Овако нам је Ђинђић честитао ВИДОВДАН 2001. године!

Promaklo ti Slobino organizovanje demonstracija u Sloveniji , naravno to je propalo pa je Srbija uvela ekonomsku blokadu Sloveniji.
Jos jedan vetar u ledja ...

Promaklo ti je da je Slovenija pomagala neki šiptarski štrajk ?

Promaklo ti je da su upadali u monetarni sistem i oni i Hrvati, a onda su blokirali Srbiji isplatu plata i penzija , kada se Srbija ušla u monetarni sistem

Promaklo je da su Hrvati i Slovenci gurnuli sve dinare natrag u srbiju i izvukli devize - pa se i sada spori oko stare devizne štednje koju je slovenija ćapila , a to je kod nas proizvelo inflaciju

Toliko toga nam nije rečeno, ili nam je samo delimično rečeno

Promaklo ti je kako su hrvatski špijuni radili likvidacije po Bgd , obično sa kolateralnim žrtvama , kako bi se uvećao strah

Promaklo ti je da su upadali u monetarni sistem i oni i Hrvati, a onda su blokirali Srbiji isplatu plata i penzija , kada se Srbija ušla u monetarni sistem

Promaklo je da su Hrvati i Slovenci gurnuli sve dinare natrag u srbiju i izvukli devize - pa se i sada spori oko stare devizne štednje koju je slovenija ćapila , a to je kod nas proizvelo inflaciju

Promaklo ti je kako su hrvatski špijuni radili likvidacije po Bgd , obično sa kolateralnim žrtvama , kako bi se uvećao strah
Meni je promaklo eto ti znas , zato i sluzi forum da se dopunjujemo.

Nadam se da ti nije promaklo kako je Krajina prepustena ustasama, ko je kriv za to ...

Ni ti ni ja ne znamo koliko je on bio štetan/koristan - to će se znati za 100 godina

Kralj Milan je izgledao kao neviđena štetočina savremenicima , a stvorio je vojsku koja je iznela 6 godina ratovanja

Dnevna politika i propagandna rade svoj deo posla da bi se zamaglili procesi

Da li je iko 1960 ili 70 i neke u toj SFRJ verovao da su zločini ustaša iz WWII samo deo procesa eleminacije Srba sa teritorije tadašnje hrvatske kao soc republike koji će se okončati 1995? Čak i reći tako nešto , da traje taj proces, bilo bi kažnjivo

Takođe i to svođenje "životnih uslova" to brabonjanje je stvarno degutantno u rangu Kolinde i jogurta . Smisli nešto bolje

Sve u svemu odurna je ta priča, kao da se nisu ljudi makli iz 90-tih . Kako to, nije mi jasno?
Milan je ,kao i Aleksandar oklevetan od Karadjordjevićevvskog režima kako bi se opravdala i sprala ljaga sa najsramnijeg dogadjaja u našoj novijioj istoriji ,koji ih je vratio na presto .To ludilo dokle ide da period kada su teroristi koji su mučki ubili kratkovidog čoveka i njegovu ženu i kasapili im mrtva tela ,vodili glavnu reč u državi proglašava za neko zlatno doba demokratije i pluralizma u Srbiji .

Meni je promaklo eto ti znas , zato i sluzi forum da se dopunjujemo.

Nadam se da ti nije promaklo kako je Krajina prepustena ustasama, ko je kriv za to ...

To je stvarno izdaja i što je najgore na tome nisu stali

Pokazao je koliko je bio kratkovid ako je mislio da je napravio dam Krajinu, ostavite mi Kosovo ...

Sećam se da je čak i 2000. godine počeo govor sa "Drugarice i drugovi."
Pa tako i Dacic danas , samo bojim se da nit ima on veze sa levicom niti komunizmom... Dacic je neoliberalizam prihvatio ko od sale ...
Da ne forsira Vucic otvaranje fabrika "stranih investicija" on bi mesto njega to radio uz pevanje ...

Milan je ,kao i Aleksandar oklevetan od Karadjordjevićevvskog režima kako bi se opravdala i sprala ljaga sa najsramnijeg dogadjaja u našoj novijioj istoriji ,koji ih je vratio na presto .To ludilo dokle ide da period kada su teroristi koji su mučki ubili kratkovidog čoveka i njegovu ženu i kasapili im mrtva tela ,vodili glavnu reč u državi proglašava za neko zlatno doba demokratije i pluralizma u Srbiji .

Nisu ga dok je bio na vlasti klevetali Krađorđevići , već narod

Obrenoviće nisu uklonili Karađorđevići, već je bio dogovor Rusije , AU monarhije i Francuske - izgleda se bio suviše slizao sa Englezima

No čudi me da ti to osuđuješ koji podržavaš "kasapljene" Miloševića i njegove porodice?

Možda se i njima Obrenović činio isti kao 100 godina kasnije Milošević

To je stvarno izdaja i što je najgore na tome nisu stali

Pokazao je koliko je bio kratkovid ako je mislio da je napravio dam Krajinu, ostavite mi Kosovo ...
imali smo gotovo sve resurse JNA , koji nisu bili mali i opet posle svega toga mi prepustimo neprijatelju Krajinu i dozvolimo pogrom nad Srbima.

imali smo gotovo sve resurse JNA , koji nisu bili mali i opet posle svega toga mi prepustimo neprijatelju Krajinu i dozvolimo pogrom nad Srbima.

Možda si imao i USA koja ti je disala za vratom i koja ti je držala vezane ruke ... Da li smo bili tada spremni na totalni rat ? I sa čim? Da li smo imali leđa?

Nije politika sprovođene želje i pravde već mogućeg

Sećam se da je čak i 2000. godine počeo govor sa "Drugarice i drugovi."

I to je dokaz? Čovek je bio rođen odrastao i vaspitavan u takvom sistemu.

Imao je pred sobom narod "u modricama" i trebao je da im govori dame i gospodo, a "braćo i sestre " nije ni bilo baš očekivano od njega

I to je dokaz? Čovek je bio rođen odrastao i vaspitavan u takvom sistemu.

Imao je pred sobom narod "u modricama" i trebao je da im govori dame i gospodo, a "braćo i sestre " nije ni bilo baš očekivano od njega
Pa evo, imao je preduzeća u društvenom vlasništvu.

To je u stvari definicija komunizma: vera da kapital pripada komuni a ne pojedincima.

Pa evo, imao je preduzeća u društvenom vlasništvu.

To je u stvari definicija komunizma: vera da kapital pripada komuni a ne pojedincima.

Kako da privatizuje preduzeća dok su bile sankcije?

A onda je doneo privatizacioni zakon

Koliko budalaština se ovde čuje i nabacanih floskula

Kako da privatizuje preduzeća dok su bile sankcije?

A onda je doneo privatizacioni zakon

Koliko budalaština se ovde čuje i nabacanih floskula
Kakve veze imaju sankcije.

Da je on to transformisao iz Komunalne u Privatnu svojinu na vreme, onda posle 2000. ne bi slušali o "privatizacijama."

A inače smradikalski lobi se ionako protivi privatizacijama, što je još jedan dokaz da su komunisti.

Ne, to su sve glupstva.

SSSR je pokušao da nas izloži HOLODOMORU, ali naša braća iz natoa su nam dostavljala puter i druge namirnice.

Darko Triffaut вероватно не уме да помножи два већа броја без дигитрона. Нећу са њиме да причам о економским питањима.
Уз то су му теорије на граници маште. Гомила погрешне аргументације.

Не буне се јер им је испран мозак и то није ништа ново. Као што су и тада, за време ратне и санкцијске кризе, остављали новац код Дафине у нади да ће добити нешто за ништа, тако се и данас надају. Грађане, већином, не интересује пљачка државе, унутрашња, спољашња, или крађа територија, интересује их једино лична корист.

Ево, ви помињете Језду и Дафину. Тај Језда је присвојио 30 милиона ЕУР.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...jen-moze-da-trazi-odstetu-od-150000-evra.html

А пре неколико страна смо констатовали да ЕДБ тренутно узима 5 ЕУР по бројилу за нула потрошених киловата:
https://www.telegraf.rs/vesti/20592...ada-u-srbiji-potrosite-0-kilovata-struje-foto

На 3,5 милиона бројила у Србији то је 15-20 милиона ЕУР месечно. Имају они сигурно неке трошкове, али свеједно, мало ко прича о томе, а просипа се нека фашистичко-америчка теорија да је Милошевић започео неке ратове да би направио рај за пљачкање.
ja ne kažem da je milošević otpočeo ratove...ali da je režim, na čijem je čelu bio on, satro srpski narod...izdali su srpski narod i opljačkali ga...sećam se dnevnika u pola osam, prva vest je bila...GAZDA JEZDA OTVARA TREZOR JUGOSKANDIKA I POKAZUJE ZLATNE POLUGE...to bez dozvole i učešća režima, ne bi moglo da se dogodi

ja ne kažem da je milošević otpočeo ratove...ali da je režim, na čijem je čelu bio on, satro srpski narod...izdali su srpski narod i opljačkali ga...sećam se dnevnika u pola osam, prva vest je bila...GAZDA JEZDA OTVARA TREZOR JUGOSKANDIKA I POKAZUJE ZLATNE POLUGE...to bez dozvole i učešća režima, ne bi moglo da se dogodi

To je tačno, ali iskreno, ja više krivim one koji su poverovali u to i dali im pare. Koliko treba da se bude lud pa da se misli kako će neko u raspadajućoj zemlji pod sankcijama davati onolike kamate na štednju?

To je tačno, ali iskreno, ja više krivim one koji su poverovali u to i dali im pare. Koliko treba da se bude lud pa da se misli kako će neko u raspadajućoj zemlji pod sankcijama davati onolike kamate na štednju?
mom pokojnom teči...koji je radio po Iraku i Libiji, vozio dampere...zaplenili ušteđevinu u državnoj banci, štedeo da napravi kuću...a mogao je te pare da deponuje u nekoj stranoj banci, dok je radio vani

Jugoslavija nije nužno morala biti komunistička

Kao što rekoh uradio je "privatizaciju" stanova , što nije bio ni komunistički ni socijalistički potez
Očajničke mere.
Privatni biznisi su bili i u SFRJ, krajem 80ih se potenciraju dodatno privatni biznisi...
Ostavio sam dokument, Reganove tihe revolucije su ostavile posledice.
Bez ratova i brzim prihvatanjem reformi danas bi živeli bolje, 90e su u Evropi važile za godine naglog razvoja , a kod nas za ratove i bedu.

Back