Osuđen na smrt zbog petarde koju je bacao sa unucima?! javnost uznemirena događajem u padinskoj skeli! oglasio se i poznati glumac (foto)

Милун, веома је трагичан распад те творевине.
Свака страна имала је бар 1 тог кога сте хтели да склањате.
Свако данас може у било коју земљу из окружења и бивше сфрј без проблема.
Обични људи се друже.
сфрј је тамо где је.
нема је.
дружите се волите поштујте
толико
to je zelja celog covecanstva al ne pita se obican svet vec oni koji su alavi na tudje resurse, teritoriju, pljacku...........
Shvatam da su narodi, bar balkanskih zemalja ne svojom voljom postale NATO-kolonije , al trebali su pruziti bar malo otpora svojim korumpiranim politicarima u procesu uvlacenja tih naroda u NATO.
Setimo se otpora srpskog naroda jos od 1987 Milosevicu kojega je NATO ipak uspeo instalirati u Srbiji i koji je obavio posao kako to danas radi "patriot" Zelenski u ukrajini. A sta se tada dogadjalo u ostalim republikama SFRJ........? Nista, kao ovce , ti narodi su, vodjeni americkim agentima Tudjmanom, Izetbegovicem Djukanovicem.......... poslusno stali u red za NATO-klanje koje predstoji u skoroj buducnosti.

Ne mogu se druziti i postovati onog koji je svoju slobodu i dostojanstvo prodao ZA NISTA, americkim interesima...........ZASTO, HAJDE NEKA OBJASNE, ZASTO SU USLI U NATO...........?
 

Back
Top