Bulletdodger
Iskusan
- Poruka
- 6.831
Da li treba da ti naglasim da poreklo rasa do dana danasnjeg nije naucno (zadovoljavajuce) objasnjeno?
Zato i neki ludi Ameri tvrde da su Azijati ili vanzemaljci ili meshanci ljudi i vanzemaljaca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li treba da ti naglasim da poreklo rasa do dana danasnjeg nije naucno (zadovoljavajuce) objasnjeno?

Tako je...i to sam uvideo jos na pocetku FATAL ERROR-ovih postova...jer sam znao da sve sto mu se kaze, ima da okrene za 180 ....Mada ne znam sta mi bi, pa se upusti u toHrišćanski vernik treba da skine sa sebe obavezu propovijedanja neverujućim. .........
Hrišćanski vernik treba da skine sa sebe obavezu propovijedanja neverujućim.
.......samo da ne pochnu uvrede i niski udraci.

E toga ima previse ovdeeee......tako da mogu ti kazem u ime svih, da mnogo trazis![]()

E zato kad ulazis na RELIGIJU, ti moras da naucis ko ja, da levitiras.....Pa ako ne mozhe bez njih , bar malo da porastu ti niski udarci , ce se sapletem od neki da poginem![]()

E zato kad ulazis na RELIGIJU, ti moras da naucis ko ja, da levitiras.....![]()
ma brate.....ovde na RELIGIJI jedva levitiram i za sebe, a kamoli sa nekim na krkaceAko ne nauchim skoro , ti cesh mene na krkachu , ali ne boj se , nisam tezhak![]()

Upravo si priznao da smo svi braca i sestre od Adama i Eve...jedino se razlikujemo zbog podneblja tj klimatskih razlika...Rase su socijalni, a ne biološki koncept.
Rase kao takve ne postoje, postoje ljudi koji imaju tamniju boju kože nego neki drugi, ali i među njima ima na desetine prelaznih oblika.

ma brate.....ovde na RELIGIJI jedva levitiram i za sebe, a kamoli sa nekim na krkace
Nauci sto pre...inace pogibosmo zajedno

Rase su socijalni, a ne biološki koncept.
Rase kao takve ne postoje, postoje ljudi koji imaju tamniju boju kože nego neki drugi, ali i među njima ima na desetine prelaznih oblika.
Isto kao i životinje... mačka je mačka, bila ona persijska ili sijamska, ili mešavina.... bitno je da mogu da se razmnožavaju.

Upravo si priznao da smo svi braca i sestre od Adama i Eve...jedino se razlikujemo zbog podneblja tj klimatskih razlika...
PS Pomoz Bog brate Sizife![]()
Bravo.....upravo si vesto izbegao zamku, koju sam ti spremio .... svaka cast.....Za ovo tvoje imam odgovor, ali se povlacim ovaj put

Ne mogu da verujem da niko,danima već,ne napada modove..
ps..ne,ne tražim djavola,izvinte na digresiji..![]()

Izgleda da djavo ponekad i sam dodje,bez da ga zoveš..
![]()

Ево, ја ћу свечано да отворим "пролећну сезону"....
![]()
![]()
![]()