зато ти је овај други део цитата "промашио" мету, јер је моја критика усмерена управо на лажи, које су политичку сферу потпуно загадиле и компромитовале.
Ја "навијам " за ИСТИНУ, каква год да је.
Тек када њу сазнамо- целу и без "маркером прецртаних делова текста" -држава и политика имају право да на народ "претоваре" део одговорности за резултате политике коју спроводе.
Зато ја нисам за демократију, референдуме и бесмислене "трибине" и јавне расправе о којечему, док год немамо јасан увид- о чему ми то "одлучујемо".
Као, рецимо, са овом "короном"; па, доктори немају појма о чему се ради, али зато овде свака дилеја има "мишљење!
?":mrgreen:

Pa eto, Kostunica se drzao tog postenja, ali ti si napisao malopre da se ne "hvata" za politiku jer ne ume da se snadje valjda, da ne moze posteno u politici. Ja nisam pristalica tog stava, pa mi zato nisi jasan.
Inace slazem se ako je tako i ako je ovo tvoj definitivan stav (premda je postenje postalo bas izandjan izraz s obzirom od koga je sve navodjeno kao vazno i koliko je relativizovano), ali se ne slazem sa tim da je demokratija losa, naprotiv, imati misljenje nije nista strasno tj. u krajnoj liniji za problematicne stavove mozes u ev. zatvor, dok u diktaturama ubijanje protivnika, unistavanje njegove porodice itekako je strasno..dakle nisu reci vazne vec dela.
Кеки, буде ми те понекада жао када се налупеташ невиђених глупости. :(

-То што невешто интерпретираш, одно си се на ДОСманлије и њихово раскринкавање
од стране ЗАПАДНИХ УЧЕСНИКА у субверзији против Србије и на њихов пљави веш.

-Ђинђић је био по својој структури антихрист, а СПЦ се у свему понела веома СВИЊСКИ!

-Свако да вара..?!? О чему ти? Па управо ДОС квислинзи су на власт дошли на НАЈПЉАВИЈИ
могући начин, што је Србија крваво плаћала наредин 12 година!

- ДОС КВИСЛИНЗИ нису saradjivali sa NVO u Madjarskoj, већ је Мађарска била база, платформа
одакле су снажно деловале западне службе, а ДОСфукара је тамо ишла по инструкције и део новца.

-Још једна глупост: sikaniranja protivnika, zatvaranja za vreme bombardovanja .. А КО ЈЕ БИО шиканиран
и затваран у време РАТНОГ СТАЊА??? Када се прогласи ратно стање, Паметнице, СУСПЕНДУЈУ СЕ
ДЕЛОВИ УСТАВА И СТУПАЈУ НА СНАГУ РАТНИ ЗАКОНИ! Дезертери су се разбежали преко гране,
а Вук МАНИТИ је позивао на дезертерство војних јединица. То није за 'апшење, то се СТРЕЉА!

-ТВОЈ МИЉЕНИК,Тројански КОЊ од Коштунића, није изабран вољом ДОСманлија за ФИРЕРА,
већ им је НАМЕТНУТ одлуком која је донета у ЛЕНГЛИЈУ у седишту ЦИА-е, са образложењем
да ће он као "умерени националиста" имати највише изгледа на изборима.
Дакле, Тројански КОЊ од Коштунића није био МАЛОЛЕТАН И МАЛОУМАН, да није знао у шта
се упетљао и ЗА КОГА ОБАВЉА ПРЉАВЕ ПОСЛОВЕ.

Ти заиста имаш великих проблема са чињеницама и истином!

Naprotiv, ti imas velikih problema sa istinom i cinjenicama jer i posle 20 godina, i posle ucesca svih tvojih nekadasnjih miljenika u kasnijim vlastima, priznjanaj pobede Kostunice i od samog Slobodana Milosevica, trazis neku svoju "pravdu" da zapravo Kostunica nije pobedio i to samo na osnovu jedne knjige Milene Arezine koja je morala da sebe nekako "opravda" za nepostupanje o zakonu tj. izbegavanje postupanja.

A sto se zatvaranja za vreme bombardovanja tice, eto Velja je bio u zatvoru i ne samo on, a za Vuka me nesto nije ni briga, on je ucestvovao u toj i tadasnjoj vlasti, ali niko nije za streljanje, vec postoje zakoni koji ne dozvoljavaju takvu kaznu.
Mozda si i ti ponekome za streljanje, pa taman posla kad bi se streljao svako ko je nekome nesimpatican. Zato postoji zakon i zatvor, za krminalna dela a ne kako se tebi prohte.
pazi, ja sa tobom mogu 'vako do drugog Hristovog dolaska....nije mi teško jer si genetski inferiornije biće od mene tj deda ti je bio sluga kod mog dede i to se ne može promeniti šta god tvoja sns centrala rekla i preduzela

Sta tebi ovakva ubedjivanja trebaju? Kakav genetski materijal, jesi li ti fasista, eugenicar? Ako nekog vec smatras inferiornijim od sebe, ne padaj na njegove provokacije i prepucavanja.

Naprotiv, ti imas velikih problema sa istinom i cinjenicama jer i posle 20 godina, i posle ucesca svih tvojih nekadasnjih miljenika u kasnijim vlastima, priznjanaj pobede Kostunice i od samog Slobodana Milosevica, trazis neku svoju "pravdu" da zapravo Kostunica nije pobedio i to samo na osnovu jedne knjige Milene Arezine koja je morala da sebe nekako "opravda" za nepostupanje o zakonu tj. izbegavanje postupanja.
A sto se zatvaranja za vreme bombardovanja tice, eto Velja je bio u zatvoru i ne samo on, a za Vuka me nesto nije ni briga, on je ucestvovao u toj i tadasnjoj vlasti, ali niko nije za streljanje, vec postoje zakoni koji ne dozvoljavaju takvu kaznu.
Mozda si i ti ponekome za streljanje, pa taman posla kad bi se streljao svako ko je nekome nesimpatican. Zato postoji zakon i zatvor, za krminalna dela a ne kako se tebi prohte.

Sta tebi ovakva ubedjivanja trebaju? Kakav genetski materijal, jesi li ti fasista, eugenicar?
Ako nekog vec smatras inferiornijim od sebe, ne padaj na njegove provokacije i prepucavanja.
Draga Keki, управо ти о томе причам - СВАКО ко није до сада разумео после 20 година ПРЕВАРУ
звану Тројански КОЊ од Коштунића, има веееелики проблем у главуЏи! ;)
...и помињање Арежине ти је труло -- Не гради се мишљење на основу једне прочитане књиге
као што то радите ви, обожаваоци лика и (не)дела Квислига Ђинђића, коме се и не зна право
порекло, чак се не зна ни ко му је отац!

Колико је теби у глави велики ЗБУН и НЕЗНАЊЕ, говори и тврдња да је Веља ЛАМПЕК био у ћорци!
НИЈЕ БИО У ТЈОРЦИ! ;) Веља је био ДЕЗЕРТЕР и САБОТЕР који се као такав скривао у селима око
Чачка, а највише се плашио сељака са вилама и МОТКАМА. :)

Ово је из исповести дезертера Веље ЛАМПЕКА:

Gde se krio Velja Ilić?
Predsednik Čačka 43 dana bio po šumama i gorama...

"Hvala svima, hvala Bogu, svetoj Trojeručici, mojoj slavi svetom Nikoli, što su me doveli ovde", rekao je Velimir Ilić, gradonačelnik Čačka, pri spektakularnom pojavljivanju na mitingu opozicije u svom gradu. Rekao i da nije mogao zamisliti da će mu zaštitu pružiti u selu Brezovica (gde je proveo 43 dana posle bekstva od vojne policije)
06-1.jpg

Svuda vojska, protivavionci, raketaši... Stigne do Torlaka (deo Jelice), pa se spusti ka šumama sela Brezovica. Šume izuzetno velike i guste, nigde kuće. Shvati da je najbolje da prati rezerviste. Vojska imala kamion za snabdevanje bez auspuha, lako ih nalazilo. Vidi vojska sedi ispred jedne prodavnice i pije pivo do tri ujutro. Jedan rezervista mu da staru uniformu, priđe sa strane i sedi sa vojskom. Tako je imao sve informacije: "Mrak, sijalica čkilji, ja se izmaknem sa strane u ladovinu i slušam."

U početku se stalno kretao, nije znao ljude. Uđe u jednu kuću, "kuća bila sama", popne se na tavan i čeka. Dođe domaćin, on siđe da objasni, ali, vidi ga jedna baba. Bio u trenerci sa zvezdicama na leđima. Lično zamoli babu da nikome ne kaže, pobeg'o sa ratišta, neće da ubija ljude, baba rekla: "Sačuvaj bože, nek te Bog čuva". Ali, kad se smrači, baba ode kod komšije i kaže da je videla pilota. Komšija peške siđe 5 kilometara u Ježevicu i prijavi pilota. Ovi krenu da 'vataju pilota. Pred zoru vidi nagrnulo odasvud, u pancirima, sa puškama, sa municijom. Pođe da siđe sa tavana, merdevine se slome, povredi leđa i zglob na nozi.
Napravi logu u senu, tu danjivao i noćivao, još je dušek tamo. Najgore bilo pred mrak, osete ga kerovi, "to nije normalno, oće nogu da otkinu". :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Tu se oporavi, povuče dublje u šumu. Opet problem, krenule pečurke, zorom puna šuma seljaka, ne zna kud će. Onda pronađe pećinu, sto ljudi da stane i tu se sakrivao......

Дакле, ЛАЖЕШ и да је Веља ЛАМПЕК био у тјорци, појма немаш!!!!!

...оно натуцање о закону, већ ти је раније објашњено али ти не иде..:(

Poslednja izmena:
Draga Keki, управо ти о томе причам - СВАКО ко није до сада разумео после 20 година ПРЕВАРУ
звану Тројански КОЊ од Коштунића, има веееелики проблем у главуЏи! ;)
...и помињање Арежине ти је труло -- Не гради се мишљење на основу једне прочитане књиге
као што то радите ви, обожаваоци лика и (не)дела Квислига Ђинђића, коме се и не зна право
порекло, чак се не зна ни ко му је отац!

Колико је теби у глави велики ЗБУН и НЕЗНАЊЕ, говори и тврдња да је Веља ЛАМПЕК био у ћорци!
НИЈЕ БИО У ТЈОРЦИ! ;) Веља је био ДЕЗЕРТЕР и САБОТЕР који се као такав скривао у селима око
Чачка, а највише се плашио сељака са вилама и МОТКАМА. :)

Ово је из исповести дезертера Веље ЛАМПЕКА:

Gde se krio Velja Ilić?
Predsednik Čačka 43 dana bio po šumama i gorama...

"Hvala svima, hvala Bogu, svetoj Trojeručici, mojoj slavi svetom Nikoli, što su me doveli ovde", rekao je Velimir Ilić, gradonačelnik Čačka, pri spektakularnom pojavljivanju na mitingu opozicije u svom gradu. Rekao i da nije mogao zamisliti da će mu zaštitu pružiti u selu Brezovica (gde je proveo 43 dana posle bekstva od vojne policije)
06-1.jpg

Svuda vojska, protivavionci, raketaši... Stigne do Torlaka (deo Jelice), pa se spusti ka šumama sela Brezovica. Šume izuzetno velike i guste, nigde kuće. Shvati da je najbolje da prati rezerviste. Vojska imala kamion za snabdevanje bez auspuha, lako ih nalazilo. Vidi vojska sedi ispred jedne prodavnice i pije pivo do tri ujutro. Jedan rezervista mu da staru uniformu, priđe sa strane i sedi sa vojskom. Tako je imao sve informacije: "Mrak, sijalica čkilji, ja se izmaknem sa strane u ladovinu i slušam."

U početku se stalno kretao, nije znao ljude. Uđe u jednu kuću, "kuća bila sama", popne se na tavan i čeka. Dođe domaćin, on siđe da objasni, ali, vidi ga jedna baba. Bio u trenerci sa zvezdicama na leđima. Lično zamoli babu da nikome ne kaže, pobeg'o sa ratišta, neće da ubija ljude, baba rekla: "Sačuvaj bože, nek te Bog čuva". Ali, kad se smrači, baba ode kod komšije i kaže da je videla pilota. Komšija peške siđe 5 kilometara u Ježevicu i prijavi pilota. Ovi krenu da 'vataju pilota. Pred zoru vidi nagrnulo odasvud, u pancirima, sa puškama, sa municijom. Pođe da siđe sa tavana, merdevine se slome, povredi leđa i zglob na nozi.
Napravi logu u senu, tu danjivao i noćivao, još je dušek tamo. Najgore bilo pred mrak, osete ga kerovi, "to nije normalno, oće nogu da otkinu". :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Tu se oporavi, povuče dublje u šumu. Opet problem, krenule pečurke, zorom puna šuma seljaka, ne zna kud će. Onda pronađe pećinu, sto ljudi da stane i tu se sakrivao......

Дакле, ЛАЖЕШ и да је Веља ЛАМПЕК био у тјорци, појма немаш!!!!!

...оно натуцање о закону, већ ти је раније објашњено али ти не иде..:(

Ne znam koji su ti to tekstovi i sa kojih trecerazrednih linkova koje nisi dao, zasto nisi kad si vec citirao, stavio i nastavak koji sledi? :arrow:

Zanimljiva je priča o problemima koje je Ilić imao sa vojskom i socijalistima, tokom NATO bombardovanja. Ilić je zbog prozivanja vojske što se stacionira u gradskim naseljima, optužen da podriva odbrambenu moć zemlje. Zato Ilić beži i 43 dana se skriva u šumi.

“Hvala svima, hvala Bogu, svetoj Trojeručici, mojoj slavi svetom Nikoli, što su me doveli ovde. Nisam mogao da zamislim da će mi zaštitu pružiti u selu Brezovica jer tamo su svi socijalisti”, rekao je na prvom mitingu Saveza za promene, zbog kojeg je i izašao iz šume.

Dakle bio je optuzen za izdaju i podrivanje odbrambene sposobnosti zemlje kako sada citam, i sledilo bi njegovo hapsenje tj, izdat je nalog, samo zato sto je rekao ono sto su svi govoirli po sklonistima, ali su bili manje bitni nego on.

Ja samo mogu da kazem - hvala Velji i na bageru i na 5. oktobru i na svoj pokazanoj hrabrosti tog dana a i ranije, zalosno je sto nisu svi kao on pa makar i mnogo puta gresio, a jeste, ipak pretezno je ono dobro kod njega i za mene je on heroj.

Za sve ostalo, Arezinu sam spomenula na bazi prethodnih diskusija s tobom a i nisam morala to je tacno, tebi i bez nje je "jasno" da je nekako ipak S.M. pobedio, a treba li ja da pisem uvrede na racun onih kome je nesposobnjakovic koji je sve izgubio a mnogo hteo, Slobodan milosevic bio uzor? Necu, jer znam da je tu bilo i casnih ljjudi, ali tvoja mrznja tebe tera na generalizaciju, mene ne.
To sto pises u mnozini i pripisujes mi da sam obozavalac ovoga ili onoga takodje govori o tvojoj pomucenoj svesti i losem rasudjivanju usled toga, pa te ne bih dalje zadrzavala da ne bi pale neke teske reci i s moje strane.

kerki dušo, zar još nisi shvatila da volim da genetski modifikujem botove u ljudska bića a ti me uznemiravaš :hahaha:
Pa nije svako bot, Crnji, ko se zalaze ili slaze sa ovom vlascu, ili ne slaze sa tvojim misljenjem. Sta ce ti te decije kategorizacije, kao imas 18 godina a ne da si odavno svoj covek? Pusti...neka svako iznese svoje misljenje, bez vredjanja naravno jer ovo deluje neozbiljno.

Ne znam koji su ti to tekstovi i sa kojih trecerazrednih linkova koje nisi dao, zasto nisi kad si vec citirao, stavio i nastavak koji sledi? :arrow:

Dakle bio je optuzen za izdaju i podrivanje odbrambene sposobnosti zemlje kako sada citam, i sledilo bi njegovo hapsenje tj, izdat je nalog, samo zato sto je rekao ono sto su svi govoirli po sklonistima, ali su bili manje bitni nego on.

Ja samo mogu da kazem - hvala Velji i na bageru i na 5. oktobru i na svoj pokazanoj hrabrosti tog dana a i ranije, zalosno je sto nisu svi kao on pa makar i mnogo puta gresio, a jeste, ipak pretezno je ono dobro kod njega i za mene je on heroj.

Za sve ostalo, Arezinu sam spomenula na bazi prethodnih diskusija s tobom a i nisam morala to je tacno, tebi i bez nje je "jasno" da je nekako ipak S.M. pobedio, a treba li ja da pisem uvrede na racun onih kome je nesposobnjakovic koji je sve izgubio a mnogo hteo, Slobodan milosevic bio uzor? Necu, jer znam da je tu bilo i casnih ljjudi, ali tvoja mrznja tebe tera na generalizaciju, mene ne.
To sto pises u mnozini i pripisujes mi da sam obozavalac ovoga ili onoga takodje govori o tvojoj pomucenoj svesti i losem rasudjivanju usled toga, pa te ne bih dalje zadrzavala da ne bi pale neke teske reci i s moje strane.

Pa nije svako bot, Crnji, ko se zalaze ili slaze sa ovom vlascu, ili ne slaze sa tvojim misljenjem. Sta ce ti te decije kategorizacije, kao imas 18 godina a ne da si odavno svoj covek? Pusti...neka svako iznese svoje misljenje, bez vredjanja naravno jer ovo deluje neozbiljno.
ko se slaže i podržava ovu vlast ili je bot ili nije normalan, a najčeće oboje...meni je svejedno, ja ga isto tretiram

Кеки душо:heart:, претпостављам да си ти "Доктор магистратуре" пошто тако олако постављаш дијагнозе о "помућеној свести" :)

Када је неко површно или никако информисан, њему су сви текстови и линкови "трећеразредни"....
Мени је тебе ЖАО. Није неопходно бити превише виспрен да би се разумела позадина моралне
прљавштине ТВОЈЕ омиљене ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКЕ БАНДЕ, али то све је твој проблем! ТВОЈ проблем
је и стање твоје свести које личи на ТАЛИБАНЕ који секу главе само зато што је неко поступио
супротно њиховом виђењу Аллаха Џелешанума или је било шта довео у сумњу.
Ужасно својим трабуњањем подсећаш на оне средњевековне чуваре "хришћансе чисТоте" који
су због своје затуцаности и неспособноти да разумеју механику сунчевог система, СПАЛИЛИ
НА ЛОМАЧИ ЂОРДАНА БРУНА. Ако мислиш да ти је логика измилела из тога доба, у великом
си за'ебу!
Само будала може да се захвали "Velji i na bageru i na 5. oktobru" ! Само дупеглавац који не
разуме последице и катастрофу коју је Србији донела ЗЛОЧИНАЧКА организација ДОС, може
се налупетати као ти Кеки! Из свега што си написалО, види се да ти је проблем и математика
на нивоу трећег разреда ОШ. И ти таква, полуписмена, усуђујеш се да било коме трабуњаш о
"помућеној свести"? Стварно, мени је тебе такве жао. :(

Pa eto, Kostunica se drzao tog postenja, ali ti si napisao malopre da se ne "hvata" za politiku jer ne ume da se snadje valjda, da ne moze posteno u politici. Ja nisam pristalica tog stava, pa mi zato nisi jasan.
Inace slazem se ako je tako i ako je ovo tvoj definitivan stav (premda je postenje postalo bas izandjan izraz s obzirom od koga je sve navodjeno kao vazno i koliko je relativizovano), ali se ne slazem sa tim da je demokratija losa, naprotiv, imati misljenje nije nista strasno tj. u krajnoj liniji za problematicne stavove mozes u ev. zatvor, dok u diktaturama ubijanje protivnika, unistavanje njegove porodice itekako je strasno..dakle nisu reci vazne vec dela.
Проблем угла посматрања проблема, Керки...
Је имам утисак да је демократија и сувише релатизовала одговорност у политичком раду, и сама себи тиме одузела сваки смисао.
Имамо ситуације где су почињене јасне велеиздаје, које су "демократски" опроштене и подведене под "грешке у процени", и стравичне злочине, почињене у име "демократских принципа"; демократски процес се страховито учестало злоупотребљава и користи у врло непримерене сврхе, јер је злоупотребе немогуће контролисати, јер се све своди у "веровање на реч".
Коштуницу као човека изузетно ценим, као и његово високо образовање.
И управо зато не могу да га "амнестирам" од било какве одговорности за наивност и неопрезност, коју је показао сарадњом са несумњивом фукаром са којим је сарађивао, јер сам и ја то видео, са "много веће даљине" него он. Човек са толиким знањем и искуством, по мени- не сме себи да дозволи такве грешке.
И ту се заустављам.

ko se slaže i podržava ovu vlast ili je bot ili nije normalan, a najčeće oboje...meni je svejedno, ja ga isto tretiram

Pa evo ja u necemu podrzavam ovu vlast, u necemu ne, i sad, po tebi, ili sam bot ili nenormalna? Tihi, kod koga si cesto gostovao na temi i branio ga, takodje u necemu podrzava ovu vlast kad mu odgovara. I on je po tebi bot ili nenormalan?

Kako te nije sramota?

Кеки душо:heart:, претпостављам да си ти "Доктор магистратуре" пошто тако олако постављаш дијагнозе о "помућеној свести" :)

Када је неко површно или никако информисан, њему су сви текстови и линкови "трећеразредни"....
Мени је тебе ЖАО. Није неопходно бити превише виспрен да би се разумела позадина моралне
прљавштине ТВОЈЕ омиљене ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКЕ БАНДЕ, али то све је твој проблем! ТВОЈ проблем
је и стање твоје свести које личи на ТАЛИБАНЕ који секу главе само з
ато што је неко поступио
супротно њиховом виђењу Аллаха Џелешанума или је било шта довео у сумњу.
Ужасно својим трабуњањем подсећаш на оне средњевековне чуваре "хришћансе чисТоте" који
су због своје затуцаности и неспособноти да разумеју механику сунчевог система, СПАЛИЛИ
НА ЛОМАЧИ ЂОРДАНА БРУНА. Ако мислиш да ти је логика измилела из тога доба, у великом
си за'ебу!
Само будала може да се захвали "Velji i na bageru i na 5. oktobru" ! Само дупеглавац који не
разуме последице и катастрофу коју је Србији донела ЗЛОЧИНАЧКА организација ДОС, може
се налупетати као ти Кеки! Из свега што си написалО, види се да ти је проблем и математика
на нивоу трећег разреда ОШ. И ти таква, полуписмена, усуђујеш се да било коме трабуњаш о
"помућеној свести"? Стварно, мени је тебе такве жао. :(

Prvo, nije moja omiljena bila je do tog vremena, osim Kostunice, drugo, veleizdajom kao izrazom barataju uglavnom sumnjivi zagrizeni stvorovi i trece, nisam ja pozivala na streljanje, nego ti, pa vidi ko bi "spaljivao na lomaci" od nas dvoje.

Uopste, meni je najinteresantnije kad me napadaju ovakvi ekstremi suprotnih profila i orjentacija. To je dokaz da sam na dobrom putu jer nisam ekstrem, a zlatna sredina je najbolja.
Проблем угла посматрања проблема, Керки...
Је имам утисак да је демократија и сувише релатизовала одговорност у политичком раду, и сама себи тиме одузела сваки смисао.
Имамо ситуације где су почињене јасне велеиздаје, које су "демократски" опроштене и подведене под "грешке у процени", и стравичне злочине,
почињене у име "демократских принципа"; демократски процес се страховито учестало злоупотребљава и користи у врло непримерене сврхе, јер је злоупотребе немогуће контролисати, јер се све своди у "веровање на реч".
Коштуницу као човека изузетно ценим, као и његово високо образовање.
И управо зато не могу да га "амнестирам"
од било какве одговорности за наивност и неопрезност, коју је показао сарадњом са несумњивом фукаром са којим је сарађивао, јер сам и ја то видео, са "много веће даљине" него он. Човек са толиким знањем и искуством, по мени- не сме себи да дозволи такве грешке.
И ту се заустављам.

Povezivati demokraiju kao pojam i relanost, sa zlocnima, zlonamerno je i glupo, nisu sve demokratske zemlje zlocinci niti se to podrazumeva. To sto je kod nas obesmisljena demokratija, pa dobrim delom i u svetu narocito danas, je problem tog sveta a ne demokratije kao takve koja postoji stotinama godina u Evropi pa i kod nas, a u sirem smislu otkad je sveta i veka, tj. od antickog doba.
Niko ne trazi tvoju amnestiju, a sto se Kostunice tice, on se ubrzo i odvojio od takvog "drustva", politicki. A itekako je bilo vazno sprovesti demokratski princip do kraja i ispostovati izbornu volju naroda i to nije greska vec pravda, a cilj opravdava sredstvo i 5. oktobar je opomena svim diktatorima da se "desava narod" kad se previse uznesu i pogube u svojoj bahatosti.

Pa evo ja u necemu podrzavam ovu vlast, u necemu ne, i sad, po tebi, ili sam bot ili nenormalna? Tihi, kod koga si cesto gostovao na temi i branio ga, takodje u necemu podrzava ovu vlast kad mu odgovara. I on je po tebi bot ili nenormalan?

Kako te nije sramota?
politika je ku_rva, tako kažu :)

politika je ku_rva, tako kažu :)
Pa sta onda hoces od mene? Ti si zagrizeniji s tom politikom itekako, nego ja, ako se uopste moze i reci da sam zagrizena.

Meni je vazan mir i kako ljudi zive, takodje i da se ne "svadjaju" u svom domu tj. zemlji, da postuju pravo i zakon a da zakon bude dobar i pravedan. U tome je sva moja "politika", personalna resenja me ne interesuju sto ne znaci da necu da pohvalim nekoga kao dobar primer ako zasluzi, i obratno.

Pa sta onda hoces od mene? Ti si zagrizeniji s tom politikom itekako, nego ja, ako se uopste moze i reci da sam zagrizena.

Meni je vazan mir i kako ljudi zive, takodje i da se ne "svadjaju" u svom domu tj. zemlji, da postuju pravo i zakon a da zakon bude dobar i pravedan. U tome je sva moja "politika", personalna resenja me ne interesuju sto ne znaci da necu da pohvalim nekoga kao dobar primer ako zasluzi, i obratno.
bolje je pitanje šta ćeš ti u podforumu politika, jer ja od tebe neću ništa
ako ti je važan mir ovde ga sigurno nećeš naći...imaš toliko tema, od turizma do religuje, pa raspali

Back