Овако нам је Ђинђић честитао ВИДОВДАН 2001. године!

Možda si imao i USA koja ti je disala za vratom i koja ti je držala vezane ruke ... Da li smo bili tada spremni na totalni rat ? I sa čim? Da li smo imali leđa?

Nije politika sprovođene želje i pravde već mogućeg
Pa o tome misli na vreme imali su deceniju od Titove smrti da smisle šta hoće i kako...

Aj ,molim te , mani me gluposti.
Pa mani onda i ti mene gluposti o stambenom fondu kao da je to bila neka pljacka jer nije,a ne vidis pred nosom tajkune i ratne profitere jer ti ne odgovara da vidis, a ko zna, mozda si se i ti "utalila" iz tog perioda pa zato ne volis ni da cujes.

Stambeni fond je bio drustveni, svaciji i niciji i to je kao da se preetvorio u akcijski fond, slikovito receno,a ti zvucis kao one babe iz Milosevicevskog perioda pa i danas, "jaojjjj, dokle li ce da nam daje panziju, nemoj da nam je ukine"..eto na tom nivou ti je razmisljanje oko toga.

moji otac i majka se nisu ovajdili od stambenog fonda...a odbijalo im se
Da Milosevicu tada nisu trebale dodatne pare pa nije znao kako da ih prikupi nego tako, ni ovi koji sada imaju te stanove ne bi ih imali tj.otkupili.

A neko se debelo namucio za taj stan, neko je radio kao vo, a neko i dzabolebario ali to nije tema jer pripada vremenu ispored njega.

Ово нека зезанција? Скоро сваки говор (на такву тему) било ког америчког председника садржи много више ратнохушкачке реторике.

Tebi nije, ali zato opstaje laz da su kradje pocele 2000. iako je pod Slobom nastao pljackaski sistem.
5. oktobar je direktna posledica duboke ekonomske krize u kojoj se nasla zemlja.
Нисам чуо за ту лаж. Сви које знам, знају да се крало и раније. Није систем настао под Слобом, он је већ постојао у меналитету нашег народу. Писало се о томе и пре сто година . Сигурно га није Слоба измислио или патентирао.

Економска криза је последица страних санкција, а 5. октобар је последица деловања страних обавештајних служби. Цео тај стицај околности је део фашистиког рата против наше државе - војног, политичког, обавештајног, економског. Рата који још увек траје.

Da je privatizacija sprovedena 89-90. veliki ratovi ne bi bili moguci. Ne mozes sprovesti masovne mobilizacije u takvom sistemu. Privatniku treba radnik, a ne moze da placa dvojicu, jer je jedan na vezbi, a ni drzava ne moze da mu nadoknadi.
Не слажем се са овим. Нити је приватизација могла бити спроведена тако брзо, нити би то утицало на ток догађаја.

Sankcije su bile za drzavne firme, privatne firme nisu bile pod sankcijama, zato je Sloba i kreirao sistem privatnih firmi, kao paravan drzavnim, koje su krale kao blesave.

Mozda bi neki nistak preuzeo firme, ali sistem bi funkcionisao, ovako je unisten ceo sistem i to traje i 20 godina posle Slobe.
Први пут чујем за тако нешто. Кад су санкције важе за све.

Poslednja izmena:
ja ne kažem da je milošević otpočeo ratove...ali da je režim, na čijem je čelu bio on, satro srpski narod...izdali su srpski narod i opljačkali ga...sećam se dnevnika u pola osam, prva vest je bila...GAZDA JEZDA OTVARA TREZOR JUGOSKANDIKA I POKAZUJE ZLATNE POLUGE...to bez dozvole i učešća režima, ne bi moglo da se dogodi

Ја се слажем да је народ настрадао током тог периода, али никако не видим режим као главног кривца. Најпре странце и њихово растурање државе, затим економске санције, затим режим који није спречио сатирање народа у изузетно лошем економском периоду, а на крају и народ који је својом неиживљеношћу и малодушношћу учествовао у самоуништењу.

Е сад, колика је Милошевићева одговорност у свему томе је можда могло да се види, да није киднапован и одведен на неко имагинарно суђење у државе Рајха.

na zalost milosevicu se nije moglo suditi za sve ono sta je uradio srbiji

nismo imali kapacitete za to

zbog njega , kao i zbog njegovih naslednika jos uvek nismo normalna zemlja ,

ko zna kad cemo i postati

Са таквима, попут тебе, никада:amen:,.........................али, увек има оно али...........и ИМА још наде, јер МИ СМО...

Цео тај стицај околности је део фашистиког рата против наше државе - војног, политичког, обавештајног, економског. Рата који још увек траје.

Најглупље од свега је што већина Срба мисли да ће предајом некако убедити непријатеља-западне силе да одустану од својих ратних циљева.Они су због остварења тих циљева били спремни да воде рат против нас, и сада ће тек тако да одустану због нашег доброг владања.

То нису схватали наши владари -Милошевић, Ђинђић, Коштуница, Тадић, они су мислили да ће неким нагодбама преварити западне силе као да је реч о неким шибицарима.

Мислим да је Вучић превазишао те њихове заблуде.Он даје западним силама све што траже, и не покушава да их превари, али тражи да му дозволе да Србију претвори у своју прћију.

Ђинђић, диван човек.

1) Срушио Петокраку са Зграде Месне Заједнице.

2) Испоручио Балканског Касапина и Гробара Српског Народа И Још Пар Других Народа пред Лице Правде.

3) Лепо и течно знао Немачки Језик и Књижевност.

С друге стране, имао је неке лоше црте (У Франкфурту по Дојче Банци тражио Марксистичку Школу), али добро, мислим нико није савршен.

СФРЈ је била сиромашна комуистичка држава али није било глади, била је безбедна, и могао је да се купи лош намештај и лош ауто. Као ДДР, само што нису избијани бубрези за слушање Битлса.

Онда је одједном дошао неки човек на власт, и паралелно са тим се десио Колапс Цивилизације.

Мислим да то није коинциденција.

U Hagu, doveli nekog crnogorca da lažno svedoči, inače je bogalj, bez noge.
Pita ga Predsednik: „Znate li za srpsku izreku, u laži su kratke noge?“ :lol:

Да, то је била једна мала победа,

пре него што је нажалост умро од туге у притвору.

572301

СФРЈ је била сиромашна комуистичка држава али није било глади, била је безбедна, и могао је да се купи лош намештај и лош ауто. Као ДДР, само што нису избијани бубрези за слушање Битлса.

Онда је одједном дошао неки човек на власт, и паралелно са тим се десио Колапс Цивилизације.

Мислим да то није коинциденција.
i tvoj klasni gnev je opravdan.

Back