AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 34.535
kao u onom vicu, kad su slali Lalu u rat. A on kaže - Bolje nemojte mene, .. ja kak'i sam, još ću se i pomiriti s njima.
zato i nema baš nešto nas u politici.
Свет би био боље место без политике
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao u onom vicu, kad su slali Lalu u rat. A on kaže - Bolje nemojte mene, .. ja kak'i sam, još ću se i pomiriti s njima.
Pa niko valjda i ne misli da se lustrira ta boranija.Nisu oni krivi toliko,.. niti je to njihova ideja bila.
A sta ce oni koji nisu plavi sa plavim ocima?Srbi... prepustite se u moje stručne šape.
Ti si Lala?kao u onom vicu, kad su slali Lalu u rat. A on kaže - Bolje nemojte mene, .. ja kak'i sam, još ću se i pomiriti s njima.
Glasam za to!Samo KAMERE na svim glasačkim mestima će da pomire Srbiju. A do tada jok !
Pogledajte prilog 1715073Pogledajte prilog 1715074Pogledajte prilog 1715070Pogledajte prilog 1715072Pogledajte prilog 1715075Pogledajte prilog 1715071
U zadnjem selu u Srbiji,mozes naci plemica kakvog nema na svetu.
i ti naučio da spinuješ?
a da ja tebi slomim ruku dok se ne ispune studentski zahtevi. pa da slomim opet i opet. sve dok se ne oslobodimo korupcije.pa onda i osalima koje poznaš i voliš.
niste u stanju ražalovati jednog barona bez da ne upropastite obrazovanje deci. nad decom se čini teror a tiranin ti je u tintari!
ња,ња... штос бре тако њањава, а матора ...Pronadjoh se u ovome...pa me opet neki ovde ispljuvase dobro.(Zna se dobro koji!)
Mislim,ne namjeravam da se kandidujem za pomiritelja.
Samo hocu da kazem da bi i takvom nasli manu!
Zato sto ste me iznervirali.A pravo da ti kazem i rastuzili,u neku ruku.ња,ња... штос бре тако њањава, а матора .....пфф.
deca nisu tirani. zlo se čini nevinoj deci.Али, куме,
и треба да ми ломиш руку ако сам Тиранин ! ....
уствари треба ме одвести на стрељање, па вешање и на крају гиљотином ми одрубити главу - трострука смртна казна , за сваки случај !!!
Pa dobro...takva sam,sta cu!Сад си на крају свог срца...
опет неко твоје ња,ња...![]()
deca nisu tirani. zlo se čini nevinoj deci.
eeeee...ako je tebe trebalo polomiti da bi se ispunili studentski zahtevi to je druga priča.
moj se post odnosi na sva zombeta koja bi da žrtvuju decu radi zadovoljenja svoje frustracije. terorisanjem dece i roditelja srbije oćete da smandrljate tamo nekog presednika...... па што си тако неписмен ?
прочитај последњи ред на кога се односи ! ни на тебе ни на мене !!!![]()
a da tebi slome nogu dok se ne ispune studentski zahtevi?Ти си дисфункционално полуписмен , па не разумеш шта сам ти поручио ...![]()
I AleksaJ...zasto sad ostavljas srce na komentar kad si me bas ti najvise pljuvao?
Pomiritelj?Milan Bosika.
Poslušajte pažljivijePomiritelj?
Ovog tipa sam slušala u nekoj YT emisiji.
Agresivan, napadan, kvaran
Sve pod maskom velikog Srbina
Ja sve slušam veoma pažljivo. Ako nisam sigurna vratim još jednom. I čitam između redova.Poslušajte pažljivije
Vi niste pažljivo naveli ni o kojoj se YT emisiji radi.Ja sve slušam veoma pažljivo. Ako nisam sigurna vratim još jednom. I čitam između redova.
Ali vi (i Vi) treba dobro da razmislite o onome šta govornik kaže a ne o onome šta želi da čujete, kako ne biste doveli opet nekog Vučića ili još goreg tiranina. Pa posle kuku lele, da li je moguće
a bio je tako hrabar, pametan, pravdoljubiv![]()