момоа
Legenda
- Poruka
- 69.418
Bit ce dostaСамо то ?
Bit ce dostaСамо то ?
Bit ce dosta
А Србима, шта би њима радио ?
Now THIS is against the rulesRaspustio je kao sestojanuarsku skupstinu
Now THIS is against the rules
Ovo je tipičan Srbin, ne znam o čemu ti.Шта је теби Максо,
јеси доживео трансфер усташко-циганског лудила ?
Е видиш сад како је њима,
са каквим мислима живе ...
Ovo je tipičan Srbin, ne znam o čemu ti.
Tvoju ćemo Montenegro.Raspustio je kao sestojanuarsku skupstinu
ovo krme bi trebalo s vremena na vreme dobro isutiratihttps://www.danas.rs/kolumna/marko-vidojkovic/osudjen/
Ипак Срби, немојте га каменовати,
нормално је да робијаш мрзи државу, па и народ.
Ali Markić uvek rasproda ceo tiraž__________ utisak a
A možda ima talenat da nam prikaže pogled na svet kroz oči lenjguze i besne dece socijalizma kojoj sve pripada i nikad ništa oni, nit smrde nit mirišu?ovo krme bi trebalo s vremena na vreme dobro isutirati
Ne čitaju mi se njegove bljuvotine, ali ako ta rečenica nije izvučena iz konteksta lik je ozbiljno postao poremećen
Izgleda da traži da dobije .. a kada bi dobio drekao bi ..
A nekad je bilo najnormalnije da onaj koji traži dobije preko tintare i primiri se. Drugi razumeju zašto je dobio i shvate to kao njegovu potrebu ...a sada
Gde nam se Stugots krio od poziva za u VJ ‘99?Kada vi radikali kažete za nekoga da je autošovinista, znači da je taj najveći patriota.
Jer vi ste jedini izdajnici i strani plaćenici.
On će biti najuren a neki od “Drugosrbijanaca” zatvoreni.Кад будемо оног Бугојно-мунЗе стрпали у бувару неће ни луди Видојковић смети да лаје.
Kada vi radikali kažete za nekoga da je autošovinista, znači da je taj najveći patriota.
Jer vi ste jedini izdajnici i strani plaćenici.
On će biti najuren a neki od “Drugosrbijanaca” zatvoreni.
ok lik..kvalitetno pljuje psihopatu i to mi se sviđa
Ili ispod,predpubertetski uzrast.Pedofolija bi bila da je ona imala trinaest godina.
netacno.........u ameriku, osudjenici na smrt svako jutro , uz pevanje himne, odusevljeno pozdravljaju podizanje americke zastave u zatvoru.https://www.danas.rs/kolumna/marko-vidojkovic/osudjen/
Ипак Срби, немојте га каменовати,
нормално је да робијаш мрзи државу, па и народ.
sto grozno......? i moja prva imala 15........bas bilo lepo.To nije pedofilija. To je jednostavno brak sa maloletnicom. Jeste grozno, ali to nije protiv zakona.