Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Au,ja sam mislila da ti imas barem 15 godina,a ono 13....

pa i mrvica u tvojim godinama..dok ti dodjes do 20-e....

pa i mrvica u tvojim godinama..dok ti dodjes do 20-e....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam čisto lice, nemam bubuljica.I bleda sam.
Ali ne volim puder i slično. Samo ponekad namažem lice kremom.
I nekad mi se vide podočnjaci a korektor retko stavim samo baš kad je kritično, čisto radi reda.
Maskare, međutim, baš volim.![]()
Shta zene, zene... Ja osim sapuna, shampona, dezodoransa, kupke, regeneratora, kreme za ravnu kosu, spreja za sjaj kose, pincete, elektrichnog depilatora, parfema, zimi pudera, kreona, maskare, senke, rumenila, pegle za kosu, lakova za nokte, turpije, kreme za ruke, maramica za chishcenje shminke, i labella ne koristim nishta drugo visheEhehe, zene... Ja osim sapuna, sampona i dezodoransa ne koristim nista drugo vise. Cak ni penu za brijanje![]()
Shta zene, zene... Ja osim sapuna, shampona, dezodoransa, kupke, regeneratora, kreme za ravnu kosu, spreja za sjaj kose, pincete, elektrichnog depilatora, parfema, zimi pudera, kreona, maskare, senke, rumenila, pegle za kosu, lakova za nokte, turpije, kreme za ruke, maramica za chishcenje shminke, i labella ne koristim nishta drugo vishe![]()
a to na suvo a?
ka' crnogorci![]()
Hehehe, jednom sam se stvarno obrijao na suvo, kad sam jednom prilikom ostao bez gela za brijanje (trojica muskaraca je u moju familiju). Sat vremena mi je trebalo![]()
meni josh nije krenulo sa strane![]()
samo jedan lik u mom odeljenju ima onako kompletnu bradu, mi smo svi ostali zaostali![]()
Blago djevojkama, i najgrdja se moze napuderisat pa ce licit na nesto
ja se redovno shminkam![]()