Ima li predloga za takvu osobu ?
Ili smo svi već toliko podeljeni, da nema takve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino možda Fat Man.Ima li predloga za takvu osobu ?
Davno Bog rekao laku noć u Srbiji!!!Ima Bog.
Zato postoji generalni remont koga od milosta zovu smrt.
Niko vas nije bio po usima da zaboravite na svoje bice i vezete se za politiku.
Dosli ste u situaciju da sakatite vlastitu decu da bi zadovoljilu svoju patologiju. Ko vama moze pomoci do Boga?
Nema on vremena za nas,..
Nisam nego mi uciteljica cesto strajkovalaBežao si sa časova istorije?
Imali ste to u vašem "Ćacilendu"?
Ima li predloga za takvu osobu ?
Bogu hvala da smo podeljeni, zamisli da je cela srbija ujedinjena u gluposti na autodestruktivnom kursu sns.Ima li predloga za takvu osobu ?
Deca traže da tužilaštvo radi svoj posao i da onaj ko je kriv odgovara za to.Ima Bog.
Zato postoji generalni remont koga od milosta zovu smrt.
Niko vas nije bio po usima da zaboravite na svoje ljudsko bice i vezete se za politiku.
Dosli ste u situaciju da sakatite vlastitu decu da bi zadovoljilu svoju patologiju. Ko vama moze pomoci do Boga?
PreviseeeeDeca traže da tužilaštvo radi svoj posao i da onaj ko je kriv odgovara za to.
MNOGO JE KUME!
TO niko ne spori.Deca traže da tužilaštvo radi svoj posao i da onaj ko je kriv odgovara za to.
MNOGO JE KUME!
Znači deca se terorišu tako što traže da imamo nezavisno sudstvo.TO niko ne spori.
Deca i profesori rade jos vece zlo nevinoj deci. Opozicija isto. Znacajan deo naroda isto.
Nisu u stanju smisliti nijedan drugi nacin da izvrse pritisak i privedu odgovorne do terorisanjem vlastite dece.
Takvi srbi tesko da zasluzuju bolje sutra
teror je u obustavi dakle prema drugoj deci i sebi samima a ne u zahtevu. zar ti je mozak toliko blokiran?Znači deca se terorišu tako što traže da imamo nezavisno sudstvo.
MNOGO JE KUME!
Nisam nego mi uciteljica cesto strajkovala![]()
Kako da se uslozis sa lopovima?
Sami sebi uveli benificirani radni staz.Nisam nego mi uciteljica cesto strajkovala![]()