Ovacije za profesore ETF-a, odbacili predlog o nadoknadi nastave,

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije tacno da je nas ETF najbolji na svetu.

Али је веома ,веома Паметан који ће Вас Ботове научи да навијате против Оскара кад Вам дотични ускрати Средства неопходна за Ваше мале,усране Животиће толико зависне од поуцоустог. :D
Ајд ,сад се жали.надлежном.
Изволи :lol:

Али је веома ,веома Паметан који ће Вас Ботове научи да навијате против Оскара кад Вам дотични ускрати Средства неопходна за Ваше мале,усране Животиће толико зависне од поуцоустог. :D
Ајд ,сад се жали.надлежном.
Изволи :lol:

Promasio si osobu
janpi

Ok, ispravka. Simpatizeri vladajuće klase, ne znam kako tebe nazvati ako ih svakim svojim postom podržavaš, eto, prosto nisam pametna.

Он се радује максималном уништењу једне и друге стране

Максималном слабљењу свих да би после појео као хијена лешине

Ima toliko dobrih fakulteta, nek je nas dobar, ok, ali me nervira to busanje u srpstvo tipa mi smo naji te gluposti.
Evo koliko smo naj.
Slika i prilika kako ne treba.
Hajde onda i ja malo ( da se busam):
Dok sam bio student, svake godine, na Elektrijadama je rang lista fakulteta (iz bivše nam naše) izgledala otprilike ovako:
1. Beograd 1
2. Beograd 2 - beogradski ETF je uvek nastupao sa dve ekipe u takmičenjima u znanju,..
3. Zagreb ( ili Novi Sad).
4. --II--
5/6/7.... Banja Luka, Titograd, Skoplje, Niš, Ljubljana,..

Hajde onda i ja malo ( da se busam):
Dok sam ja bio student, svake godine na Elektrijadama je rang lista fakulteta (iz bivše nam naše) izgledala otprilike ovako:
1. beograd 1
2. beograd 2 - Beogradski ETF je uvek nastupaš sa dve ekipe u takmičenjima u znanju,..
3. Zagreb ( ili Novi sad).
4. --II--
5/6/7.... Banja Luka, Titograd, Skoplje, Niš, Ljubljana,..

Lepo si napisao: To je bilo.

Pratim ja rang i sada,..
Kada su nam ukinute sankcije (posle Slobe) za 200 mesta nam je skočio univerzitet,.. Oni tamo (na Zapadu) rangiraju i politički (tj. kažnjavaju) ,.. ali još smo iznad Zagrebačkog (možda i za 100-inak mesta).

Vrlo vetovatno da si upuceniji od mene u ta pracenja I poredjenja, ipak si u struci, ok.

Back