kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 52.449
Ti sa svojim Bogom u dunjaluku vidi sta ces...Davno Bog rekao laku noć u Srbiji!!!
Kod nas se ne mesaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti sa svojim Bogom u dunjaluku vidi sta ces...Davno Bog rekao laku noć u Srbiji!!!
Kud se nismo setili. Mafiji odgovara obustava nastave. Imace siroku bazu.Нема мира док су сејачи и узгајивачи подела на власти.
А уз то су и мафијаши, чисто де се не заборави.
Gradio si tudju zemlju pa je red da tamo i trosis penziju.I ti i svi slicni tebi.Mene lično nervira, što sve planove vežem za Srbiju, kolega sa foruma je prelomio, i on ne planira da se vrati. Moje kolege ovde isto. Pokupovali su kuće, stanove, odu u Srbiju samo da obidju rodbinu. Ja sad radim na tome, da se materijalno dovoljno obezbedim,, ne čekajući penziju i da se vratim dole. A živim sada u normalnoj državi. Dzaba, grobovi mojih su dole, moj život je dole. Ta nostalgija toliko vuče i pored svih tih kriminalaca i ubica na vlasti. A svestan sam da pravim grešku.
ja takve izbacujem sa časa momentalno,..Gradio si tudju zemlju pa je red da tamo i trosis penziju.I ti i svi slicni tebi.
Ima li predloga za takvu osobu ?
Ili smo svi već toliko podeljeni, da nema takve
teror je u obustavi dakle prema drugoj deci i sebi samima a ne u zahtevu. zar ti je mozak toliko blokiran?
nema takvog sada..Да није дете или унук комунизма.
Да има традицију српства, светосавља, врлине, способности и да влада самим собом
otkud ti sad pa to?nema takvog sada..
Bogu hvala da smo podeljeni, zamisli da je cela srbija ujedinjena u gluposti na autodestruktivnom kursu sns.
Kako neko moze da se pomiri sa ovim sedimentom drustva sa mitinga.
Sa druge strane, obaveza je svakog normalnog da se bori i za te ljude da i njima bude bolje i ako oni to ne mogu videti.
To je kao kad macku vodis kod veterinara i ona se opire i grebe i grize i vristi nesvesna da je to za njeno dobro.
tako mi deluje..otkud ti sad pa to?
ja znam najmanje 5 takvih sa mozgom vecih od pola sanu akademije.
Ja tipujem na Dragana Bjelogrlica.
Za mene Bo(t)kan komandant bele tehnike devedesetih!!!!Мој омиљени је пак Гага Антонијевић.
Мој омиљени је пак Гага Антонијевић.
niko ga nije voleo nesto posebno, ali svi su ga uvazavali.Мени није Филип Давид ...![]()