- Poruka
- 2.667
Mnogi zapadni klubovi , Mancester i sta znam.. duguju i po 500 mil, ali njih niko ne dira, samo nas zbog bednih 50mil ,sto samo sluzi kao spin tema kvazipolitickim dokolicarima.Какв калчополи несрећо,колико пара и коме све дугујете не знате,да је ова држава држава одавно би се ви угасили и играли са Баћевцем Зону.
Ako ti ja uslikam grafite na kojima stoji mrzim Zvezdu, sta ces onda da pricas??!!Ми никога не мрзимо,само вас не волимо,јер сте комунистичка олош а китите се националним перјем.
Te vase nove generacije se trude da postanu veci kompleksi od samih grobara.
Kao prvo samo je za JSDp naredjeno da bez borbe dobije mesto u prvoj ligi. Zvezda je igrala kvalifikacije. to su cinjenice.ФК Рад је основан као фудбалски клуб социјалистичке фирме,потпуно аматерски,није основан кад су дошли партизани и нису ником наредили ФК Рад иде одмах у прву лигу,као што је то случај са вама Титовим љубимцима и Крцуновим пролетерима.
Ne nameravam da se uplicem i izucavam istoriju vaseg osnivanja, ali bi i ti mogao da isto da posmatras da je Crvenu Zvezdu zvanicno osnovala antifasiticka studenska omladina, (sasvim moguce od srpskih rodoljuba tajno pod titoistickom diktaturom, nasledivsi SK Velika Srbija/Jugoslavia/SK913,,, a ne titova zagorska divizija kao ove, za to postoje dokumenti,
A osnovani smo u doba komunizma, kao i vi, i to je to. Taj Krcun je prvi put zvanicno doveden u vezu sa nama oko sezdesete, oko pitanja izgradnje stadiona.
Sad ako cemo nezvanicno.. mogu i ja da izvucem neki fantomski dosije Istina o Fk Rad, (kao i vi i glodari sto ste izmastali propagndnu istoriju unadi da cete prigrabiti bar par desetina neodlucnih navijaca) dokument u kome stoji da ste osnovani kao zajednicki gradjevinski slobodno zidarski projekat udbe, vojske i masonkih loza orijenta, koji svoje izgradjene objekte imaju okolo stadiona, jer svakako tito je bio mason, i cak svoje ime drvecem ispisao kod VMA. Ovo svakako uverljivije zvuci, Sluge partijskog rezima ste dakle vi, i danas da vam SPS naredjuje da izgubite bodove od ruzicevog kluba.. koji inace stanovao (ne znam jel jos uvek...?!?) nadomak vaseg stadiona.
Hah, ovo je simpatico napisano, samo lud covek moze da pomisli da su klinci od 17 godina u stanju da postanu nacional socijal fasisti, a ne divlja druzina maloletnih skinheda, kao i ostale tribine koje su imale slican trend. To sto ste se razvili u neku vrstu domacih rasnih nacionalista, svakako politicki partijski rezimski ideolozi, a sasvim moguce i zapadnjaci i CIA uplela prste. i svakako torcida.ФК Рад је таворио у нижим лигама тек крајем седамдесетих и почетком осмадесетих година Рад расте,1987 основани су Форси као група младих национал-социјалиста који нису хтели да навијају за Звезду или Партиза
Tih godina ja sam se rekreativno setkao po vasem stadionu, u vikend dokolici iscekivanja Zvezdinih meceva, i jedino koga pamtim jeste tumbas koji je bio glavni na zapadu vasem... a verovatno i danas upravlja vasim umovima. Pogotovo, ga pamtim nestio kasnije na kad je Zvezdina Barijevska generacija gostovala, gde sam igrom slucaja nestigavsi zbog skole da nabavim kartu za sever, otisao na poluprazni jug, gde je bila vecina zvezdasa simpatizera koji su ga isponizvali i ismevali, a Uf kao neka mala grupica u cosku, znala samo daj gol da peva citav mec. Koji naravno niste dali jer je Zvezda pobedila.
pa kad vam nije bilo mesta na tribini za vece zastave, mali klub male zastave. a sad kao prvi poceli..качили заставе 1пута1 ви сте на северу имали заставе по 30.метара,када смо ми 1991 шетали бар-шалове
vi i grobari ste samo avavavangarda . zandarska garda.све после тога је историја,за вас смо и овако мали били и остали авангарда,