Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
Ал сте ви жене компликована сторења... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e stvarno...jel vi momci kontate da i kad devojka izgleda k'o da nema shminku najverovatnije je provela 2 sata pred ogledalom dok nije dobila taj savrsheni "prirodni" (kako ironichnoSlazem se....Da dodam da je za savrseno ''prirodan look'' ponekad potrebno dosta vremena,pogotovo ako ga neko profesionalno sminka...Po meninajbolje je kad je neko tamnoput..Onda se zaista ne vide ''mane '' na licu.
Ja se jaaaaaaaaaako retko sminkam...A i kad se nasminkam-samo krejon...Puder ne stavljam...Ni rumenilo.Cak ni senku.A neke devojke iz moje skole stave tonu pudera...Budu ZUTE...A onda im to izgleda kao maska,jer ne stavljaju na vratMa,preslatke su
![]()
Ako se devojka ne sminka,ne znaci da je neuredna!!pfffff... a, kad visimo devojku bez sminke onda bude kao gledaj ovu na sta lici u kom veku zivi, navuklo joj se crno ispod noktiju i te fore...ja bez maskre ne izlazim iz kuce, posto mislim da plave trepavice nisu bas cool ako imas braon oci...
![]()
shminka, ne smeta mi naravno, al' ako je sa ukusom.
a ne ono, pochupala sve obrve i nacrtala "olovkom"... :S
Kakvu sniminku volite kod devojaka i zasto?
Kakvu sniminku volite kod devojaka i zasto?