Osoba koja će da pomiri Srbiju?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i ti naučio da spinuješ?

a da ja tebi slomim ruku dok se ne ispune studentski zahtevi. pa da slomim opet i opet. sve dok se ne oslobodimo korupcije.pa onda i osalima koje poznaš i voliš.

niste u stanju ražalovati jednog barona bez da ne upropastite obrazovanje deci. nad decom se čini teror a tiranin ti je u tintari!

Ваша Деца требају помоћ вас 1 000 000 лојАВних да свергну тиранију

Помозите Вашој Деци

Да није дете или унук комунизма.

Да има традицију српства, светосавља, врлине, способности и да влада самим собом
Pronadjoh se u ovome...pa me opet neki ovde ispljuvase dobro.(Zna se dobro koji!)
Mislim,ne namjeravam da se kandidujem za pomiritelja.😂
Samo hocu da kazem da bi i takvom nasli manu!

Za predlog nemam nikoga.
Taj se jos nije rodio ko bi svim Srbima valjao.
I ovde pominjani Djokovic,iako uspjesan i voljen od vecine...nerijetko je bio ispljuvan cim bi izgubio jednu partiju.Dzaba sve prethodne pobjede,patriotizam,predstavljanje Srbije u najboljem svjetlu...dovoljno je da izgubi jedan mec i odmah je najgori,ovakav,onakav...
A ti koji ga pljuju obicno su oni koji nisu nista ucinili u svom zivotu,a bistrili bi svjetsku politiku i popovali bi drugima sta treba da rade.
Srbi ne znaju da oproste trenutne slabosti cak ni onog ko je dokazano pozitivna licnost.
Dakle,nijedan pametan covjek se ne bi prihvatio tog posla.I tako dodju na vlast oni manje pametni i kvalitetni.

Moja ćerka može sutra da ostane bez posla, preživeće, ona zna to i zato može tako. Ima izbor. Za ove druge nisam siguran. Ne pravdam, možda tako izgleda,Pišem samo činjenice.
Možda postoje slučajevi kad ljudi baš nemaju neki izbor. Ali to nije tako često koliko se predstavlja. To je bila moja poenta.
Ne konkretno tvoja ćerka vs neki nevoljnik.

Poznajem jednu koja je ušla u SNS da bi se zaposlila kao pravnica u opštini jer muževljev biznis nešto nije išao. Ali...mogla je da radi negde drugde, nije joj taj posao upisan u kamenu. Ona je svojim pristankom doprinela korupciji i nekom je možda uzela radno mesto (nije bilo fer konkursa).

I policajci imaju izgovor da hapse studente: žena, deca, krediti...
Tako da...posle svega nemam mnogo razumevanja.

Za predlog nemam nikoga.
Taj se jos nije rodio ko bi svim Srbima valjao.
I ovde pominjani Djokovic,iako uspjesan i voljen od vecine...nerijetko je bio ispljuvan cim bi izgubio jednu partiju.Dzaba sve prethodne pobjede,patriotizam,predstavljanje Srbije u najboljem svjetlu...dovoljno je da izgubi jedan mec i odmah je najgori,ovakav,onakav...
A ti koji ga pljuju obicno su oni koji nisu nista ucinili u svom zivotu,a bistrili bi svjetsku politiku i popovali bi drugima sta treba da rade.
Srbi ne znaju da oproste trenutne slabosti cak ni onog ko je dokazano pozitivna licnost.
Dakle,nijedan pametan covjek se ne bi prihvatio tog posla.I tako dodju na vlast oni manje pametni i kvalitetni.

Роналдо

A sto joj do sada nije bilo zadovoljstvo?
Nije, jer su preplašeni bili.
Jer Vučić i njegovi poltroni šire mržnju, huškaju ljude na njih, a sve pod okriljem te iste zastave.
Ali to nije sve, i kod njih imaju neki "mali vučići" koji takođe raspiruju mržnju i strah, naravno u saradnji sa ovim zlom.

A sada, kada studenti puni ljubavi nose zastavu, kada ta zastava predstavlja sve ono dobro što svaki normalan čovek želi, naravno da im je milo da se sa njom ogrnu.

I to je najveća pobeda ovih protesta!
I to je najveći Vučićev poraz!

Nije, jer su preplašeni bili.
Jer Vučić i njegovi poltroni šire mržnju, huškaju ljude na njih, a sve pod okriljem te iste zastave.
Ali to nije sve, i kod njih imaju neki "mali vučići" koji takođe raspiruju mržnju i strah, naravno u saradnji sa ovim zlom.

A sada, kada studenti puni ljubavi nose zastavu, kada ta zastava predstavlja sve ono dobro što svaki normalan čovek želi, naravno da im je milo da se sa njom ogrnu.

I to je najveća pobeda ovih protesta!
I to je najveći Vučićev poraz!
Nisam stekla dojam da je iko preplasen kad sam bila u Novom Pazaru.
Ljubazni,predusretljivi,vole Srbe...zive "po svom",pun grad ljudi...odlicni cevapi i lepinje.
Mantije nisam probala...
U hotelu sa cetiri zvjezdice ne sluze alkohol...
Sve u svemu,nikakve atmosfera straha od bilo cega i bilo koga nije bilo.

Back