Otac kažnjava brže od države

Pa zato sto je zenu frka. Ajde ovi mladji profesori ...njima je takvo ponasanje ucenika skoro pa normalno...ali ova zena je predavala u doba kada je to bilo nezamislivo i sigurno se tesko snalazi sa podivljalim ucenicima.

Искусни професор и педагог, са толиким стражем, не сме да покаже страх пред учеником, нити сме себи уопште
да дозволи да дође до физичког обрачунавања, у томе је поента. За понашање малолетника, увек су криви
одрасли.

А откуд ти знаш да није отишла код директора и обавестила га ? :think:
Јавност је за цео догађај сазнала преко Јутјуба, зато што је ученик који је цео догађај снимио мобилним, тај снимак поставио на Јутјуб ... просто к'о пасуљ. :dash:

:ok:

Јеси ли ти уопште прочитао текст?! :dash::dash::dash:

Видим, овде се нашли на окупу сви они који не знају да одгаје ни куче, ни маче, а камоли дете, да предлажу
радикалне методе.... :think:

1. Bas lupas
2. Otkud ti znas dali neko ima dete ili ne (vidi pod 1.)
3. Ne radikalne - vec primerene
4. Tebi ocigledno ne vredi argumentovati, ljudi napisu gomilu stvari sa argumentacijom svojih stavova, i onda se pojavi Vase visocanstvo i sve to popljuje sa diskvalifikacijama i bez ikakve kontraargumentacije (moze ti se) - pardon argumentacija ti je vidi sta je napisala Jeka!

p.s Ucitelje su dugo, dugo cenili ne samo u selima (sa popovima je druga prica)!

1. Bas lupas
2. Otkud ti znas dali neko ima dete ili ne (vidi pod 1.)
3. Ne radikalne - vec primerene
4. Tebi ocigledno ne vredi argumentovati, ljudi napisu gomilu stvari sa argumentacijom svojih stavova, i onda se pojavi Vase visocanstvo i sve to popljuje sa diskvalifikacijama i bez ikakve kontraargumentacije (moze ti se) - pardon argumentacija ti je vidi sta je napisala Jeka!

p.s Ucitelje su dugo, dugo cenili ne samo u selima (sa popovima je druga prica)!

Прво немој да ми се обраћаш тим неваспитаним и безобразним тоном! :rtfm:

Друго, ми који смо дуго на форуму, знамо се мало ближе, па тако знамо и ко има децу и породицу,
а ко не.

Треће, не да је радикална мера, него је талибанска мера одсецање руку, а било је и таквих идеја!

Четврто, ја сам изнела аргументе, а то што неки не знају да дискутују, јер су неваспитани и не слушају
саговорника, то је посебан проблем!

Искусни професор и педагог, са толиким стражем, не сме да покаже страх пред учеником, нити сме себи уопште
да дозволи да дође до физичког обрачунавања, у томе је поента. За понашање малолетника, увек су криви
одрасли.

Koja glupost. Ne sme da pokaze strah baba jedna kada joj majmuncina od dva metra preti i trazi od nje pod prisilom da mu prepravi keca.

Za ponasanje maloletnika krivi jesu odrasli tj njegovi roditelji samim tim pored tog majmuna sto je samarao profesorku i njegov otac treba krivicno da odgovara.

Nasilja nad profesorima, srećom, još nema, što je, možda, posledica urođenog straha mladih Britanaca od nastavnika. Velika Britanija je, naime, poslednja evropska zemlja koja je ukinula srednjovekovan način vaspitavanja učenika, u kojem važi pravilo da je batina iz raja izašla - tek 1986. godine.

mislite o tome...
a ti 011 ne vredjash kad kaze da neko nije sposoban? :think:

Sto je najgore ona zena i nije pokazala strah, jer bi svaka druga na njenom mestu zaplakala....a to shto nije prijavila je verovatno sto je pred penzijom, a mali degenerici su zasticeni kao beli medvedi, pa se plasila da ce dobiti otkaz. Missim njoj je skroz svejedno dal ce ga izbaciti ili ne. A mozda se plasila i da joj na ulici ne priredi nesto slichno.
A ovoj Streli zeli uskoro susret sa razbojnikom od 2 metra i 100 kila pa da vidimo njenu hrabrost. :D

Koja glupost. Ne sme da pokaze strah baba jedna kada joj majmuncina od dva metra preti i trazi od nje pod prisilom da mu prepravi keca.

Za ponasanje maloletnika krivi jesu odrasli tj njegovi roditelji samim tim pored tog majmuna sto je samarao profesorku i njegov otac treba krivicno da odgovara.

Понављам, није смела да дозволи да уопште дође до те ситуације!
Професор мора да држи конце у рукама, ако није то у стању, нека напусти просвету!

Родитељи јесу криви, али криви су и просветни радници! Они проводе са децом велики
део времена.
:rtfm:

Mali je najobicniji kriminalac i treba mu suditi kao odrasloj osobi i za primer mu odrediti bas zescu zatvorsku kaznu.

Активирај се у некој странци, па ако те изаберу за посланика, мењај законе, а не овде да тупиш којешта напамет,
јер нити си у просвети, нити имаш дете.

Thumb_0111_21.jpg

Znachi retard godine.

Прво немој да ми се обраћаш тим неваспитаним и безобразним тоном! :rtfm:

Друго, ми који смо дуго на форуму, знамо се мало ближе, па тако знамо и ко има децу и породицу,
а ко не.

Треће, не да је радикална мера, него је талибанска мера одсецање руку, а било је и таквих идеја!

Четврто, ја сам изнела аргументе, а то што неки не знају да дискутују, јер су неваспитани и не слушају
саговорника, то је посебан проблем!

Рећи некоме да лупа није безобразлук - већ аргументована констатација. То што је неки ....... предложио за руку је исто као и што неки напаљени клинци овде хвале "како је батица одрадио бакуту до јаја" (парафразирам) - и то не треба рачунати у озбиљне коментаре. Извињавам се што сам се Вашој висости обраћао (више нећу), пошто Ви имате посла само са онима који су дуго на форуму!

Понављам, није смела да дозволи да уопште дође до те ситуације!
Професор мора да држи конце у рукама, ако није то у стању, нека напусти просвету!

Родитељи јесу криви, али криви су и просветни радници! Они проводе са децом велики
део времена.
:rtfm:

Daj bre koje konce u rukama. Komsinica od moje sestre predaje u jednoj srednjoj skoli u Bg zena je non-stop na tabletama za smirenje.....jedva ceka raspust .

Рећи некоме да лупа није безобразлук - већ аргументована констатација. То што је неки ....... предложио за руку је исто као и што неки напаљени клинци овде хвале "како је батица одрадио бакуту до јаја" (парафразирам) - и то не треба рачунати у озбиљне коментаре. Извињавам се што сам се Вашој висости обраћао (више нећу), пошто Ви имате посла само са онима који су дуго на форуму!

Лупаш!

Back