Osobe muskog pola pitanje za vas

• Začetnik teme Začetnik teme Kapljica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slazem se....Da dodam da je za savrseno ''prirodan look'' ponekad potrebno dosta vremena,pogotovo ako ga neko profesionalno sminka...Po meninajbolje je kad je neko tamnoput..Onda se zaista ne vide ''mane '' na licu.
e stvarno...jel vi momci kontate da i kad devojka izgleda k'o da nema shminku najverovatnije je provela 2 sata pred ogledalom dok nije dobila taj savrsheni "prirodni" (kako ironichno :lol: ) izgled...mislim...al ja se ne shminkam(sem maskare,to uvek) jer me mrzi uveche na skidam.... :lol:

maskara samo.. puder mi se gadi.. razumijem momke kad kažu da ne vole kad djevojke stavljaju puder.. imam jednu drugaricu, najmanje kilo pudera stavi.. bljak.. a još kad se ljube.. muka mi je.. sjajeve za usne mrzim, labela može.. I sviđa mi se kreon ponekad.. Ako je to ono na šta mislim:-D:heart:

Radnim danima se nikad ne sminkam,samo labelo i idem,a momci se i tako okrecu za mnom;)
A za izlaske...pa zavisi od toga kako sam raspolozena i sta oblacim.... Volim da se sminkam,i isprobala sam stilova...ne pamtim koliko:D
I meni je odvratno kad neko stavi tonu pudera od kojeg mu izlaze bubuljice na koje stavlja jos pudera od kojeg izlazi jos bubuljica na kje stavlja,itd....:roll:
Ah,da,i kad imam decka stavljam nelepljivi sjaj za usne sa nekim lepim ukusom...

uh ja najvise mrzim kad neko stavi puder ko ciglu bbbbrate ***** mi se od toga,to mi je uzasno.moram da priznam da kad mi bas bas iskoce bubuljice one crvene stavim puder u istoj nijansi kao oja prirodna koza,pa malo tj puno maskare i neki karmin u boji slicnoj prirodnoj,pre nekoliko dana sam obozavala sjajeve ali su mi se sada zgadili stavim ih ponekad uvece da se vidi da se sija,pa ipak sam ja zvezda nemojte tako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mada bi bilo ocekivano reci, kao kontra svim onim preteranim i neumerenim, kich sminkama, koje se danas tako cesto vidjaju, da ipak najvise volim bez sminke, prirodnu lepotu... ipak necu. Mislim da ima izuzetaka koje znaju da se diskretno i kvalitetno nasminkaju, da budu jos sladje (:
Licno imam neki fetish na maskarau :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back