- Poruka
- 10.204
Бичевање и вериге су забрањене канонима... Попијеш одлучење од цркве због имитације светостиPost je neophodan, a ovi liberali u mantijama ga ublažavaju i ukidaju.
Bičevanja, klečanje, verige - to su isto dobre stvari.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бичевање и вериге су забрањене канонима... Попијеш одлучење од цркве због имитације светостиPost je neophodan, a ovi liberali u mantijama ga ublažavaju i ukidaju.
Bičevanja, klečanje, verige - to su isto dobre stvari.
Odličan izbor muzike...tragedija.
To su gluposti. Gde piše?Бичевање и вериге су забрањене канонима... Попијеш одлучење од цркве због имитације светости
ли се кумство одбија?
Сам си настран језуито...Zilote, ti si đak razmaženog ruskog monaštva. Još je sv. Ignjatije Brjančaninov pisao da je rusko monaštvo u haosu, razmaženo, nastrano i da je blagodat pala na minimum.
Gledam u čarobnu kugluСам си настран језуито...
И Да... Цео живот живим у свили и кадифи, на државном буџету ко државни манастири...
Драго ми је да си ме прозорљиво разобличио, иде ти аман то блејање у слике и визуализације онога што помислиш...
Већ је била тема фалсификовања МП језуита, дела светих отаца...Манастири су се данас претворили у уточишта разврата, на неким местима отворена, на другим лицемерјем, у места прогонства, у места изнуде и других разних злоупотреба.
To je iz njegovih pisama. On je pisao, skriptirao drevnu monašku praksu prema knjigama i žitijama. Nema originalnosti kao u sv. Isaka Sirina. Bolje bi bilo da se bičuješ ili nosiš verige umesto što dangubiš ovde. Kad je telo izmoreno nema vizija i prelesti.Већ је била тема фалсификовања МП језуита, дела светих отаца...
Ни не чуди што си толико полудео од мржње, нема који фалсификат ви Папићи нећете подметати светитељима...
Све је код светог Игњатија оличено оригиналношћу...To je iz njegovih pisama. On je pisao, skriptirao drevnu monašku praksu prema knjigama i žitijama. Nema originalnosti kao u sv. Isaka Sirina. Bolje bi bilo da se bičuješ ili nosiš verige umesto što dangubiš ovde. Kad je telo izmoreno nema vizija i prelesti.
+++
Da je bio pastir dobri, ne bi ostavio svoje stado!
Нема духовности, ако волиш људску славу и новац...Prozrela sam još ranije da je folirant i samoljubivac, pa me ovo ne čudi.
Nisam vernik ali volim da čujem pametne, iskrene i duhovne veroučitelje.
Баш напротив лаиче, тад је појачана духовна битка...Kad je telo izmoreno nema vizija i prelesti.
Ma nemoj. Šta ti znaš? Baš ti živiš u RPCZ iluzijama. Ti i tvoji ste otpad od RPCZ i to iz druge ruke reciklaža.Баш напротив лаиче, тад је појачана духовна битка...
Никад ниси дуго постио без хране и воде, зато о лупаш...
Ко пас би црко после три дана, а камо ли да 40 дана постиш само на причешћу...
Ти би од првог искушења демонског завршио у лудници, а камо ли цео пост да игноришеш и палиш духове сузама и молитвом...
Чича, први пут да осетиш демонско присуство, не би никад више причао храбро о било чему духовном... Тресо би се ко прут и дан данас на сам помен...Ma nemoj. Šta ti znaš? Baš ti živiš u RPCZ iluzijama.
Ко пас би црко после три дана, а камо ли да 40 дана постиш само на причешћу...
Ти би од првог искушења демонског завршио у лудници, а камо ли цео пост да игноришеш и палиш духове сузама и молитвом...
1. Korinćanima 11,28 | Zato neka čovjek ispituje sam sebe, i onda od kruha neka jede i od čaše neka pije! |
1. Korinćanima 11,29 | Jer tko jede i pije nedostojno, sud sebi jede i pije, ne razlikujući tijela Gospodnjega. |
1. Korinćanima 11,30 | Zato su među vama mnogi slabi i bolesni, i preminuše mnogi. |
1. Korinćanima 11,31 | Jer kad bismo sami sebe sudili, ne bismo bili suđeni. |
1. Korinćanima 11,32 | Ali kad nas sudi Gospodin, kazni nas, da se ne osudimo sa svijetom. |
1. Korinćanima 11,33 | Zato, braćo moja, kad se sastajete da jedete, pričekajte jedan drugoga! |
1. Korinćanima 11,34 | Ako li je tko gladan, neka jede kod kuće, da se na osudu ne sastajete. A ostalo ću urediti, kad dođem. |
Svašta sam ja video dok si ti još stao u pelene.Чича, први пут да осетиш демонско присуство, не би никад више причао храбро о било чему духовном... Тресо би се ко прут и дан данас на сам помен...
Не знаш шта причаш, јер ћеш га на крају и дозвати ко гомила форумаша овде...
Па види се да си полудео...Svašta sam ja video dok si ti još stao u pelene.
Ti si u raskolu i šta ti znaš. Nemaš se čime osoliti. Nema blagodati kod tebe.Па види се да си полудео...
Само се луд хвали демонским визијама која су казна за грехе...
Пусти мене и гледај своје грехе...Ti si u raskolu i šta ti znaš. Nemaš se čime osoliti. Nema blagodati kod tebe.
Ne nadimam se. A ti si kleti raskolnik. Otpadnik obični. Đavo vas veje ko prašinu rastura okolo u hiljadu jurisdikcija.Пусти мене и гледај своје грехе...
Схвати да си дно смирења и нећеш се ничим надимати ко лудак...
Не могу исповедници и чувари вере да буду расколници Гедо, џаба тако неурозан покушаваш да ухватиш реалне истине садNe nadimam se. A ti si kleti raskolnik. Otpadnik obični. Đavo vas veje ko prašinu rastura okolo u hiljadu jurisdikcija.
Čuvar vere je i knjiga.Не могу исповедници и чувари вере да буду расколници Гедо, џаба тако неурозан покушаваш да ухватиш реалне истине сад