Овако нам је Ђинђић честитао ВИДОВДАН 2001. године!

.

Словенци су први почели да убијају.

И њих су Срби угњетавали?

.

Ko je to rekao ?

Oni su dobili vetar u ledja posle Osme sednice i antibirokratske revolucije kao i mnogi drugi ...

Sta se sada cudite , sta su radili da sprce da Slovenija izadje iz Juge ? Pa nista ... i posle se cudili.

Oj Srbijo iz tri dela , ponovo ces biti cela.

I posle toga odlucili su i drugi da budu svoji " celi " nezavisni ... kako vise da vam se objasni sta se desilo ...

Ko je to rekao ?

Oni su dobili vetar u ledja posle Osme sednice i antibirokratske revolucije kao i mnogi drugi ...

Sta se sada cudite , sta su radili da sprce da Slovenija izadje iz Juge ? Pa nista ... i posle se cudili.

Oj Srbijo iz tri dela , ponovo ces biti cela.

I posle toga odlucili su i drugi da budu svoji " celi " nezavisni ... kako vise da vam se objasni sta se desilo ...
.

Осма седница је била унутрашња ствар Србије. Милошевић је био политичар и проблем Србије (са покрајинама као деловима федерације) изложио надлежним телима и добио сагласност свих република за промене Устава.

Нико никог није спречавао да "изађе из Југе", под условом да се то обави на законит начин, односно без насилних аката.

Анте Марковић је послао тенкове у Словенију, а не Милошевић.

Словенци су убијали ненаоружане клинце од 18 година ради своје независности и то је било једнако сурово и непотребно.

.

Al celog u komadu ,eto šta su sve Srbi radili svojim vladarima koji nisu bili ni blizu toliko štetni ko Cobe,a njegovi polupani fanovi kmeče što su ga poslali u Holandiju gde je imao bolje životne uslove nego 90% Srba za vreme njegove vlasti .

Ni ti ni ja ne znamo koliko je on bio štetan/koristan - to će se znati za 100 godina

Kralj Milan je izgledao kao neviđena štetočina savremenicima , a stvorio je vojsku koja je iznela 6 godina ratovanja

Dnevna politika i propagandna rade svoj deo posla da bi se zamaglili procesi

Da li je iko 1960 ili 70 i neke u toj SFRJ verovao da su zločini ustaša iz WWII samo deo procesa eleminacije Srba sa teritorije tadašnje hrvatske kao soc republike koji će se okončati 1995? Čak i reći tako nešto , da traje taj proces, bilo bi kažnjivo

Takođe i to svođenje "životnih uslova" to brabonjanje je stvarno degutantno u rangu Kolinde i jogurta . Smisli nešto bolje

Sve u svemu odurna je ta priča, kao da se nisu ljudi makli iz 90-tih . Kako to, nije mi jasno?

.

Осма седница је била унутрашња ствар Србије. Милошевић је био политичар и проблем Србије (са покрајинама као деловима федерације) изложио надлежним телима и добио сагласност свих република за промене Устава.

Нико никог није спречавао да "изађе из Југе", под условом да се то обави на законит начин, односно без рата.

Анте Марковић је послао тенкове у Словенију, а не Милошевић.

Словенци су убијали ненаоружане клинце од 18 година ради своје независности и то је било једнако сурово и непотребно.

.
Promaklo ti Slobino organizovanje demonstracija u Sloveniji , naravno to je propalo pa je Srbija uvela ekonomsku blokadu Sloveniji.
Jos jedan vetar u ledja ...

Promaklo ti Slobino organizovanje demonstracija u Sloveniji , naravno to je propalo pa je Srbija uvela ekonomsku blokadu Sloveniji.
Jos jedan vetar u ledja ...
.
Словенци су свој покрет за отцепљење почели пре него што се Милошевић уопште појавио.

Није Србија увела блокаду Словеније због демонстрација већ када су Словенци одступили од договорене политике и подржали шиптарске сепаратисте на Косову.

И какве то везе има са бездушним убијањем дечака који су се ни криви ни дужни затекли на погрешном месту у својој земљи?

.

.
Словенци су свој покрет за отцепљење почели пре него што се Милошевић уопште појавио.

Није Србија увела блокаду Словеније због демонстрација већ када су Словенци одступили од договорене политике и подржали шиптарске сепаратисте на Косову.

И какве то везе има са бездушним убијањем дечака који су се ни криви ни дужни затекли на погрешном месту у својој земљи?

.

Ima sve veze, pitas se kako je pocelo ,jos je Regan zapoceo svoje tihe revolucije na ovim prostorima ako cemo iskreno ...

Direktiva broj 54.

https://fas.org/irp/offdocs/nsdd/nsdd-54.pdf

Da li postoji nesto humano u ratu ? Sve je bezdusno... od samog pocetka.

Pustili Sloveniju i Makedoniju a dogovoreno se pljackalo i ratovalo oko i u Bosni ...

.

Како ти увек пође за руком да оставиш најтупавији коментар?

Нису се те земље руководиле истином, већ сопственим интересом...

.
Ali cak je i SSSR odustao od komunisticke politike a Sloba je terao svoju pricu ... mislim to je malo nenormalno.

Ima sve veze, pitas se kako je pocelo ,jos je Regan zapoceo svoje tihe revolucije na ovim prostorima ako cemo iskreno ...

Direktiva broj 54.

https://fas.org/irp/offdocs/nsdd/nsdd-54.pdf

Da li postoji nesto humano u ratu ? Sve je bezdusno... od samog pocetka.

Pustili Sloveniju i Makedoniju a dogovoreno se pljackalo i ratovalo oko i u Bosni ...
.

А Словенци се примили.

Да, добили су нешто ловице и стандарда (не знам данас колика им је стопа самоубистава), а Србију која их је два пута спасила од истребљења (1918. и 1941.) упутили у крвави сукоб.

Пријатељ каквог само можеш да пожелиш.

.

.

А Словенци се примили.

Да, добили су нешто ловице и стандарда (не знам данас колика им је стопа самоубистава), а Србију која их је два пута спасила од истребљења (1918. и 1941.) упутили у крвави сукоб.

Пријатељ каквог само можеш да пожелиш.

.

Imas samoubistva itekako u Srbiji , ne raduj se tudjoj nesreci...

Mi jos uvek nismo naucili da cistimo ispred svoga praga.

Poljaci gledaju danas na nas kao na sirotinju a nekada smo mi za njih bili gospoda ..

Vidis dokle nas je dovela politika nacional Boljsevika ...

Imas samoubistva itekako u Srbiji , ne raduj se tudjoj nesreci...

Mi jos uvek nismo naucili da cistimo ispred svoga praga.

Poljaci gledaju danas na nas kao na sirotinju a nekada smo mi za njih bili gospoda ..

Vidis dokle nas je dovela politika nacional Boljsevika ...
.

Само излажем чињенице, без емоција, где ти видиш да се радујем било чему?

У односима са Словенијом Србија је чиста да чистија не може да буде.

Словенци си испали - Словенци.

Болесну националну политику у Србији је потпалио Вук Драшковић.

.

.

Само излажем чињенице, без емоција, где ти видиш да се радујем било чему?

У односима са Словенијом Србија је чиста да чистија не може да буде.

Словенци си испали - Словенци.

Болесну националну политику у Србији је потпалио Вук Драшковић.

.
Niko nije bio cvecka pa ni mi ... nemoj da branis nesposobne politicare ... pali smo svi na tom testu.

Sloba , radikali , Spo ... nije samo Draskovic , to je neozbiljno sto iznosis.

Back