Ovacije za profesore ETF-a, odbacili predlog o nadoknadi nastave,

Plant

Veoma poznat
Poruka
10.535
„Ubedljiva pobeda! Izglasano protiv nastave. Hvala našim divnim profesorima i asistentima. Ne bismo ovo uspeli bez vas!“ napisali su studenti u blokadi ETF-a, koji su aplauzom pozdravili članove NNV*-a nakon što su izašli sa sednice.

https://nova.rs/vesti/drustvo/ovaci...rucuju-hvala-vam-ne-bismo-ovo-uspeli-bez-vas/

47 članova bilo je za nadoknadu, (u on-line formatu), dok je čak 95 bilo protiv,

Ii šta sad ?​
da li će Vučić doživeti kraj mandata ili će ipak morati da abdicira ?
Studenti i profesori su rešeni da idu do kraja - Ili mi, ili on!
* NNV - naučno nastavno veće

Poslednja izmena:
8f36ea03e6b3d8a62d5a372d149664f6_w200.gif

„Ubedljiva pobeda! Izglasano protiv nastave. Hvala našim divnim profesorima i asistentima. Ne bismo ovo uspeli bez vas!“ napisali su studenti u blokadi ETF-a, koji su aplauzom pozdravili članove NNV*-a nakon što su izašli sa sednice.

https://nova.rs/vesti/drustvo/ovaci...rucuju-hvala-vam-ne-bismo-ovo-uspeli-bez-vas/

47 članova bilo je za nadoknadu, (u on-line formatu), dok je čak 95 bilo protiv,

Ii šta sad ?​
Podržavam, naravno da NEMA NADOKNADE, svi na prijemni i sve iz početka. Ko istera prosek 9-10 na prva tri ispita koje bude ponovo polagao da mu se da plaketa Savesni student i da mu se prizna sve što je polagao, ostali prvo da nauče.

Општа парализа система образовања је једино што може да буде прихватљиво, јер се не може сакрити, и јер Велики Вођа не може да крене да отпушта са посла.
Nek se tera do kraja, tj dok jedna strana definitivno ne nadjača i gotovo.

Ii šta sad ?​
Jedino što mi nije najjasnije je kakve veze ima nastava sa AV, ali pošto ljudi žele godinu-dve pauze zašto im ne udovoljiti?

dobro, a hoce li studenti biti kolateralna steta ? Mislim vec kasne ?
Zahtevi su vezani za smrt 16 poginulih ispod nadstrešnice! Niko normalan, pa ni studenti, pored činjenice da je poginulo 16 ljudi zbog Vučićeve korupcije, ne vidi smisao da se fokusira na kašnjenje. Koji je tebi moj, pa se fokusiraš na to umesto na mnogo veću tragediju?

Zahtevi su vezani za smrt 16 poginulih ispod nadstrešnice! Niko normalan, pa ni studenti, pored činjenice da je poginulo 16 ljudi zbog Vučićeve korupcije, ne vidi smisao da se fokusira na kašnjenje. Koji je tebi moj, pa se fokusiraš na to umesto na mnogo veću tragediju?
Zbog vlasti je u Novom sadu u Kaficu 2008 i 2012 u diskoteci izgorelo 16 mladih zbog korupcije vlasti. Tada studenti nisu strajkovali .
1749230862935.png

1749230983359.png

Zbog vlasti je u Novom sadu u Kaficu 2008 i 2012 u diskoteci izgorelo 16 mladih zbog korupcije vlasti. Tada studenti nisu strajkovali .
Pogledajte prilog 1738836
Pogledajte prilog 1738837
Tada ova deca su bila u osnovnim školama, mislim na studente . I da, slažem se da je i tada trebalo ovo isto da se desi, blokade , pa da se pohapsi šljam koji još uvek ubija tuđu decu.

Pogledajte prilog 1738836
Pogledajte prilog 1738837

И тада и сада судски систем у Новом Саду је исти ....

Видиш ли ко је константан проблем ?

Судски систем који је корумпиран и не предузиманишта ....

Tada ova deca su bila u osnovnim školama, mislim na studente . I da, slažem se da je i tada trebalo ovo isto da se desi, blokade , pa da se pohapsi šljam koji još uvek ubija tuđu decu.
Tadašnjim strogo kontrolisanim medijima nije nikako moglo da se desi ni da pomisle da krenu u medijsku kampanju protiv tadašnjih gospodara života i smrti.

какав ти је то одговор ? тада су тате и маме од ових што штрајкују били студенти и требали су да штрајкују али нису а сад подржавају своју децу. Друго, злочин не застарева. Чему двоструки стандарди ?

Држава треба да пита професоре да ли хоће да раде. Ко неће нека тражи други посао. На државним факултетима пита се држава. Исто важи и за студенте. Хебига тако стоје ствари са државама и државним универзитетима. :kafa:

Back