- Poruka
- 8.889
Odličan u Tesli, da pogađam koji je trenutni?![]()
Netjesx pogoditi nema sxanse xDDD
zato sxto upisujem Sotziologiju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odličan u Tesli, da pogađam koji je trenutni?![]()

У шта се претворила тема, сукоб просветара и туризмолога....
Невероватно је како су успели од екскурзија да направе уносан бизнис и да ојаде родитеље. Ја кад сам ишла у
школу, школа ангажује аутобус, деца од куће понесу сендвиче, сокове и једини трошак, осим аутобуског
превоза, биле су улазнице за музеје. А данас су све искомерцијализовали и максимално отежали родитељима
подизање деце.
Upravo o tome govorim, ja bas bila na jednoj takvoj i onda mi podmecu automobile, televizore i ko zna sta.
ja zato i nisam isxao na ekskurzije. I Mislim da bi trebalo uwek bojkotowati ako je tzena nenormalno welika.
Netjesx pogoditi nema sxanse xDDD
zato sxto upisujem Sotziologiju![]()
![]()
![]()
E, to se već da zameriti profesorima... Pritisci kad neko ne želi da ide na ekskurziju... A što? A kako? A zašto? Pa moraš da se pravdaš, pa onda naprave da treba da se stidiš da kažeš da nećeš da ideš, pa onda, je l' su pare problem, skupićemo... Takvi su bili u mojoj školi, ne bih sad da generalizujem, ali verujem da je slično...
.ljudi nisam gledao snimak,al kontam kako se mali oseca,meni je razredna u srednjoj pakovala da padnem godinu jer je bila debil a ja to nicim nisam izazvao,svake godine sam isao na popravni i ona mi je namestala i treci al sam to uwek nekao sredio,na kraju kad sam zavrsio svi su je pljuvali a kad je delila diplopme svi su se smejali,ja sam iscupao moju,jos je likusa trcala da me poljubi i da cestita a ja dignuo ruku al je nisam udario.. onda je jos zvala moju kevu i kao plakala i glumila zrtvu.... tako da klinca ne krivim za to sto je uradio... matora zeljna onoga a ne moze pa se istresa na klince.....
Čudo. Ovamo de sam mislio da ćeš, neverovatno mnogo vas cene... ''Tesla ovo, Tesla ono...'' Je l' ste stvarno tolki vanzemaljci?
. (mozda me je delom preorijentisao i owaj forum..)Ljudi, ne znate vi tog klinca, pa dabar je inteligentniji od njega, 7 jedinica mu se nikako nije moglo napakovati.A tek jedinica iz vladanja......pa to ne moze niko da napakuje ni da hoce ako je tako zlatan.... e, da trebao je imati 9 jedinica ali je smanjeno na 7.

Alo bre o kakvom licemerju pricamo, jesi ti to mozda video facu tipa, ili profesorke. Nije receno ime (nicije) ni razred, nista sto bi ljudima koji ne poznaju "baju" znali o kome se radi!
Pod dva sve i da su rekli sve "bajine" podatke on je tukao profesorku na casu, a ne pusio travu iza skole - a nisu rekli nista! Ja i sad nema pojma o kome se radi.
Iz posta se moze zakljuciti da je profanka bila "bauk" - pa je zbog toga dobila batine, to mu otprilike dodje kao neka opravdana uzrocno posledicna veza! Pa *** ja sam u srednjoj imao profanku iz fizike kod koje kad dobijes 2 na 3 ili 3 na 2 ides kuci pevajuci, keceva ko pleve - masinska skola - pa nikome nije palo na pamet da lesi profanku, tresli smo se od straha ko j.bne zecice (ali to su bila neka druga vremena!
Dok god klinci ne mogu biti izbaceni iz osnovne skole, dok god ocena iz vladanja ne utice na opsti uspeh, dok god se u skolama shatro sve vise uci, a iz njih izlazi sa sve manje znanja bice ovako i sve gore i gore!
Uvodni post

- To je presedan koji ne treba da prođe nekažnjeno. Isključenje iz škole je jedna od mera, a postoje i neke druge kazne. Direktor te škole najpre će sprovesti disciplinski postupak protiv učenika, nakon čega će i prosvetna inspekcija uraditi svoj deo posla. Potrebno je ispitati šta je učenika navelo na ovakav postupak, ali i da se što hitnije zaštiti autoritet nastavnika. Taj sukob je verovatno postojao i ranije i pitanje je koliko su se stručne službe škole bavile njime. Pravi odgovor na slična dešavanja u učionicama, neprimerena normalnom civilizacijskom duhu, je isključivo prevencija i rad sa učenicama i roditeljima - istakao je pomoćnik ministra.
Na slučaj prebijanja profesorke reagovao je i državni tužilac Slobodan Radovanović, koji zahteva i da se detaljno ispita zašto se kasnilo sa reakcijom i prijavljivanjem incidenta nadležnim državnim organima. Da li zbog odlaska u penziju ili nečeg drugog, profesorka se nikom u školi nije požalila šta joj se desilo i ne želi uopšte da govori na tu temu. Veliko pitanje je i da li bi ovaj slučaj uopšte bio obelodanjen da nije osvanuo na internetu?
[/SIZE]
Owo je skroz tachno. Koliko god da osudjujem bilmeza. Owo je objektiwna chinjenitza... Da ona jednostawno je naprawila katastrofalne greske.. Ja mislim da bi ti profesori trebalo stwarno da budu sa wremena na wreme obrazowani, u nekim borliackim westinama ili nesto. Da im neko skrne paznju na oformiranje autoriteta. Da razumeju malo pojam borbe.Profesorka hemije je napravila pet velikih gresaka koje dobar prosvetni radnik ne sme sebi da dozvoli. To ne znaci da je opravdano tuci je, ali te njene greske velikim delom uticu na ponasanje delikventnog djaka. One su sledece:
0. Nije smela da posle toliko godina rada dozvoli sebi da bude djacima (u grupi) antipaticna. To nije stvar njene strogosti, nego pogresnog stava. Profesor moze vrlo lako biti i strog i voljen, ali ako nije nadmen i drzak.
1. Skoro mogu da tvrdim da nije dovoljno obrazlozila ocenu jer kad dobije argumentovano obrazlozenje ocene, u nezadovoljnom djaku se dosta smanjuje agresivnost koja proizilazi iz tog nezadovoljstva.
2. Nije smela da dozvoli da djak ne bude na svom mestu.
3. Kad je vec djak poceo da se otima o Dnevnik, trebalo je da profka, usled nedostatka snage da otme Dnevnik, izadje iz ucionice i prekine cas i dovede obezbedjenje koje ce odrzati red i odmah zatim da podnese prijavu protiv doticnog djaka direktoru skole u pismenoj formi. Ukoliko Dnevnik bude ostecen, doslo bi do prepisa dokumenta i to je lako, a djak bi bio iskljucen iz skole i verovatno niko ne bi dobio batine. Ni slucajno nije smela da udari djaka.
4. Kada je vec doslo do tuche, nije trebalo da se cima sa djakom oko Dnevnika, vec da pokusa da napusti ucionicu i uradi kao sto je dato pod tri.
Da je jednu od ovih stvari uradila pametnije, bolje bi prosla.
A o djaku necu da komentarisem, zato sto postoje ovakvi ogromni propusti osobe koja je mnogo starija i odgovornija od njega. Ne pravdam ga, samo ga necu komentarisati.
Profesorka hemije je napravila pet velikih gresaka koje dobar prosvetni radnik ne sme sebi da dozvoli. To ne znaci da je opravdano tuci je, ali te njene greske velikim delom uticu na ponasanje delikventnog djaka. One su sledece:
0. Nije smela da posle toliko godina rada dozvoli sebi da bude djacima (u grupi) antipaticna. To nije stvar njene strogosti, nego pogresnog stava. Profesor moze vrlo lako biti i strog i voljen, ali ako nije nadmen i drzak.
1. Skoro mogu da tvrdim da nije dovoljno obrazlozila ocenu jer kad dobije argumentovano obrazlozenje ocene, u nezadovoljnom djaku se dosta smanjuje agresivnost koja proizilazi iz tog nezadovoljstva.
2. Nije smela da dozvoli da djak ne bude na svom mestu.
3. Kad je vec djak poceo da se otima o Dnevnik, trebalo je da profka, usled nedostatka snage da otme Dnevnik, izadje iz ucionice i prekine cas i dovede obezbedjenje koje ce odrzati red i odmah zatim da podnese prijavu protiv doticnog djaka direktoru skole u pismenoj formi. Ukoliko Dnevnik bude ostecen, doslo bi do prepisa dokumenta i to je lako, a djak bi bio iskljucen iz skole i verovatno niko ne bi dobio batine. Ni slucajno nije smela da udari djaka.
4. Kada je vec doslo do tuche, nije trebalo da se cima sa djakom oko Dnevnika, vec da pokusa da napusti ucionicu i uradi kao sto je dato pod tri.
Da je jednu od ovih stvari uradila pametnije, bolje bi prosla.
A o djaku necu da komentarisem, zato sto postoje ovakvi ogromni propusti osobe koja je mnogo starija i odgovornija od njega. Ne pravdam ga, samo ga necu komentarisati.

Joooooj sto volim ovakve pametne,...
volela bih ja tebe da vidim da na njenom mestu i da vidim da li bi se ti tako posanala po ovim "parvilima" sto si napisala![]()
![]()
Verujem da je ona zena sa mnogo iskustva i radnog staza zna kako treba da se ponasa ali problem je taj sto DECA NISU VISE DECA i ne ponasaju se NORMALNO i problem je taj sto se profesori uopste ne postuju!!! I da nisu deca kriva profesori su krivi, jadna deca oni svi znaju za 10 samo im profesori dele keceve onako bez ikakvog razloga
Daaaaaaaaaaaaj molim te!
Ja mislim da bi ti profesori trebalo stwarno da budu sa wremena na wreme obrazowani, u nekim borliackim westinama ili nesto. Da im neko skrne paznju na oformiranje autoriteta. Da razumeju malo pojam borbe.
Autoritet se kod djaka stvara argumentovanim radnjama i rechima. Ne bi me niko naterao da lomim nokte radeci neki kugk fu na nekim seminarima kad moze i bez toga. I tako je dosta debilnih seminara na kojima politicari muljaju pare a ni djaci ni skole ni profesori nemaju koristi od toga.

. Pishem V kad pishem owako olowkom (:Taj vo od 15 god zivi dve ulice od moje. Ima jos 7 jedinica tako da nemam pojma sta je hteo ovim da postigne. Brat mu je sasvim normalan, mislim da studira hemiju u novom sadu....
A Morkica (profesorka) predaje hemiju . . . tog vola vaspitavati samo lopatom!
To je cinjenica. Posto sam iz S. Mitrovice znam da su joj i palili kosu, tukli....., ta skola je poznata po mnogo cemu. Ja sam isao u ekonomsku, jedna profesorka je srusila od 30 ucenika 26 na popravni, iz ekologije, ali nikiom nista, nikom nije palo na pamet ni glas da povisi na nju. Taj moron je imao jos 7 jedinica i to mu apsolutno nije nista znacilo, ima i jedinicu iz vladanja, zbog tuca........ Ma to lepo treba fekalno obradjenom motkom preko ledja pa da vidik kako ce iduci put tako nesto da napravi.