Zašto su jasličari za opoziciju a privatni sektor za Vučića?

Pa kako to, jel precednik uturivao u kameru onomad prugasto odelo sa natpisom 001 DINKIĆ, trubio da kako će prvog njega da hapsi kad dođe na vlas, pa evo 13 godina sprco u doope, a 001 DINKIĆ na slobodi?
Pa jel i DOS obećavao hapšenja?

I?

Priveli sve iz Teta Mirinog JUL-a u DS a palo i jedno kumstvo
Nešto JUL-a je otišlo prvo kod Bogoljuba pa posle u DSS

E sad je Vučić isto uhapsio tj priveo gore pomenute ekipe

Moraš da naučiš sleng "uhapsiću" znači "privodim ga u stranku"
"Viśegodišnja robija" znači uzastopne minustarske mandate

Koji ti deo nije jasan?

I?

Koji ti deo nije jasan?
Tebe nisu priveli....a tako si se nudio.
Ni za preletaca nisi sposoban.

Pa kako to, jel precednik uturivao u kameru onomad prugasto odelo sa natpisom 001 DINKIĆ, trubio da kako će prvog njega da hapsi kad dođe na vlas, pa evo 13 godina sprco u doope, a 001 DINKIĆ na slobodi?
Stojko ni dao da mu preCednik uturi kameru i u dupe (kolonoskopija) ne bi li bio primecen.... ali cak ni smetlistu zvanom SNS nije interesantan.

Šta mislite zašto je to tako?
Ili jasličari imaju previše slobodnog vremena plus zagarantovan vikend ili kod privatnika nema mnogo cile-mile ah slomila sam nokat ne radi mi se...

Baš me živo zanima šta ćete da napišete?
KRVAVE SU VAM ruke pa je sad manje bitno ko šta gde, bitno je da vas narod skine sa vlasti i potrpa na robiju i konfiskuje kompletnu imovinu :mafijas:

I?

Koji ti deo nije jasan?
Pa kase tako postavi ispade vuqler isti kao i dos, pa se postavlja pitanje što ti sad botuješ za vuqlera.

Pa kase tako postavi ispade vuqler isti kao i dos, pa se postavlja pitanje što ti sad botuješ za vuqlera.
Upravo klopam Topolin parizer s povrćem, preporučujem ga i blokaderima
Lepo zasiti za male pare a vi para nemate jer ste 13 godina OFF
150 grama 105 dinara pošto gram?

Vidi lepi, ništa ja nisam izmislio nego je tako išlo.
Gistro šatro puno stranaka a zapravo jedni te isti se vrteli ko da je jednopartijski model pa sad gledamo malo ovog malo onog.

Kakva svinja takva mast, kakav narod takva vlast.
Prosto

Ja sam privatni sektor i nisam za Vučića, kao ni većina koje znam. To samo oni koji su se ugradili preko stranke.
Isto tako dosta "jasličara" je za Vučića jer im je sredio državni posao. Sam je priznao da to radi.
Jesi privatni sektor ali kad bi se bas zayebavali. Zato i imas vremena da dan/noc, 24/7, vec deceniju i po visis na ovom forumu. Neko ko je u privatnom sektoru pre svega radi i nema vremena za gubiti ga na ovakvom mestu, mozda pri kraju karijere kada je posao vec razradjen i kada podvlaci crte a deca su mu vec otisla svojim putem.

Privatnici iz Srbije, bar one koje ja odlicno znam, pre svega zele stabilnu politicko privrednu situaciju jer njih poslovno ne zanima ko je na vlasti i zavise od drzavnog aparata samo ako nesto rade za sistem javnih nabavki. Svi koji ne rade za drzavni aparat rade ili za gradjanstvo Srbije ili za inostranstvo i ti privatnici mogu biti navijaci ili ne neke politicke grupacije ali ne zele nagle promene i nestabilnosti koje mogu urusiti njihov biznis, bez obzira voleli ili ne garnituru na vlasti.

Da li zaposleni u javnom sektoru zele promenu vlasti i da li su oni brojniji od privatnika koji to zele? Svakako jesu, jer privatni sektor ne strajkuje, ne radi blokade, rade pojedinci u neko svoje slobodno vreme. Blokade i strajkove radi javni sektor (prosveta, zdravstvo) i po svemu sudeci oni su nezadovoljniji deo radnog stanovnistva jer kao sto je vec neko ovde napisao njihovo nezadovoljstvo je veliko zbog "neshvacenosti" njihovih vrednosti i neadekavatne nadoknade za njihov "enorman" trud. Odnosno htela bi braca da napreduju u hijerarhiji a to se ne desava. Na stranu sto su oni koji su u prethodnoj garnituri vlasti imali pozicije koje su izgubili dolaskom nove garniture, njihovo nezadovoljstvo je enormno i ne podnose radikale... ali ne napustaju pozicije na koje su ih srozali radikali, nestrpljivo ocekujuci promenu vlasti i njihov ponovni rast na hijearshijskom stablu javnih preduzeca/drzavne uprave. Zato ti ljudi i vise po demonstracijama, nadajuci se nekom svom napretku. Ovo pisem iz iskustva jer sam i sam radio 3 godine u javnom preduzecu i poznajem psihologiju tih ljudi, pogotovo sto sam sa nekima od njih i danas u online vezi.

Naravno da se ja sa svim tim tu ne slazem, ja sam za radikalniju promenu svega u Srbiji (totalno okretanje EU, napustanje proruske politike, ukidanje partokratije, zatvaranje korupcionasa ali i za postovanje zakona u svim obalstima od vrha drzave do nerazumnih blokadera koji ti brane da ides u skolu).
U svakom slucaju nesto sto se u srbiji verovatno nikada nece desiti...

Jesi privatni sektor ali kad bi se bas zayebavali. Zato i imas vremena da dan/noc, 24/7, vec deceniju i po visis na ovom forumu. Neko ko je u privatnom sektoru pre svega radi i nema vremena za gubiti ga na ovakvom mestu, mozda pri kraju karijere kada je posao vec razradjen i kada podvlaci crte a deca su mu vec otisla svojim putem.
Eto, sam si odgovorio zašto i kao privatnik imam vremena i da naiđem ovde, mada daleko manje nego što misliš. Veliki broj poruka je pre svega na Igrama, a tamo su kratke.
Uostalom, tema nisam ja. :)

Naravno da se ja sa svim tim tu ne slazem, ja sam za radikalniju promenu svega u Srbiji (totalno okretanje EU, napustanje proruske politike, ukidanje partokratije, zatvaranje korupcionasa ali i za postovanje zakona u svim obalstima od vrha drzave do nerazumnih blokadera koji ti brane da ides u skolu).
U svakom slucaju nesto sto se u srbiji verovatno nikada nece desiti...
Eto, vidiš da ti i ja možemo i da se složimo.

Eto, vidiš da ti i ja možemo i da se složimo.
Naravno da se mozemo sloziti oko necega sto je normalno, normalno je da Srbija bude deo Evrope, u drzavnom, ekonomskom i kulturnom smislu. Sto svaki normalan, obrazovan, posten i realan covek u/iz Srbije i zeli. Gde recimo ne spada onaj kafedzija sa Mokre gore koga budale pokusavaju da postave kao zastavnika borbe protiv pich.koustog.

Eto, sam si odgovorio zašto i kao privatnik imam vremena i da naiđem ovde, mada daleko manje nego što misliš. Veliki broj poruka je pre svega na Igrama, a tamo su kratke.
Uostalom, tema nisam ja. :)
Tema je "da li je privatan sektor za AV", ti se hvalis da jesi ali sudeci po tvom boravku ovde tesko jesi. Privatni sektor kao gradjanin mozda jeste ili nije za njega, kao i prosecan gradjanin Srbije, ali privatnik kao privrednik pre svega jeste za stabilnu drustvenu i privrednu situaciju, privatnik radi u danasnjim uslovima a ne nekim imaginarnim i boljim uslovima koji sa promenama nemaju 100%-tno poklapanje (moze da bude bolje ali i ne mora, no zagarantovana je nestabilnost pogotovo sto nemate opstenarodni koncenzus da se ide ka EU, da se iskoreni korupcija, partokratija, bahatost). Privatnik provodi vreme na svom poslu, vecinu vremena van posla takodje koristi za to da razmislja o ili unapredjuje svoje poslovanje, pa uz porodicne obaveze jednostavno nema vremena za to da bleji na blokadama i na forumima/drustvenim mrezama gde ce "bistiriti" nacionalnu politicku situaciju.

Ljudi koji imaju svoje poslove u Srbiji a sa kojima sam blizak (u meri da se dopisujemo ili cujemo) jesu smuceni politickim/ekonomskim sistemom u Srbiji ali oni u tom sistemu plivaju, u tom sistemu su napravili svoje biznise, cak iako nista ne rade sa/za drzavu. Vecini se ne svidja AV, njegov nadmocan nastup, njegov sistem vrednosti ali oni pre svega gledaju svoj interes a interes im je da im firma nastavi da posluje, pre u sadasnjim uslovima koji su im poznati i stabilni nego u nekim imaginarnim a verovatno nestabilnim uslovima. Jer niko od onih koji blokiraju ulice ili ustanove ne nudi konkretno nista, nema tu koncenzusa da li su za EU ili Rusiju, za kapitalizam ili socijalizam... svi od tih blokadera su za nesto sto ne znaju ni oni sta je, malo bi ovamo a malo tamo, jedino zajednicko im je da zele da vide da ovaj sidje sa vlasti.

Jer Srbija se jos nije odrekla ni socijalizma, ni Jugoslavije, ni "imperijalnih" zelja, nije se odrekla ni panslavizma, rusofilizma, mrznje ka Evropi i vrednostima i kulturi koje propagira ta Evropa... jednostavno, Srbi jos ne shvataju da je pao Berlinski zid i da im je mesto i vreme promenjeno. Od svega toga prihvataju samo pesmu Evropvizije (ili kako se vec sad zove), tu rado ucestvuju i navijaju.

Šta mislite zašto je to tako?
Ili jasličari imaju previše slobodnog vremena plus zagarantovan vikend ili kod privatnika nema mnogo cile-mile ah slomila sam nokat ne radi mi se...

Baš me živo zanima šta ćete da napišete?

Наснифао си се ти неке просуте хемије умагацину МАКАСИЈА па сада вилениш по крсти

Мишкович

8BB97EBA-7BDF-4261-8CB5-75B828B111B5_mw800_s.jpg

Gistro šatro puno stranaka a zapravo jedni te isti se vrteli ko da je jednopartijski model pa sad gledamo malo ovog malo onog.

Prosto
Možda i veruješ da u tom parizeru ima mesa.

Prosto
....a ti opet dobio nogu u dupe od strane svojih komsija, prijatelja, sugradjana....

Da parafraziram..... i kao "svinja" si bio jalov.

Tema je "da li je privatan sektor za AV", ti se hvalis da jesi ali sudeci po tvom boravku ovde tesko jesi. Privatni sektor kao gradjanin mozda jeste ili nije za njega, kao i prosecan gradjanin Srbije, ali privatnik kao privrednik pre svega jeste za stabilnu drustvenu i privrednu situaciju, privatnik radi u danasnjim uslovima a ne nekim imaginarnim i boljim uslovima koji sa promenama nemaju 100%-tno poklapanje (moze da bude bolje ali i ne mora, no zagarantovana je nestabilnost pogotovo sto nemate opstenarodni koncenzus da se ide ka EU, da se iskoreni korupcija, partokratija, bahatost). Privatnik provodi vreme na svom poslu, vecinu vremena van posla takodje koristi za to da razmislja o ili unapredjuje svoje poslovanje, pa uz porodicne obaveze jednostavno nema vremena za to da bleji na blokadama i na forumima/drustvenim mrezama gde ce "bistiriti" nacionalnu politicku situaciju.

Ljudi koji imaju svoje poslove u Srbiji a sa kojima sam blizak (u meri da se dopisujemo ili cujemo) jesu smuceni politickim/ekonomskim sistemom u Srbiji ali oni u tom sistemu plivaju, u tom sistemu su napravili svoje biznise, cak iako nista ne rade sa/za drzavu. Vecini se ne svidja AV, njegov nadmocan nastup, njegov sistem vrednosti ali oni pre svega gledaju svoj interes a interes im je da im firma nastavi da posluje, pre u sadasnjim uslovima koji su im poznati i stabilni nego u nekim imaginarnim a verovatno nestabilnim uslovima. Jer niko od onih koji blokiraju ulice ili ustanove ne nudi konkretno nista, nema tu koncenzusa da li su za EU ili Rusiju, za kapitalizam ili socijalizam... svi od tih blokadera su za nesto sto ne znaju ni oni sta je, malo bi ovamo a malo tamo, jedino zajednicko im je da zele da vide da ovaj sidje sa vlasti.

Jer Srbija se jos nije odrekla ni socijalizma, ni Jugoslavije, ni "imperijalnih" zelja, nije se odrekla ni panslavizma, rusofilizma, mrznje ka Evropi i vrednostima i kulturi koje propagira ta Evropa... jednostavno, Srbi jos ne shvataju da je pao Berlinski zid i da im je mesto i vreme promenjeno. Od svega toga prihvataju samo pesmu Evropvizije (ili kako se vec sad zove), tu rado ucestvuju i navijaju.
Pesma Evrovizije je bila i pre pada Berlinskog zida.
Da, među protivnicima Vučića je prilična konfuzija i tu je zapravo mnogo lošija situacija nego pred 5. oktobar.
Naravno da i ja želim stabilnu situaciju. Svako je želi. Nestabilnost vole samo muljatori.

Pesma Evrovizije je bila i pre pada Berlinskog zida.
Da, među protivnicima Vučića je prilična konfuzija i tu je zapravo mnogo lošija situacija nego pred 5. oktobar.
Naravno da i ja želim stabilnu situaciju. Svako je želi. Nestabilnost vole samo muljatori.
Medju ulicnim protivnicima AV-a su ljudi skupljeni zbrda zdola a koliko vidim tu je najmanje normalnih ljudi, ti normalni se kao po starom srpslkom obicaju negde u pozadini, njih "ulicari" napadaju kao da su i oni za AV-a tj oni su protivnici i jednima i drugima. Sto je i normalno za Srbiju, da je normalnost prokazena kao stetna stvar, jelte.

Pa tako ja imam tu u Srbiji prijatelje/rodbinu koji su bas to sto pisemo, privatnici, i koji ne stoje bas dobro sa korupcijom i svim onim sto vlada u Srbiji, ne podnose ni AV-a ni njegovu stranku, '90-tih su bili na protestima protivu Milosevica i jedva cekali da se promeni sistem u smislu postenog drustva . No, kad je pocelo divljanje u vidu blokada koje su NJIMA i ostalim gradjanima priredjivali blokaderi jer su blokirali njihov kamion sa betonom ili kombi sa robom ili samih njih blokirali pri povratku kuci sa posla a NISU blokirali onoga koga su hteli tim blokadama da smene, onda je tim ljudima proradila logika - za koji se rasplodni organ izivljavate nad nama, idite blokirajte njega a ne nas. Pogotovo sto se iza tih blokada javljaju mnogi koji u sustini ni ne znaju sta hoce ili se "bore" za nesto totalno suludo. Pa tako tamo imate one koji se "bore" za odbranu navodnih nacionalnih interesa i izdaje AV-a istih ( prodaja municije Ukrajini, izdaja Rusije, navodno prepustanje Kosova iz imaginarnog srpskog vlasnistva), imate tamo i ljude koji traze da se Srbija povinuje nekim bosnjackim ili hrvatskim zeljama i ucenama, imate ljude koji se zalazu za sve i svasta... ali najmanje ima ljudi koji se zalazu za to da Srbija nastavi u pravcu EU, a niko ne sme ni da prozbori o eventualnom pristupanju NATO-u.

Ne, situacija nije losija nego pred 5.oktobar 2000-te, tad je Srbija bila tesko porazena u ratovima koje nije vodila, izgubila je trecinu svoje teritorije, bombardovana je tako kako su i koliko hteli da je bombarduju, bila je totalno nemocna pred odlukama Zapada, prezivela je 8 godina totalnih sankcija, dozivela hiperinflacije, nestasice svega, raspad privrede i totalno zaostajanje za okolnim drzavama, imala je totalitarnu vlast koja je ubijala na ulicama novinare i politicke protivnike. Danas to nemate ma kako se trudili da to poput budala kao sto je mario i pokazete ili napisete. No, za razliku od 2000-te imate interMet i drustvene mreze, pa i ovaj forum, gde vidite kako idiotima manipulisu, kako su svi pametni i inteligentni, te na kraju informisani o najvecim drzavnim tajnama. Danas se u Srbiji mnogo bolje zivi nego u 2000-toj, to je neusporedivo. No, i to je jedna od mantri koju pokusavaju preko interMeta da ubace u opticaj.

I malo zapazanje u vezi foruma, u vezi AV-a se dnevno otvori 3-4 teme, teme koje cesto odu na 300-400 komentara, a i mnoge druge pokrenute teme se zavrse fajtom oko AV-a iako pocetak teme ne sluti na to, te je skoro 70% celokupnog pisanja na ovom forumu u vezi njega, njegove partije i svega ostaloga sto ima veze o njemu. Forum bi se ugasio da nema AV-a, a zanimljivo je da 7-8 forumasa nosi lavovski deo tih komentara, plus reciklirani nickovi (registrovani u zadnjih par meseci). Uostalom, tako je i na drugim portalima, na tvom omiljenom 021.rs se sikljucivo komentarisu politicki tekstovi, na Nova i N1, Danas, Kuriru, Blicu... politicki "komentatori" su izmileli iz svojih rupa masovno.

Znam da je pesma Evrovizije jos iz 60-tih godina, ali je poenta da su Srbi samo to prihvatili iz Evrope, nista se drugo za njih nije prilepilo.

Back