- Poruka
- 10.204
Није то филозофија неуки човече, него захтев вере коју је дао апостол Павле... Не читаш Свето Писмо, зато и мислиш да понешто разумеш о православљу...Svi moji grijesi i dobra djela ce pred Gospoda,a ti filozofiraj za sebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није то филозофија неуки човече, него захтев вере коју је дао апостол Павле... Не читаш Свето Писмо, зато и мислиш да понешто разумеш о православљу...Svi moji grijesi i dobra djela ce pred Gospoda,a ti filozofiraj za sebe.
Ti se drzi svoga,ja cu svoga.Није то филозофија неуки човече, него захтев вере коју је дао апостол Павле... Не читаш Свето Писмо, зато и мислиш да понешто разумеш о православљу...
Нећеш ти изаћи пред Господа са таквим схватањем...Ti se drzi svoga,ja cu svoga.
Kada dodjemo pred Gospoda dobit cemo platu svoju.
Pa znam ja da nisam cist.Znam ja da cu na sud.Нећеш ти изаћи пред Господа са таквим схватањем...
Изаћи ћеш на Његов суд, а не пред Пречистога Христа, пред Чијим Лицем не стоји ништа нечисто
Цинични, Једно је смртно грешан и горд, а друго несмртно грешан и богобојажљив...Pa znam ja da nisam cist.Znam ja da cu na sud.
Drago mi je da ima vas koji ste cisti.
Bit ce bolji svijet sto ima vise vas cistih i bezgresnih.
I pre velikih ratova i pre komunista i pre ovih današnjih, znali su naši kakvi su popovi...samo se danas mnogi foliraju i lažu sami sebe.
Na pope ruku!![]()
Оваки свештеници нису монаси, али су зато бизнисмени за туђе паре... Треба их подржати у таквом паразитирању у друштву, јер "и они су људи" и сл...Свештеници нису монаси, нити су подвижници било ког типа.
Наравно, као и од осталих интелектуалаца, и од њих се очекује складно и разумно понашање !
Odo' ja u zadnju klupu,a ti kao dobar djak budi u prvoj.Цинични, Једно је смртно грешан и горд, а друго несмртно грешан и богобојажљив...
Различите су врсте грешности, од несмртне коју Бог прашта на суду до смртне коју Бог осуђује, ма ко ти био
Добро је да бар то схваташ... Свако добро од Господа ти желим, и да те Мајка Божија чува од самоумља.... Амин...Odo' ja u zadnju klupu,a ti kao dobar djak budi u prvoj.
Nadam se da cu i ja nakupiti ulja za svjetiljku.A kada dodje cas srce ce moje svjedociti za i protiv mene.
Prekidam diskusiju.Nismo na istom nivou.
Hvala.Добро је да бар то схваташ... Свако добро од Господа ти желим, и да те Мајка Божија чува од самоумља.... Амин...
Оваки свештеници нису монаси, али су зато бизнисмени за туђе паре... Треба их подржати у таквом паразитирању у друштву, јер "и они су људи" и сл...
Ћути ђавољи адвокату, сам знаш да попови морају да су скромни и да не штрче из фрижидера, ко овај празнов..."Бизнисмени за туђе паре",
шта ти је бре то ?
Као да те нека љутња тресе ?
Није све по твоме ??
Мораћеш се навићи ...
Ћути ђавољи адвокату, сам знаш да попови морају да су скромни и да не штрче из фрижидера, ко овај празнов...
Kakva skromnost izbija iz tebe.Добро је да бар то схваташ... Свако добро од Господа ти желим, и да те Мајка Божија чува од самоумља.... Амин...
Факти никад нису скромни...Kakva skromnost izbija iz tebe.
Не... Попови си дали завет узвишенијег живот од бураније... Није то секуларна професија, па да је поредиш са својом осредњошћу у животу и духу вере ..Па добро, то се очекује и од професора, судија, лекара ...
Dobro robiveče.Факти никад нису скромни...
Kao sta sam ranije napisao nisam vjernik samo mi je bezveze da se tako nesto naplacuje. Ne placam nista sta nuzno ne moram. Ne zelim biti rob ovog kapitalistickog sistema.evo ja sam zapratila i opet iskače isto obaveptenje
ako treba da se plati, to mi je bzvz
Туње пријасте, туње дадите им... Превод је "за бадава (џаба) примисте, за џаба и дајтеHristos je rekao Apostolima "besplatno" ste dobili , "besplatno" dajte .
stavljam rec besplatno pod navodnice jer se ne dosecam koji je tacno izraz u svetom pismu . mozda- badava
Добро није добро, ако није на прави начин... Поука је светог Василија Великог...Smatram da nije ok kao duhovnik ograničiti svoju blagodat ili mir koji bi nekome pomogao samo na ljude koji imaju ili mogu da plate.
Ali dobro, nisu ni duhovnici sveci, sve su to grešnici koji su na nekom putu, a videćemo na kom putu je Peđa.
Lično mi se ne sviđa kad duhovnici postaju javne ličnosti i selebritiji, ali bolje i on da gostuje nego neka nakaza.
Добро није добро, ако није на прави начин... Поука је светог Василија Великог...