jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
a ti bre kakvo ti bre oces sas ovaj amragedon
Neću ja ništa SAS taj armagedon.To je armagedon JS iz njihovog svetog glasila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti bre kakvo ti bre oces sas ovaj amragedon

Neću ja ništa SAS taj armagedon.To je armagedon JS iz njihovog svetog glasila.
![]()

armagedon je promena nachina razmisljanja i svesti
nothing special![]()

pogresno... to si ti izmislio jel tako
Armagedon je Bozji rat
u kome ce se Bog u buducnosti obracunati sa svim zlom na zemlji......
unistice sve zlo sa zemlje ukljucujuci i zle ljude ...
Ljudi obično pronalaze neprijatelja u neistomišljenicima, a i puni smo predrasuda, opterećeni i oštećeni prošlošću.
Imam - u praksi proverenu - teoriju koja se oslanja na jednu misao: Svaki čovek, kao i svaka knjiga, ima svoje dobre strane; treba samo preskočiti one koje nisu dobre. To apsolutno isto važi i za pojam vremena: treba preskočiti loše dane, odnosno ne dozvoliti im da utiču na ono što dolazi sutra.
Inače, agnostik sam.
Питање Борцу за рава животиња у ком си смислу агностик?
Ljudi obično pronalaze neprijatelja u neistomišljenicima, a i puni smo predrasuda, opterećeni i oštećeni prošlošću.
Imam - u praksi proverenu - teoriju koja se oslanja na jednu misao: Svaki čovek, kao i svaka knjiga, ima svoje dobre strane; treba samo preskočiti one koje nisu dobre. To apsolutno isto važi i za pojam vremena: treba preskočiti loše dane, odnosno ne dozvoliti im da utiču na ono što dolazi sutra.
Inače, agnostik sam.
Ako znaš šta je agnosticizam, onda znaš i šta znači biti agnostik.
Možemo ovde da pričamo o crvenom kartonu koji sam ti dala, ako to želiš.
Ако си ти агностик како дефинишеш себе , мораш прво дефинисати мени која си врста агностика да ви могли да уђемо у дискусију,а картони су небитни биће их још или их неће бити.
Pa ne moram ništa.
Ja na pdf. Religija ne insistiram da mi bilo ko definiše svoja životna načela.
Ali, ajde de: mislim da se ne može dokazati postojanje Boga, isto kao što mislim da se ne može ni osporiti njegovo postojanje. Takođe, za mene je pitanje nečije vere lična stvar. Ne očekujem da se doživljaj Boga može objasniti (isto kao što ja, koja se krećem "u umetničkim vodama" ne mogu objasniti pojam nadahnuća).
Dovoljno?
A apropo kaznenih kartona: ovde nema "jednakijih" od drugih. Pravilnik važi za sve.

Постојање Бога се ни не доказје у Бога се верује или не верује,личини избор ту не постоји не бираш да ли ћеш веровати или нећеш,то је осећај надахнутости то је осећја вере. Вере је вера у свим религијама.Верује се у нешто над и веће ,верује се у творца у доброту у љубав.
Религиозност је лична ствар и људи припадају заједницама у складу са традицијом (наслеђем)или по неком свом избору.Заједници припадају чак и неки не верујући.
Питао сам те каој си тип агностика јер се обично из тврдње да је неко агностик крије атеиста.На основу твог "описа"верских осећања . Ти си ипак ближа атеизму са сумњом да ипак постоји надбиће.
Екстремизам и увреда се обично крију иза благих речи а не јаких ,јаке речи одбијају људе и/или служе за скретање пажње,благим речима се врши подилажење напуклим људским осећањима,или се покушава преко благих речи изругати нечему
на двосмислен начин.
И у свему се можемо договорити и дискутовати,али једнаки нисмо ти си "пендрекаш"
како неко од модератора назва вашу касту,а ја сам у божијој мисији
Stajiću prijatelju, ti znaš engleski, pogledaj ovo pa prokomentariši, smešno je! U vezi ovoga što si pomenuo...Samo pomislimo na ekolosku katastrofu i globalno zagrevanje, nista drugo nam nije potrebno!
Stajiću prijatelju, ti znaš engleski, pogledaj ovo pa prokomentariši, smešno je! U vezi ovoga što si pomenuo...
Evo pogledaj na brzaka ako nisi video.
![]()
Ja sam upravo naglasila kako mislim da se religiozni doživljaj ne može (a i ne mora) objasniti.
"Lična stvar" podrazumeva slobodu da se veruje ili ne veruje. Dakle, ne delim ljude na vernike i ateiste.
Neko može verovati u dobrotu i ljubav a da ipak ne veruje u Tvorca. S druge strane, ima ljudi koji se kunu u Boga ali sami nisu u stanju da pruže ljubav.
Ljude ne diskvalifikuje verovanje ili neverovanje, već licemerje.
p.s. Pendrekaš je ružna reč; "urednik" je adekvatnija. No, i iznad "pendrekaša" postoji supervizija koja je sastavila Pravilnik medija zvanog "Krstarica". Moja uloga, kao moderatora, sastoji se u tome da pomognem da ovako osetljiv pdf. liči na prijatno mesto, na kome će ljudi razmenjivati mišljenja bez uzajamnog vređanja i mogućih svađa.
p.p.s. Agnosticizam je, u osnovi, blizak ateizmu. U mom slučaju, to nema nikakve veze sa ulogom moderatora. Verovao ti ili ne, ovde su mi dragi čak i oni čiji se životni stavovi dijametralno razlikuju od mojih.
И ја сам одлучно против давања деце у хранитељске породице друге конфесије,јер се може сматрати да се тиме врши асимилација,било би врло занимљиво чути реакције да је обрнути случај.