- Poruka
- 4.767
Baš me briga za društvo. Nekima je masturbacija greh i šta ćemo sada?Ima zakon a ima i kako društvo gleda
Baš me briga za društvo. Nekima je masturbacija greh i šta ćemo sada?Ima zakon a ima i kako društvo gleda
Izvini ali ******* maloletnica nije isto što i masturbacijaBaš me briga za društvo. Nekima je masturbacija greh i šta ćemo sada?
Ja samo kažem kako neki na to gledaju. Zakon je jači od onoga što društvo misli.Izvini ali ******* maloletnica nije isto što i masturbacija
Stugotse, gde si se sve krio od poziva za u JNA/VJ devedesetih, priznaj!Kada vi radikali kažete za nekoga da je autošovinista, znači da je taj najveći patriota.
Jer vi ste jedini izdajnici i strani plaćenici.
Vaše cenjeno mišljenje o tome?To je efebofolija, međutim nema ________ osobina
Stugotse, gde si se sve krio od poziva za u JNA/VJ devedesetih, priznaj!
Ah, gos’n Maks, a Romi i njine svadbe, kad gđica tužilac izjavi da nema povrede zakona jer on hoće da prizna dete samo ako se venčaju, a znaju da dotični nema love da mu se naplati alimentacija baš nikad?Zapravo jeste pedofilija, samo što je u Srbiji pedofilija legalna.
To je trenutak rađanja “druge srbije”. 🤣
Sve je bolje od prve supruge tvog predsednika, kako se zvaše nakaskinjaAh, gos’n Maks, a Romi i njine svadbe, kad gđica tužilac izjavi da nema povrede zakona jer on hoće da prizna dete samo ako se venčaju, a znaju da on nema love da mu se naplati alimentacija baš nikad?
Zavisi kako ko, negde je jedino bitno da ga ne doteruju puškom kod matičara, ako čovek kaže “da” onda je sve OK.Ima zakon a ima i kako društvo gleda
Zapravo jeste pedofilija, samo što je u Srbiji pedofilija legalna.
Nazalost, izgleda sa nije izjavio ono sto pise u naslovu, a taman sam mislio da ga kanonizujem za svetitelja
hvala im puno na raspadu jugoslavijeTo je trenutak rađanja “druge srbije”. 🤣
Nisam? Mrzim svaki kamen zemlje Srbije.Па ево ни ти ниси то изјавио,
али бих ја могао да кажем да је то твоје становиште, зар не ?
Е видиш, глупан је променио наслов ...
Mrzim svaki kamen zemlje Srbije.
damn that shit ***** manNisam? Mrzim svaki kamen zemlje Srbije.
Eto, sad jesam
Odavde do TokijaКолико ?
Odavde do Tokija
Raspustio je kao sestojanuarsku skupstinuШта би радио Србији ?
Raspustio je kao sestojanuarsku skupstinu
Srbija je zemlja izdajnika, šta si iznenađen?Шта би радио Србији ?