Основати Странку: "Навијачи Звезде"

• Začetnik teme Začetnik teme YHYK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Да ли је Србији потребна странка: НАВИЈАЧИ ЗВЕЗДЕ?

• Јесте

glasova: 12 40,0%
  • не

glasova: 18 60,0%

• Ukupno glasova
    30
  • Anketa je zatvorena .
Uroke Dvocevka je bio glavna prison bitch u Padinjaku , on bi zbog bogatog iskustva mogao da bude predvodnik brojne LGBT frakcije romskog severa . :ok:
Jedino ne znam ko bi bio na čelu stranke , Mare Komadant i Ica dobili letos po peečki od Crnogoraca , da su ko cavulje pobegli za Srbiju sve moleći i plačući ,smejalo im se celo primorije , a jedina osoba od integriteta i poštenja Prepodbni Velibor sada sa andjelima spije . :(

Savija za predsednika, a nas Vracarac za zamenika.

Uroke Dvocevka je bio glavna prison bitch u Padinjaku , on bi zbog bogatog iskustva mogao da bude predvodnik brojne LGBT frakcije romskog severa . :ok:
Jedino ne znam ko bi bio na čelu stranke , Mare Komadant i Ica dobili letos po peečki od Crnogoraca , da su ko cavulje pobegli za Srbiju sve moleći i plačući ,smejalo im se celo primorije , a jedina osoba od integriteta i poštenja Prepodbni Velibor sada sa andjelima spije . :(

Импозантно је колико си обавештен!

Бона.
Ето шта је љубитељ "друге стране" све зна!

Жаре га увео у посао!
:D
- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
Неки изаберу и до краја остану верни..............неки поплаве............ ЈБГ.
Природна селекција.

А о Супи немој да ми причаш.. Предобро се познајемо.

Прича о звезди је вазда била прича о Србији а прича о раду......... О коме?

Верни коме? чему ? Петокраки ? Па добро,ваша срамота...

- - - - - - - - - -

Mogao bi čika Tima da bude predsednik , on ima iskustva sa švercovanjem albanaca i gradjana drugih zemalja trećeg sveta na zapad , a to bi mogli da bude korisno u vreme ovih uzajmnih sankcija i blokada izmedju Rusije i EU .

,,Пуна су вам уста о Косову приче,а шиптари са вама преко гране пиче,,

једна наша парола против ,,стуба Српства,,.

Na svakoj temi gde se samo spomenu navijači ti kačiš iste klipove po 100 puta i tako mesecima,godinama,kako ti ne dosadi??

Досадиће када престане да буде истинито и актуелно.
А ти немој да их гледаш ако ти смета.

Нисам ја терао буве да скачу на лава. Нека пате.

Досадиће када престане да буде истинито и актуелно.
А ти немој да их гледаш ако ти смета.

Нисам ја терао буве да скачу на лава. Нека пате.

Pa ne ono totalno je retardirano da vrtiš par tih snimaka non stop na ovakvim temama ali dobro ako tebe zabavlja neka samo rokaj,zato te pitam za godine

rad je postao grobljanska filijala, .juce im se sklanjaju, golman smehotres, govnojedac celavi im vodi ekipu. kukaju uefi za pare.
Kalcopoli ce da blista uskoro, druga liga siri grane za radare i prdizane.
Ocigledno su ovi minorni radari odlucili da porastu u njhovoj mrznji, slepilu i opsednutosti najjacim klubom, uzeli neku kintu od zapadnih i EU i uefa mocnika, pa lagano mogu da se nazovu UFstase zajedno sa franjevcima i torcidom, ujedinjeni imaju grupu koja bi mogla da najzad stane i parira Delijama.

ma da, sledite duh slavnih dobrovoljaca... sledbenika sekte majka majersa.
fino za vas sad mozete sa terorima uzasima sa juga da se ujedinite i gonite na zapad i Holivud.

@blau sinak, osnovani ste 50 -60ih u doba najgoreg komunizma odstrane obliznje udbe, smanji malo dozivljaj sa tom kompleksaskom kvazipolitickom propagandom,
da me ne navedes da deflorisem vase grafite u kraju.., zao mi ih nekako... puno umetnickog truda ulozeno, bice od vas slikari ili reditelji kad porastete, a rad bude igrao u 87 ligi.

Ideja o Zvezdaskoj stranci i nije tako losa, navijaci Zvezde su najvece silla, snaga, stub i svetlo koje moze drzavu izbaviti iz tmine na globalnom planu. Ipak ta parola pripada Delijama, biti navijac Zvezde je nesto iznad partija. Navijaci Zvezde samo mogu imati samo Starnku a ne stranku.
Ako uzmemo da rec Deliti, eng Part, imaju slicno poreklo, onda vidimo da Delije jesu istinska srpska partija, a sve partije, partijasi, partokrate, partizai stranke su realno neprijateljske vatikanske agenture, jer poticu od anglo franko latinske reci.

Stoga i Delije ponekad donose mudre i politicke manevarske poteze i menjaju stavove, odrazavajuci pravi glas i volju naroda.

rad je postao grobljanska filijala, .juce im se sklanjaju, golman smehotres, govnojedac celavi im vodi ekipu. kukaju uefi za pare.
Kalcopoli ce da blista uskoro, druga liga siri grane za radare i prdizane.
Ocigledno su ovi minorni radari odlucili da porastu u njhovoj mrznji, slepilu i opsednutosti najjacim klubom, uzeli neku kintu od zapadnih i EU i uefa mocnika, pa lagano mogu da se nazovu UFstase zajedno sa franjevcima i torcidom, ujedinjeni imaju grupu koja bi mogla da najzad stane i parira Delijama.

ma da, sledite duh slavnih dobrovoljaca... sledbenika sekte majka majersa.
fino za vas sad mozete sa terorima uzasima sa juga da se ujedinite i gonite na zapad i Holivud.

@blau sinak, osnovani ste 50 -60ih u doba najgoreg komunizma odstrane obliznje udbe, smanji malo dozivljaj sa tom kompleksaskom kvazipolitickom propagandom,
da me ne navedes da deflorisem vase grafite u kraju.., zao mi ih nekako... puno umetnickog truda ulozeno, bice od vas slikari ili reditelji kad porastete, a rad bude igrao u 87 ligi.

Ideja o Zvezdaskoj stranci i nije tako losa, navijaci Zvezde su najvece silla, snaga, stub i svetlo koje moze drzavu izbaviti iz tmine na globalnom planu. Ipak ta parola pripada Delijama, biti navijac Zvezde je nesto iznad partija. Navijaci Zvezde samo mogu imati samo Starnku a ne stranku.
Ako uzmemo da rec Deliti, eng Part, imaju slicno poreklo, onda vidimo da Delije jesu istinska srpska partija, a sve partije, partijasi, partokrate, partizai stranke su realno neprijateljske vatikanske agenture, jer poticu od anglo franko latinske reci.

Stoga i Delije ponekad donose mudre i politicke manevarske poteze i menjaju stavove, odrazavajuci pravi glas i volju naroda.

Момак,када овако нешто напишеш,тешко је одговорити а остати чист и не упрљати се тим цигаЊским блатом којим се свакодневно мажете.
Какв калчополи несрећо,колико пара и коме све дугујете не знате,да је ова држава држава одавно би се ви угасили и играли са Баћевцем Зону.
Ми никога не мрзимо,само вас не волимо,јер сте комунистичка олош а китите се националним перјем.

ФК Рад је основан као фудбалски клуб социјалистичке фирме,потпуно аматерски,није основан кад су дошли партизани и нису ником наредили ФК Рад иде одмах у прву лигу,као што је то случај са вама Титовим љубимцима и Крцуновим пролетерима.

ФК Рад је таворио у нижим лигама тек крајем седамдесетих и почетком осмадесетих година Рад расте,1987 основани су Форси као група младих национал-социјалиста који нису хтели да навијају за Звезду или Партизан,све после тога је историја,за вас смо и овако мали били и остали авангарда,када смо ми качили заставе 1пута1 ви сте на северу имали заставе по 30.метара,када смо ми 1991 шетали бар-шалове Ви који сте најбољи,најјачи,Ви из епицентра лудила били сте голла каринна....
Даље,увек и свуда смо били спремни да вама најјачима станемо на црту,и немојте нама да причате о комплексима,на свакој утакмици нам посветите првих пола сата...

Запамти увек и заувек,сте били и остали-СЛУГЕ СВИХ РЕЖИМА!

forsi jesu bili sila. a sada parada metroseksualaca i dilera...

eh kada sam video hipstera sa nakrivljenim kacketom i uskim pantalonicama kada je krenuo da peva onu "osisan do glave..." omah mi se smucilo.
pitam ja tu neke ma sta vam znace ovi klinci fegeti?
a na to dobih odgovor tipa: omladina ovo-ono bitno je da se interesuju. a smrad gandze mi para oci i mislim se

eeeeej moj radule, vise se ne vidimo

a sto se tice ostalih sabanklub navijaca slika je jos tuznija. samo droga,drogadroga..

Back