Osoba koja će da pomiri Srbiju?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mene lično nervira, što sve planove vežem za Srbiju, kolega sa foruma je prelomio, i on ne planira da se vrati. Moje kolege ovde isto. Pokupovali su kuće, stanove, odu u Srbiju samo da obidju rodbinu. Ja sad radim na tome, da se materijalno dovoljno obezbedim,, ne čekajući penziju i da se vratim dole. A živim sada u normalnoj državi. Dzaba, grobovi mojih su dole, moj život je dole. Ta nostalgija toliko vuče i pored svih tih kriminalaca i ubica na vlasti. A svestan sam da pravim grešku.
Gradio si tudju zemlju pa je red da tamo i trosis penziju.I ti i svi slicni tebi.

Gradio si tudju zemlju pa je red da tamo i trosis penziju.I ti i svi slicni tebi.
ja takve izbacujem sa časa momentalno,..
Koja si ti b****a, neopevana.
Koliko ih je ovde na privremenom radu ?
A ti , koji si ? - da si mogao i da možeš, sutra bi tamo poslao sinove i unuke,.. ustvari sami bi oni pobegli od tebe takvog.
Umoljavam te - ubuduće preskači moje teme,..
zahvaljujem :hvala:

1744717912940.png

Bogu hvala da smo podeljeni, zamisli da je cela srbija ujedinjena u gluposti na autodestruktivnom kursu sns.

Kako neko moze da se pomiri sa ovim sedimentom drustva sa mitinga.
Sa druge strane, obaveza je svakog normalnog da se bori i za te ljude da i njima bude bolje i ako oni to ne mogu videti.
To je kao kad macku vodis kod veterinara i ona se opire i grebe i grize i vristi nesvesna da je to za njeno dobro.

Али бабе тако добро врте *упетом уз лабаду, молим те!

Back