Osoba koja će da pomiri Srbiju?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ko nas kleo, dangubio nije.

download.jpg

Nema on vremena za nas,..
Znaš li šta je Sloba rekao u svom poslednjem obraćanju narodu (između ostalog,.. da će sad da čuva unika i,..)
Izdala me istorija i Rusija.

i skoro nas je uvek izdavala,..
A mi se i dalje pečemo na njihovoj vatri,.. i kada tvoj Vrhovnik hoće da menja crkveni kalendar, da se prikloni Zapadu (sa kojim smo se toliko posvađali da nas je bombardovao),..
ovaj narod kaže NE.

Uvek ćemo mi voleti Rusiju,.. to nam je genetski,..
ali nikada im nećemo podići spomenik " Volimo ******* , kao što je ona volela nas"
I to smo prokockali,.. i zato nas nema u EU.
gde smo - nigde,..
samo nas u svađama ima - Nema rata na Balkanu bez Srbije (to kažu i Hrvati i Albanci)..

Bežao si sa časova istorije?
Imali ste to u vašem "Ćacilendu"?

Ima li predloga za takvu osobu ?
Ili smo svi već toliko podeljeni, da nema takve

А ти би шта? Да се са особом која је злоупотребила државу и криминалним радњама стекла материјалну корист, просто рукујеш и никоме ништа?

Ima li predloga za takvu osobu ?
Ili smo svi već toliko podeljeni, da nema takve
Bogu hvala da smo podeljeni, zamisli da je cela srbija ujedinjena u gluposti na autodestruktivnom kursu sns.

Kako neko moze da se pomiri sa ovim sedimentom drustva sa mitinga.
Sa druge strane, obaveza je svakog normalnog da se bori i za te ljude da i njima bude bolje i ako oni to ne mogu videti.
To je kao kad macku vodis kod veterinara i ona se opire i grebe i grize i vristi nesvesna da je to za njeno dobro.

Ima Bog.

Zato postoji generalni remont koga od milosta zovu smrt.

Niko vas nije bio po usima da zaboravite na svoje ljudsko bice i vezete se za politiku.

Dosli ste u situaciju da sakatite vlastitu decu da bi zadovoljilu svoju patologiju. Ko vama moze pomoci do Boga?
Deca traže da tužilaštvo radi svoj posao i da onaj ko je kriv odgovara za to.

MNOGO JE KUME!

Deca traže da tužilaštvo radi svoj posao i da onaj ko je kriv odgovara za to.

MNOGO JE KUME!
TO niko ne spori.

Deca i profesori rade jos vece zlo nevinoj deci. Opozicija isto. Znacajan deo naroda isto.

Nisu u stanju smisliti nijedan drugi nacin da izvrse pritisak i privedu odgovorne do terorisanjem vlastite dece.

Takvi srbi tesko da zasluzuju bolje sutra

TO niko ne spori.

Deca i profesori rade jos vece zlo nevinoj deci. Opozicija isto. Znacajan deo naroda isto.

Nisu u stanju smisliti nijedan drugi nacin da izvrse pritisak i privedu odgovorne do terorisanjem vlastite dece.

Takvi srbi tesko da zasluzuju bolje sutra
Znači deca se terorišu tako što traže da imamo nezavisno sudstvo.

MNOGO JE KUME!

OVO JE SRBIJA; IMA DA SE SUDI KAKO VLAST NAREDI!

Nemoj da mi terorišete decu i da ih učite kako to nije normalno.

Back