Овако нам је Ђинђић честитао ВИДОВДАН 2001. године!

Stigao je makar da kaže. Zorana izdalo srce od sporednih vrata do Urgentnog. :(

Да, али знаш шта ми је чудно?

У том прасцу од територије ("државе"), неко је ипак имао довољно мудрости да Зорана сахрани у Алеји Заслужних Грађана, док бучер плаши вране у свом дворишту.

Не знам ко је то тако средио, али фини неки човек.

Ђинђић, диван човек.

1) Срушио Петокраку са Зграде Месне Заједнице.

2) Испоручио Балканског Касапина и Гробара Српског Народа И Још Пар Других Народа пред Лице Правде.

3) Лепо и течно знао Немачки Језик и Књижевност.

С друге стране, имао је неке лоше црте (У Франкфурту по Дојче Банци тражио Марксистичку Школу), али добро, мислим нико није савршен.

Баш тако. За његовог вакта је уведена и веронаука, ако се добро сећам, као противотров на комуну.

Али за овај моменат би вредело изгубити не само једног Милошевића него и сву ту Титину сирочад, и стварно штета што су још ту још неко краће време.

YDik9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTWpnN01EQV8vNWI4NDk3Mzk5YmVhNWYxZjdiMDIwOGZhMjdkMTlmNTIuanBlZ5GTAs0CQgCBAAE

Ne znam ali
Да, али знаш шта ми је чудно?

У том прасцу од територије ("државе"), неко је ипак имао довољно мудрости да Зорана сахрани у Алеји Заслужних Грађана, док бучер плаши вране у свом дворишту.

Не знам ко је то тако средио, али фини неки човек.

Ne znam ali je streljan. To je onako, epik. Čitanje optužbe, presuda i pravo na žalbu u jednom projektilu.

Ne znam ali je streljan. To je onako, epik. Čitanje optužbe, presuda i pravo na žalbu u jednom projektilu.

Није стрељан, већ је убијен у атентату од стране криминалне групације.

Бучеру се с дрге стране судило за његове злочине, али га је изненадна смрт спасила од пресуде.

То се, али, не може рећи за генерала Ратка, који је осуђен за Геноцид.

Дакле, Геринг па Ратко.

А знаш шта је најјаче?

То се изгледа неће никад променити, јер се прилике у свету изгледа,

неће никад променити.

Није стрељан, већ је убијен у атентату од стране криминалне групације.

Бучеру се с дрге стране судило за његове злочине, али га је изненадна смрт спасила од пресуде.

То се, али, не може рећи за генерала Ратка, који је осуђен за Геноцид.

Дакле, Геринг па Ратко.

А знаш шта је најјаче?

То се изгледа неће никад променити, јер се прилике у свету изгледа,

неће никад променити.

Pa nemamo tu nikakav problem. :dontunderstand: šta misle francuz i nemac, koga briga?

Ја се слажем да је народ настрадао током тог периода, али никако не видим режим као главног кривца. Најпре странце и њихово растурање државе, затим економске санције, затим режим који није спречио сатирање народа у изузетно лошем економском периоду, а на крају и народ који је својом неиживљеношћу и малодушношћу учествовао у самоуништењу.

Е сад, колика је Милошевићева одговорност у свему томе је можда могло да се види, да није киднапован и одведен на неко имагинарно суђење у државе Рајха.
ko je zavodio sankcije Srbima preko Drine...to je nezapamćeno u istoriji čovečanstva, da neko zavodi sankcije sopstvenom narodu...daj neki sličan primer...ko je izveo one silne pljačke po Srbiji...zajam za preporod Srbije...ko je štampao dinare i puštao odmah na ulicu...ko je kupovao devize po državnom kursu, pa prodavao na ulici...ko je stvorio jezdu i dafinu,,,ko je izdao naređenje da se zapleni devizna štednja...ko je radio šticung deviza...

Pa SPS je i osnovan da prebaci komunjare u vernike, moralo je to tako haha.
Nego kakvi su bili komunisti takvi su i vernici danas.
jedno vreme nisi mogao da uđeš u crkvu od tih silnih vernika...pa slikanja novopečenih socijalista i radikala ispred crkava...mnogi nisu znali ni da se prekrste, neki su i klanjali kao muslimani...smejurija živa od lopovčina

Ђинђић је заиста имао своју визију Србије, и та визија се остварила у облику Вучићеве Србије.

Ту "Зоранову визију" активно спроводе Ђинђићеве перјанице-Мали, Весић, Зорана, Брнабићка, људи који заузимају најодговорније функције у држави(премијер, БГ-градоначелник, министар финансија итд.).

Ђинђић је заиста имао своју визију Србије, и та визија се остварила у облику Вучићеве Србије.

Ту "Зоранову визију" активно спроводе Ђинђићеве перјанице-Мали, Весић, Зорана, Брнабићка, људи који заузимају најодговорније функције у држави(премијер, БГ-градоначелник, министар финансија итд.).

Не само "Зоранову визију", него и "Чедину" .

Sumnjam da je Đinđić imao ideju da postane SSSR Rupa Na Tepihu, kako glasi vaš manifest

"..Пре 18 година на Видовдан власти тадашње Србије предале су Слободана Милошевића Хагу. Некадашњи председник СР Југославије и Србије хеликоптером је допремљен у Шевенинген, где је остао до смрти. Хтели или не хтели то да признају, Срби су испоручењем свога председника постали један од ретких народа, ако не и једини, који су у туђи затвор послали свога председника..."

- следи наставак -

После 18 година од изручења Милошевића, можемо констатовати да су све визије Ђинђића остварене.

-На челу владе је ЛГБТ премијер(ка), која се за ту функцију препоручила дугогодишњим мукотрпним радом у НГО сектору.
-На челу државе је човек који много воли протестантизам и који стално критикује глупе и прљаве Србе.
-Град Београд води проверени Ђинђићев кадар Весић.
-Министар финансија је проверени кадар ДОС-а, шампион приватизација 2000-тих.
-Динкић је и даље саветник у влади.
-Србија не само да је отворила врата страним инвеститорима, већ им и плаћа да овде долазе.
-Србија је укинула своје институције на КиМ, и само преостаје и да формално призна сецесију КиМ.

Не знам шта још хоћете.Оно мало паметних другосрбијанаца је пришло Вучићу, јер он најбоље остварује њихов програм-Чеда Јовановић, Вук Драшковић, Чанак.Паметном доста.

- наставак -

"Да ли је Слободан Милошевић требао да буде испоручен хашким тужитељима? Није требало бити нешто нарочито политички писмен па претпоставити да је његово изручење Хагу заправо било изрицање смртне пресуде пре суда и сви су већ и тог дана знали да се Милошевић жив неће враћати из хашких казамата. Ко је тај који и пре суђења изриче смртну пресуду човеку против кога још није била ни састављена оптужница? Ко је тај који је преузео жезло божје правде, па и пре ове земаљске пресудио једном човеку?"

- следи наставак -

- наставак -

"Нажалост, Срби су слањем Милошевића у Хаг преузели на своја плећа жестоки терет земаљске и оностране (не)правде, уплели се у вертикале сукоба онога и овога света и покушали да због овога света заслуже место и у овом и у оном свету. До тада су Срби, доследни косовском завету, бирали другачији пут, али Милошевић је постао изузетак, који као сваки изузетак, потврђује правило. Али, ипак, тај изузетак још увек оптерећује Србе, њихово постојање на Балкану и (не)сналажење у новим међународним околностима."

- следи наставак -

Sumnjam da je Đinđić imao ideju da postane SSSR Rupa Na Tepihu, kako glasi vaš manifest
Вучић мора мало да кокетира са русофилима, но суштински Вучић је играч западних сила.Очигледно је да је Вучић добио дозволу од својих западних господара за мало русофилске демагогије, неку заједничку војну вежбу са Русима(и за 10 пута таквих вежби са НАТО-чланицама), набавку неколико авиона (које западни господари нису хтели да му дају).

И Ђинђић је то исто радио.

- наставак -

"Дакле, шта са Милошевићем? Да ли је са ове временске дистанце он могао више или мање, да ли је он био главна препрека уласку Срба у нову Европу и да ли је он био главни узрок што и данас на Србе, посебно наше комшије, гледају као на непожељне сараднике и сведоке? На ово питање није тешко одговорити. Након Милошевића Србија и Срби су се нашли пред већим искушењима и уценама него што је он био. Апсурдно звучи, али након Милошевића захтеви за предајом и капитулацијом Срба постали су отворенији и суровији него што су били у његово време. Иако су од Срба тражене највеће жртве, жртва Милошевића није ништа променила. Заправо су европски апетити након предаје Милошевића и његове смрти постали незајажљивији него што су били пре!"

- следи наставак -

- наставак -

"Какав је Милошевић био у Хагу? Бриљантан. Без адвоката, на перфектном енглеском језику, бранио је српске интересе и Србе од већ припремљене и тајно објављене пресуде да су они на Балкану криви за све, да су само они пуцали, а да други барут нису мирисали, да су само они правили злочине, док други пушке нису гледали, да су само они прогањали недужне, док су их други масовно примали на пуне пансионе."

- следи наставак -

- наставак -

"Уживао сам гледајући Милошевићеву одбрану. Не због тога што сматрам да је он неки светац или неприкосновени вођа, национални херој и српски супермен, али сам му захвалан што је у Хагу рекао све оно што бих и ја рекао, а он је то боље рекао од мене. Признајем да ми је личио на Сократа и његову одбрану. Знао је да га на крају чека смртна казна, али га то није спречило да брани своје "демоне" и да их дефинише као оправдане захтеве народа којем је припадао."

- следи наставак -

Back