Plauer1
Aktivan član
- Poruka
- 1.057
...kako se osecate povodom toga ,osecanja naviru?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno mu se javio neki svetac u san da treba da vozi auto od 150 hiljznam da pedja vozi masinu od 64000 evrica. info od prosle godine
Nisam znao tko je on, a koliko vidim pogrijesio si....kako se osecate povodom toga ,osecanja naviru?
Provjeris prvo i moze se gledati besplatno. Nisam vjernik samo se s onim kratkim sta sam cuo se slazem.malo sam pogresio jer je to klip od pre 4 meseca
ne znam da li to menja situaciju
Pise samo da je za clanove. Ne mislim se uclanjivat da provjeravam. Postani clan pa nam javi.pogledaj onaj klip sto sam ja objavio
Koje price? Ovo sta si lazno naveo da naplacuje svoje klipove koje si stavio u naslovu teme ili ovo za sta sam stavio link? Retoricko pitanje naravnokapiras li smisao ove price?
aj zdravo
to što je monetizovan kanal je ok ali to što ima klipove za koje moraš da se učlaniš tj. platiš da bi im pristupio. to je sramota...obrukao se...
I pre velikih ratova i pre komunista i pre ovih današnjih, znali su naši kakvi su popovi...samo se danas mnogi foliraju i lažu sami sebe.to što je monetizovan kanal je ok ali to što ima klipove za koje moraš da se učlaniš tj. platiš da bi im pristupio. to je sramota...obrukao se...
Оунли фенс?Pise samo da je za clanove. Ne mislim se uclanjivat da provjeravam. Postani clan pa nam javi.
ja sam ga neko vreme slusao/pratio. msm ono, prica je dobra i skroz deluje ok i prihvatljivo, ali sa druge strane, jos jedan neradnik sa besnim kolimaNisam znao tko je on, a koliko vidim pogrijesio si.
Provjeris prvo i moze se gledati besplatno. Nisam vjernik samo se s onim kratkim sta sam cuo se slazem.
Пеле је перионица новца... Ништа се не саблажњавај, већ бежи од таквих што даље, поред таквих само може да изгубиш или оповршиш веру која захтева дубину и висину богомислија...kapiras li smisao ove price?
aj zdravo
evo ja sam zapratila i opet iskače isto obaveptenjePise samo da je za clanove. Ne mislim se uclanjivat da provjeravam. Postani clan pa nam javi.
Sta vjera zahtjeva?Пеле је перионица новца... Ништа се не саблажњавај, већ бежи од таквих што даље, поред таквих само може да изгубиш или оповршиш веру која захтева дубину и висину богомислија...
Пеле се бацио на социјалне теме, пошто за духовне ем што није дорастао, ем што клијенти желе лагане причице за сврставање у савремени тор за блејање...
Вера захтева светост... Тј. Здравоумље - чистоту душе и тела од греха...Sta vjera zahtjeva?
Budes prost vjernik.
Bogu se molis na Liturgijama.Pricescujes se.Cinis dobra djela i ne filozofiras.
Појасни своје мистичне полусмисленице... Коме треба наћи ману, и сасути му је у лице кад се прави здрав и просвећен?Наш народ свакоме нађе ману. Осим онима којима треба наћи.
Потписујем...ali sa druge strane, jos jedan neradnik sa besnim kolima
Ономе за кога пола Србије гласа.Појасни своје мистичне полусмисленице... Коме треба наћи ману, и сасути му је у лице кад се прави здрав и просвећен?
Svi moji grijesi i dobra djela ce pred Gospoda,a ti filozofiraj za sebe.Вера захтева светост... Тј. Здравоумље - чистоту душе и тела од греха...
То ти нико Ил није знао да каже, или није смео...
Краду изборе бандити... Не веруј да народ гласа за лажовчине, пола ни не излази на избореОноме за кога пола Србије гласа.