Da li će profesori izneveriti?

• Začetnik teme Začetnik teme Lule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovi nije samo moj stav - i Nemanja Šarović, kao da je čitao šta sam pisala na forumu, misli isto, pa je u emisiji Bez Pardona na KTV- u prozvao univerzitetske profesore što nisu stali ispred studenata i što tim povodom nisu preuzeli protest, nego očekuju od njih da ne svojim leđima sve iznesu.
Sarovic je klovn, Baka Prase 2.0
Smeje se vama naivnima koji mislite da deli vasa uverenja.

Sarovic je klovn, Baka Prase 2.0
Smeje se vama naivnima koji mislite da deli vasa uverenja.
Neka je i klovn. Bitno je da kaže istinu, koju je mnogima neprijatno da izgovore.

A vidimo da je u pravu. Ipak su se konačno pomerili s tačke pasivne podrške.

Prodrla je ta reč u javnost, načeta je dugo godina negovana vadilica državnih činovnika "ne smem, dobiću otkaz" maskirana sa "brinemo za Univerzitet" i "žao nam je dece koja hoće da uče"

Nekad je bio radikal, to dokazuje koliko je politicki konzistentan i ozbiljan.
Analiza njegovog političkog lika i dela je na drugoj temi.

Uostalom, ja ga ni ne afirmišem kao nekog nepogrešivog wanna be vođu, nego prenosim ono što je rekao (istinu) u toj emisiji.

Sta on konkretno kaze, koje su mu teze i tvrdnje?
Ovde u emisiji
Šarović ih je provalio i prvi javno prozvao.
Zato što nije folirant koji se snebiva da kaže istinu.

Ne zameram im svima, ima tu ok ljudi i boraca, kao i svuda, ali kao esnaf su zakazali.

pa mi javi u kojoj je minuti pričao o tome, nisam zabeležila :mrgreen: :)

1746360990387.jpeg
:hahaha:

А сад су успели да загаде и српске странке у ЦГ тако да их сами Срби заобилазе.
Jedan od najjadnijih političkih zaokreta.
Lideri srpskih stranki iz CG znaju šta im je Vučić pakovao 2016, ali su ipak progutali ponos (naplatili) i sad, makar Knežević, dolaze u BG s vremena na vrijeme, da pročitaju ono što im je napisano.

Želja da se ima normalno društvo, ljudi i odnosi sa komšijskim administracijama = gubitak kičme. Dobro.

Niko te ni u šta ne ubeđuje, ali ti ubeđuješ naivne ljude na ovim našim dunjalucima (one koji nisu imali priliku da odu) da je sve ovo kako jeste u našim zemljama ono kako i treba da bude zanavijek i da je to spontani izraz svesrpske duše, nešto što treba prezervirat i štititi od zlih nasrtaja stranih sila. Samim tim, šibicarski mentalitet, ljudi puni žuči i zavisti, indolentnost, mržnja i nepoverenje prema svemu što ima veze sa civilizacijom - sve je to valjda normalno i tako treba da bude, jer se nekako treba razlikovat od zapada (a i da se prijeci ne dosjete itd)
Naprotiv, ja širim sve ljepote svijeta koje vidim, i obavezno ističem da sve to možemo i mi postići, tj. da ne povjeruju u priče tebi sličnih, da su niža rasa, nesposobna za bilo kakva dostignuća.

Dokazivanje jedne tvrdnje drugom, samo neko ko ne želi ne može da vidi da čak i ovi oportunosti na vlasti nosu dovljno dobri Nemačkoj i UK. Ovo drugo demantuje sam Đukanović.
Pa ja želim nekog ko će biti još gori Njemačkoj i UK.
Nije dovoljno dobar za Njemačku i UK u ovom slučaju nije dovoljno dobro.

Đukanović demantuje i da je oslobađao Dubrovnik, tako da se ne bih pretjerano oslanjao na njegovu riječ.
Zanimljivo je koliko Spajićevi podržavaoci mogu da odu daleko kad je negiranje stvarnosti u pitanju.
Kakve veze ima Spajić sa bilo čim?
Sveli su se upravo na tu štafetu i Woke FDU.
To ih ti možda svodiš, baš kao što ti Vučić cijeli narod svodi na gomilu izdajnika.
Pa ko ****** tu priču, ******, šta sad.

Đukanović demantuje i da je oslobađao Dubrovnik, tako da se ne bih pretjerano oslanjao na njegovu riječ.

To ih ti možda svodiš, baš kao što ti Vučić cijeli narod svodi na gomilu izdajnika.
Crnogorskom suverenizmu treba neko još popustljiviji od trenutno vladajućih oportunista, vidiš šta kažu posmatrači sa strane - ljudi konstatuju da i čak ovakav AV ugrožava interese suverenističke Crne Gore:

C02FDB9A-617C-4FB8-9AD2-B1E882C6E34E.jpeg

Još nešto: argumentum ad Vučićerum je dobar samo ukoliko se nema ničeg boljeg.

Kao što rekoh, nedovoljno ih ugrožava i mora da ide.
Otići će definitivno, međutim, oni za čija putešestvija u Brisel i Strazbur prikupljaju novac Gruhonjićevi Rotarijanci po tom pitanju mogu da budu samo mnogo gori i od ovih sada:

6A1C1D55-F316-4BBC-A220-2BCD069F8416.jpeg

15CCD23C-2917-43B0-9886-772A664B4C73.jpeg

Perjanica demokratije, ćerka šefa BG Rotari kluba nastupa u ime studenata BU, sve sa rotarijanskom značkom na reveru:

Back