Osoba koja će da pomiri Srbiju?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima li predloga za takvu osobu ?
Ili smo svi već toliko podeljeni, da nema takve

Samo KAMERE na svim glasačkim mestima će da pomire Srbiju. A do tada jok !

video-nadzor.jpgglasacka-kutija.jpgSigurnosne-kamere-foto.jpgvideonabludenie_1.jpgglasacke-kutije-gasanje-izbori-2023.jpgkamere-za-video-nadzor.jpg

i ti naučio da spinuješ?

a da ja tebi slomim ruku dok se ne ispune studentski zahtevi. pa da slomim opet i opet. sve dok se ne oslobodimo korupcije.pa onda i osalima koje poznaš i voliš.

niste u stanju ražalovati jednog barona bez da ne upropastite obrazovanje deci. nad decom se čini teror a tiranin ti je u tintari!

Али, куме,

и треба да ми ломиш руку ако сам Тиранин ! .... :kafa:

уствари треба ме одвести на стрељање, па вешање и на крају гиљотином ми одрубити главу - трострука смртна казна , за сваки случај !!!

Али, куме,

и треба да ми ломиш руку ако сам Тиранин ! .... :kafa:

уствари треба ме одвести на стрељање, па вешање и на крају гиљотином ми одрубити главу - трострука смртна казна , за сваки случај !!!
deca nisu tirani. zlo se čini nevinoj deci.

eeeee...ako je tebe trebalo polomiti da bi se ispunili studentski zahtevi to je druga priča.

:fdlan: ... па што си тако неписмен ?
прочитај последњи ред на кога се односи ! ни на тебе ни на мене !!! :hahaha:
moj se post odnosi na sva zombeta koja bi da žrtvuju decu radi zadovoljenja svoje frustracije. terorisanjem dece i roditelja srbije oćete da smandrljate tamo nekog presednika... :confused:

al vam je tehnika. ništa pametnije ne umete junaci?:p

Poslušajte pažljivije
Ja sve slušam veoma pažljivo. Ako nisam sigurna vratim još jednom. I čitam između redova.

Ali vi (i Vi) treba dobro da razmislite o onome šta govornik kaže a ne o onome šta želi da čujete, kako ne biste doveli opet nekog Vučića ili još goreg tiranina. Pa posle kuku lele, da li je moguće😱
a bio je tako hrabar, pametan, pravdoljubiv :np:

Ja sve slušam veoma pažljivo. Ako nisam sigurna vratim još jednom. I čitam između redova.

Ali vi (i Vi) treba dobro da razmislite o onome šta govornik kaže a ne o onome šta želi da čujete, kako ne biste doveli opet nekog Vučića ili još goreg tiranina. Pa posle kuku lele, da li je moguće😱
a bio je tako hrabar, pametan, pravdoljubiv :np:
Vi niste pažljivo naveli ni o kojoj se YT emisiji radi.
Uostalom i nebitno u odnosu na tok razgovora u koji ste se umešali.

Ispratite pre svega tok razgovora

Back