eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima da nas bude.
A iduće godine u ovo vreme svi ćemo biti milioneri.![]()

зар се опет враћамо у 90-е?![]()

Ма јок, већ цитира Дела...![]()
Taman posla!
Radije bih se vratila u vesele sedamdesete.
Ne vraćamo se. Idemo dalje.![]()
ма та ме реч милионер плаши.
а ако је делбој у питању, онда одох у подрум да видим имам ли који сахат.

Ja sam jednom našla 200 DEM u knjizi, na najzabačenijoj polici. I do dan-danas to je ostala misterija za mene. Sećam se samo da sam tada bila bez para, i da mi je taj novac izgledao veliki kao kuća.
Posle sam isprevratala sve knjige, al - džabe.![]()

ја сам тад био мали, али кажу да је било лудо.
, a u drugom dovoljno velika da ga doživim. Ja sam jednom našla 200 DEM u knjizi, na najzabačenijoj polici. I do dan-danas to je ostala misterija za mene. Sećam se samo da sam tada bila bez para, i da mi je taj novac izgledao veliki kao kuća.
Posle sam isprevratala sve knjige, al - džabe.![]()
, а ти срећни добитник.U jednom periodu sedamdesetih i ja sam bila mala, a u drugom dovoljno velika da ga doživim.
Zaista je bilo ludo. Uff ...![]()

Ili tata hteo da proveri da li učiš...можда је мама сакрила од тате па заборавила, а ти срећни добитник.

Kad smo kod Del Boy-a, setih se onog Rodnijevog "if there is such a thing as reincarnation, knowing my luck, I'll come back as me again..."
Ili Trigerovog "Im listening to Mozart Concerto number 5 in D minor... it has no words in it... it's the karaoke version..."

можда је мама сакрила од тате па заборавила, а ти срећни добитник.
Moj brat se zove isto kao i jedan lokalni zemunski krimoš, koji je jedno vreme čak i živeo u mojoj zgradi. Da ne pominjem da imam čitavu kolekciju sudskih poziva, objašnjavam ja da moj brat niti živi kod mene niti je to taj kog traže, al' ne vredi. A što vole da dođu nedeljom u sedam ujutru.... uf.E,ovo moram da vam ispričam,davno je bilo al zanimljivo.
Dodje policija i pitaju me;jeste li vi XX?

ма ћути мене су тако малтретирали, сакрију ми уџбеник, па ме питају јесам ли учио, а ја кажем па наравно..........а после тога катанац и плаветнилоIli tata hteo da proveri da li učiš...![]()

Taman posla!
Radije bih se vratila u vesele sedamdesete.
Ne vraćamo se. Idemo dalje.![]()

Armagedon dragi moji, armagedon iza ćoška, samo što nije!
![]()
замисли вечерашње испирање у дворани.Evo ga ...![]()
spašavaj se ko može.
![]()